Levné obchody - výbavička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13974
12.7.22 13:28
@Nelel12 píše:
Někoho tu urážíš, že nebude nejchytřejší, ale sama napíšeš tohle. :palec:

Zakladatelka chtěla NOVÉ a LEVNÉ, zn. typu Sinsay, Pepco, Kik.

To nejsou blbosti, když to v zásadě dost ovlivňuje kvalitu života. Jak? To jsem psala výše. Za mě je to dost nekvalitní ušetření za dítě

Hmmmm… Další co neumí číst :roll:. Klikni na stranu -1-, je to 4. příspěvek, přečti si ho a pak mi napiš znovu ;), děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
12.7.22 13:54
@Nelel12 píše: :mrgreen: :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tyjo :think:
To ti asi poradím, zeptej se mámy. Ta ti možná vysvětlí, proč je důležitá dobrá matrace pro dítě, i bavlněné oblečení proti plastu. :nevim:

Já o ceně nic nepsala. :think:

Pro starší dítě ano. Dcera má od tří let matraci ve velké posteli za 5tis. Předtím měla v postýlce obyc IKEA. Potom do tří v dětské posteli matraci taky IKEA asi za 1000. Dítě lehké není schopné matraci prolezet je prostě lehké.
A z pepca kik dcera neměla nikdy nic, letos v šesti poprvé saty si tam vybrala. Jinak do tří let z 99% bazarové značkové oblečení.
Necítím se špatnou matkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21395
12.7.22 14:19

Nechapu, proc se tady porad resi matrace za 4000 vs za 500. To je jediny parametr, kterym se ridite pri koupi matrace, cena? Jakoze cim drazsi, tim je automaticky pro dite lepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.22 14:32
@malákráličice píše:
Nechapu, proc se tady porad resi matrace za 4000 vs za 500. To je jediny parametr, kterym se ridite pri koupi matrace, cena? Jakoze cim drazsi, tim je automaticky pro dite lepsi?

Já to taky nechápu :nevim:. Postupuju u těch dražších věcí tak, že vyberu, co se mi zdá kvalitou optimální, podívám se, jak se to dá sehnat nejvýhodněji, jestli tomu vadí předchozí použití, takže koukám jen na nové, nebo nevadí a koukám na bazary, rozhodnu se jestli na výslednou cenu mám, nebo budu muset hledat nějaký kompromis…ale zatím na kompromisy v kvalitě u dítěte dojít nemuselo a snad nebude muset, naštěstí jsem teď na tom dobře.

• Citovat
  • Upravit
Nelel12
12.7.22 14:40
@Veru1987 píše:
Pro starší dítě ano. Dcera má od tří let matraci ve velké posteli za 5tis. Předtím měla v postýlce obyc IKEA. Potom do tří v dětské posteli matraci taky IKEA asi za 1000. Dítě lehké není schopné matraci prolezet je prostě lehké.
A z pepca kik dcera neměla nikdy nic, letos v šesti poprvé saty si tam vybrala. Jinak do tří let z 99% bazarové značkové oblečení.
Necítím se špatnou matkou

A kdo ji z tebe dělá?

Mě by zajímalo, proč mi tohle všechno vysvětluješ. Já sem nic o matraci a o ničem nepsala. Sama tohle jedu, vinted Lindex. :nevim:
Kde píšu, něco o tom, že jsi špatná matka?

Nejdřív si přečti, co vše jsem psala a pak na někoho startuj.

• Citovat
  • Upravit
1637
12.7.22 15:42

No tak holky, jezismarja…zklidnime emoce, ne? Kazdy ma (dela) pro svoje dite to, co si mysli, ze je pro nej nejlepsi…Ruzni lide - ruzne nazory…

Příspěvek upraven 12.07.22 v 19:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.7.22 15:51
@Nelel12 píše:
Vše se odráží na jeho budoucím životě :). Já taky klidně oželím sebe.

