Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Teď jsme kupovali sporťák. Prostě hledat a porovnávat kočárky na internetu. Koupila jsem polskou značku, tak jsem zvědavá, jestli vydrží. Co se týče autosedačky, tak koukni na nějaké testy, ale tady se moc šetřit nevyplatí.
No, bohužel s obchody neporadím, ale než kupovat novorozenci oblečení v Pepcu, raději si za stejný peníze koupím značkové na bazaru. Takto malinké děti to skoro nezničí a nabídka je opravdu široká. Ještě ten požadavek na nové věci zvaž.
Dcera koupila pěkný, skoro nepoužívaný kočárek za 6000, trojkombinace. Sleduj inzeráty v FB skupinách u vás.
@Anonymní píše:
Ahoj, čekáme mimčo (zatím anonymně - budeme oznamovat až při vhodné příležitosti) a chtěla bych se zeptat, jestli znáte nějaké levnější obchody pro pořízení výbavičky - od oblečení až po kočárek. Na značkové kousky si nepotrpíme, ale chceme nové věci za rozumné peníze. Na oblečky určitě styl Pepco, Kik, Sinsay apod., na postýlku a nábytek Ikea, ale co např. kočárek, fusak, autosedačka apod.?A jak to vypadá v dnešní době s nákupy v Polsku? Vyplatí se to ještě, nebo už ne? Případně poradíte nějaké osvědčené místo?
Upřímně radši bych nakoupila kvalitní z druhé ruky než pepco a kik, to same s kočárkem, ale autosedačku teda novou a kvalitní.
Za mě bazarové značkové kousky na vinted, modrý koník… poridis next, lindex, hm…za pár korun krasne a kvalitní kousky. Já tak měla vše bazar pro dceru kočárek britax, postýlku, oblečení, fusak kvalitní za par korun, oblečení do dvou tři let asi 98% bazar…vybírala jsem si tedy to lepší…a vždy mela radost co jsem pořídila…bodycko next, lindex kras e za 20-30kc… nové autosedacka, matrace do postýlky, boty. I nyní v šesti letech dcery hledám hodně věcí na vinted…má hodně i značkové co bych nekoupila nové.
Pepco, kik…jednou vyperes jsou rozjeté švy, zmolky… raději kvalitní z druhé roky a za pár korun. I kočárek než obyc no name za 5-6tis tak za ty prachy raději starší kvalitní. Já měla obyc hluboký za 2,5tis… a pak britax sporťák od 8mi měsíců bazar za 7tis.
Do tří čtyř let měl syn bazarové oblečení… Do těch sedmi to bylo půl na půl, teď jako starší si už vymýšlí, co bude nosit…
Na mimco je nové oblečení zbytečne. Oblečes to párkrát a je to malý, takže často na bazaru najdeš nové oblečení.
Kočár bych koupila pořádny, pokud by prodával někdo známý, tak klidně i bazarový.
Postýlka byla taky poděděna, kupovali jsme novou matraci, povlečení a tak.
S autosedačkou neporadím, auto nemáme, u babičky má taky bazarovou.
Pak ještě nové když uz Tesco, HM. Tam beru ve slevách hodně.
@Veru1987 přesně jak píšeš, dokud to jde, tak bazar. V Pepcu kupuju na toho hubenoura maximálně tepláky a jakmile vyrobí díry na kolenech tak je recykluju na domácí teplákové kraťasy… ![]()
Ať zakladatelka šetří, jak se začnou kupovat boty, tak to teprve litá…
Rozhodne nekupuj levny kocarek a autosedacku. Na autosedacce rozhodne nesetrit(takze zadne lacine nebo z trojkombinace) a koupit novou! Kocarek klidne z druhe ruky kvalitni ale ne levne sunty, co se ti po par mesicich rozhrkaji. U zbytku veci je to uplne fuk, my treba mame zbytek podedeny po rodine a par drobnosti Sinsay a Pepco.
Za me takove to provozni obleceni je nejlepsi z Lidlu. Prezije to i susicku. Stejne na pulce zustanou skvrny.
@Anais Brno píše:
Do tří čtyř let měl syn bazarové oblečení… Do těch sedmi to bylo půl na půl, teď jako starší si už vymýšlí, co bude nosit…
Na mimco je nové oblečení zbytečne. Oblečes to párkrát a je to malý, takže často na bazaru najdeš nové oblečení.
Kočár bych koupila pořádny, pokud by prodával někdo známý, tak klidně i bazarový.
Postýlka byla taky poděděna, kupovali jsme novou matraci, povlečení a tak.
S autosedačkou neporadím, auto nemáme, u babičky má taky bazarovou.
Dcera už teď v 6ti občas se zeptá a to je po někom…? Ještě to dává… uvidíme věkem
@Anonymní píše:
Ahoj, čekáme mimčo (zatím anonymně - budeme oznamovat až při vhodné příležitosti) a chtěla bych se zeptat, jestli znáte nějaké levnější obchody pro pořízení výbavičky - od oblečení až po kočárek. Na značkové kousky si nepotrpíme, ale chceme nové věci za rozumné peníze. Na oblečky určitě styl Pepco, Kik, Sinsay apod., na postýlku a nábytek Ikea, ale co např. kočárek, fusak, autosedačka apod.?A jak to vypadá v dnešní době s nákupy v Polsku? Vyplatí se to ještě, nebo už ne? Případně poradíte nějaké osvědčené místo?
No… Nic proti Pepcu, ale kvalita příšerná, bude se ti to hned po prvním praní žmolkovat..
Rozhodně nesetri na kvalitní matraci, to je nezbytné..to samé kočárek a autosedačka, musí být opravdu kvalitní..
Hele my dali za vybavicku 45 000 jen to švihlo..
Na miminku bych teda rozhodně nešetřila.
@Anonymní píše:
Oblečky bych koupila z druhé ruky, taky jsem měla vždy za to, že jediné nové z Pepca apod…
Známá má mimčo. Většinu oblečení pro mimčo dostala po známém, který má 2 dětí. Její dítě je tedy 3 v pořadí, které oblečení nosilo/nosí a přesto je oblečení pěkné a určitě oblečení bude nosit ještě další mimčo.
Takže doopravdy zbytečné kupovat komplet nové oblečení, pár kousku ano, všechno ne.
@Veru1987 máme dohodu, že věci do školy nový a na ven a na doma může být něco z bazaru…ale na ty větší děti už stejně moc výběr není, nebo mám divný vkus
ale taky kupuju dopředu, hlavně rifle, bundy, když je dobrá cena
Ahoj, čekáme mimčo (zatím anonymně - budeme oznamovat až při vhodné příležitosti) a chtěla bych se zeptat, jestli znáte nějaké levnější obchody pro pořízení výbavičky - od oblečení až po kočárek. Na značkové kousky si nepotrpíme, ale chceme nové věci za rozumné peníze. Na oblečky určitě styl Pepco, Kik, Sinsay apod., na postýlku a nábytek Ikea, ale co např. kočárek, fusak, autosedačka apod.?
A jak to vypadá v dnešní době s nákupy v Polsku? Vyplatí se to ještě, nebo už ne? Případně poradíte nějaké osvědčené místo?