Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Janli píše:
Zvláštní kolik lidí irituje člověk s velkým všeobecným rozhledem. Vždycky jsem si myslela, že je to deviza, ale asi bych se za to měla stydět…..
No, nebudu…. a vy se s tím budete muset smířit…..
Nestyď se za to, to je výsada každé google paní ![]()
Holky, ja se nechytam. Jak jste se dostaly k vseobecnemu rozhledu a google pani. ![]()
@malákráličice píše:
Holky, ja se nechytam. Jak jste se dostaly k vseobecnemu rozhledu a google pani.
To neřeš…….
@malákráličice píše:
Holky, ja se nechytam. Jak jste se dostaly k vseobecnemu rozhledu a google pani.
To po tech letech ještě nevis, ze staci drobná zminka a diskuse je uz napořád jinde?
@vokishka píše:
To po tech letech ještě nevis, ze staci drobná zminka a diskuse je uz napořád jinde?
Jo, ale vetsinou za to muze Lucenka a ta tu neni. ![]()
Pokusim se aspon trochu vratit k tematu. Resil se tu Vinted. Nemam s nim zadnou zkusenost. Myslite, ze se tam da prodat i damske obleceni - kancelarsky styl? Nebo se nemam namahat? ![]()
@Janli píše:
Zvláštní kolik lidí irituje člověk s velkým všeobecným rozhledem. Vždycky jsem si myslela, že je to deviza, ale asi bych se za to měla stydět…..
Ale počkej, já s tebou mnohdy i souhlasím
to zase ať ti nekřivdím.
Mě u těchto lidí, kteří všechno ví, všechno znají zaráží jen jedno…a to, kde za ten život vzali tolik informací, respektive zkušeností, však to ani nejde zažít všechno, na to, aby jej mohly rozdávat dál s takovou vervou. Nic víc.
Moje 96 letá prababička a troufnu si říct, že to byla velice vzdělaná a chytrá dáma, říkávala, že na světě ještě není tak dlouho, aby mohla radit všem. Že si musíme poradit samy. Asi na tom něco bude…nejde vždycky poradit všem, a hlavně nejde, aby každý věděl všechno ![]()
Příspěvek upraven 14.07.22 v 20:40
@malákráličice píše:
Pokusim se aspon trochu vratit k tematu. Resil se tu Vinted. Nemam s nim zadnou zkusenost. Myslite, ze se tam da prodat i damske obleceni - kancelarsky styl? Nebo se nemam namahat?
Můžeš všechno. Teď už vinted funguje nějakou dobu i na prodej nábytku. Nafotila bych to, sepsala míry..a rozhodně prodej. ![]()
@malákráličice píše:
Pokusim se aspon trochu vratit k tematu. Resil se tu Vinted. Nemam s nim zadnou zkusenost. Myslite, ze se tam da prodat i damske obleceni - kancelarsky styl? Nebo se nemam namahat?
Ale jo, dá. Zkus to. Stojí tě to pár max minut času a já z toho mám lepší pocit než to rovnou šoupnout do tříděnýho odpadu. Tady toho prokafráš víc.
@Veru1987 píše:Že přece když koupíš nové body z Lindex a matrací za 4000,tak budeš mít z dítěte šťastného dospělého, pokud koupíš body levné nebo použité a matraci levnější nebo použitou, tak bude dítě celý život nemocné a nešťastné, to jsi nevěděla?
Nové body z lindex a matrace za 4litry se jak odráží na jeho životě?