To máš svatou pravdu! Ona nám totiž příroda to plýtvání a to velkorysý zacházení s přírodními zdroji, kde je obchod s módou jeden z nejhorších znečišťovatelů planety, pěkně spočítá. Všechno se odrazí na budoucím životě vašich dětí. Tak dík, matky……

• Citovat
  • Upravit
6654
12.7.22 15:53
@megginka300 píše:
Nemá cenu.. radši utrhnu sobě, než dávat miminku použité oblečky xkrát nošené cizími dětmi..

To samé s matrací, kočárkem.. jezdit s ojetým kočárkem, to je teda terno..

Beru když někdo vyloženě nemá koruny, ale ještě se tím chlubit a obhajovat to..no nevím.

Hele my treba mame penez opravdu dost a stejne nase mimco nosi z 80% obleceni, ktere jsme podedili po rodine a nosily je uz minimalne 2 deti, stejne tak ma podedene hracky, postylku, vanicku, atd. Prijde mi vylozene jako zhovadilost (zejmena vuci prirode) kupovat tohle vsechno nove, jen abych diteti jakoze doprala. Naopak bych rekla, ze je daleko uslechtilejsi svemu diteti „doprat“ mene znicenou planetu, nez komplet novou vybavicku, ale je mi jasne, ze tak daleko ve sve zaslepenosti nevidis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
12.7.22 17:27
@Janli píše:
To máš svatou pravdu! Ona nám totiž příroda to plýtvání a to velkorysý zacházení s přírodními zdroji, kde je obchod s módou jeden z nejhorších znečišťovatelů planety, pěkně spočítá. Všechno se odrazí na budoucím životě vašich dětí. Tak dík, matky……

Kdybych neznala tvé reakce z jiných diskuzí a nevěděla, že jsi místní všechnoznal a všudybyl, převážně ráda komunikujíc v ironii, tak si snad myslím, že semnou i souhlasíš :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1892
13.7.22 08:07
@Nelel12 píše:
Kdybych neznala tvé reakce z jiných diskuzí a nevěděla, že jsi místní všechnoznal a všudybyl, převážně ráda komunikujíc v ironii, tak si snad myslím, že semnou i souhlasíš :palec: :potlesk:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.7.22 09:29
@Nelel12 píše:
Kdybych neznala tvé reakce z jiných diskuzí a nevěděla, že jsi místní všechnoznal a všudybyl, převážně ráda komunikujíc v ironii, tak si snad myslím, že semnou i souhlasíš :palec: :potlesk:

Zásadně realista a cynik!
Jo, a víš, že podle mě vymysleli Google?

• Citovat
  • Upravit
1892
13.7.22 11:01
@Janli píše:

Jo jo věřím, jen mi v baráku máme minimálně jednu google babu, co vše zná, ví nejlíp a všude byla ( někdy i dvakrát) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.7.22 11:58
@megginka300 píše:
Jo jo věřím, jen mi v baráku máme minimálně jednu google babu, co vše zná, ví nejlíp a všude byla ( někdy i dvakrát) :P

To je furt cestuj, vzdělávej se, je to to nejdůležitější pro život a když to člověk dělá, tak se najdou takový, kterým to zas hrozně vadí. 8)

No holka, já vím, že je těžký se smířit s tím, že kdejaká domovnice a Máňa z Hornídolní toho znají a viděly víc než ty, ale zas my jsme děckám koupily tu matraci za pětiskovku a za zbytek jsme si zaplatily členství v knihovně, no….. Každá se holt omezujeme v něčem jiným…… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1892
13.7.22 12:21
@Janli píše:
To je furt cestuj, vzdělávej se, je to to nejdůležitější pro život a když to člověk dělá, tak se najdou takový, kterým to zas hrozně vadí. 8)No holka, já vím, že je těžký se smířit s tím, že kdejaká domovnice a Máňa z Hornídolní toho znají a viděly víc než ty, ale zas my jsme děckám koupily tu matraci za pětiskovku a za zbytek jsme si zaplatily členství v knihovně, no….. Každá se holt omezujeme v něčem jiným…… :mrgreen:

Právě, nevím jestli kvůli tomu dneska usnu večer :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
13.7.22 15:22
@Janli píše:

To už jsem si za těch pár pročtených diskuzí stihla všimnout. Protože nikdo neví všechno líp než ty. Takže ano. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4