Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@megginka300 píše:
No… Nic proti Pepcu, ale kvalita příšerná, bude se ti to hned po prvním praní žmolkovat..
Rozhodně nesetri na kvalitní matraci, to je nezbytné..to samé kočárek a autosedačka, musí být opravdu kvalitní..Hele my dali za vybavicku 45 000 jen to švihlo..
Na miminku bych teda rozhodně nešetřila.
Jojo s tim miminem ty tisice litaji raz dva. My nechali za vybavu loni minimalne 60tis a to mame novy jen kocar, autosedacku, matraci a textil(perinky, zavinovacky, hnizdecko), jinak vse podedene nebo z druhe ruky za par supu. A k tomu rekonstrukce pokojicku za 40tis, takze ac jsme se drzeli hoodne pri zemi, tak nas mimco jeste pred narozenim stalo stovku, jen to fiklo ![]()
@megginka300 píše:
No… Nic proti Pepcu, ale kvalita příšerná, bude se ti to hned po prvním praní žmolkovat..
Rozhodně nesetri na kvalitní matraci, to je nezbytné..to samé kočárek a autosedačka, musí být opravdu kvalitní..Hele my dali za vybavicku 45 000 jen to švihlo..
45tis za co proboha? My do 20tis a to snad přeháním…
@Anais Brno píše:
@Veru1987 máme dohodu, že věci do školy nový a na ven a na doma může být něco z bazaru…ale na ty větší děti už stejně moc výběr není, nebo mám divný vkusale taky kupuju dopředu, hlavně rifle, bundy, když je dobrá cena
To zní rozumně… dcera jde do školy v září letos. Chystáme se na nákup…nějaké trika, rifle…
Kupuj pouzite od kamosek.
Obleceni je milionkrat preprane a zbavene vsech chemickych sajrajtu.
Jedine na cem bych moc nesetrila je dobra autosedacka a terenni funkcni kocar.
@Veru1987 píše:
45tis za co proboha? My do 20tis a to snad přeháním…
Kočárek a postýlka nás vyšlo na 30 000 - chtěli jsme opravdu kvalitní..
Vanička, kosmetika veškerá pro mimi, hnízdečko, houpátko, lahvičky, dudlíky, plno náhradního povlečení a prostěradla, pleny, ubrousky, oblečky… Hele ono to jelo ani nevím jak ![]()
@Ernais píše:
Jojo s tim miminem ty tisice litaji raz dva. My nechali za vybavu loni minimalne 60tis a to mame novy jen kocar, autosedacku, matraci a textil(perinky, zavinovacky, hnizdecko), jinak vse podedene nebo z druhe ruky za par supu. A k tomu rekonstrukce pokojicku za 40tis, takze ac jsme se drzeli hoodne pri zemi, tak nas mimco jeste pred narozenim stalo stovku, jen to fiklo
Je to tak, litá to neskutečně a ty ceny ![]()
@Ernais píše:
Jojo s tim miminem ty tisice litaji raz dva. My nechali za vybavu loni minimalne 60tis a to mame novy jen kocar, autosedacku, matraci a textil(perinky, zavinovacky, hnizdecko), jinak vse podedene nebo z druhe ruky za par supu. A k tomu rekonstrukce pokojicku za 40tis, takze ac jsme se drzeli hoodne pri zemi, tak nas mimco jeste pred narozenim stalo stovku, jen to fiklo
Ufff za co? My tak výbava za 20…jestli vůbec… kočárek 2,5tis… autosedačka 4tis, oblečení tak 2-3tis do půl roku…matrac za 500z IKEA, postylka bazar 500. Monitor 2500. Plínky, krém, zasyp…2000 na začátek. Vanička, chuvicka, odsávačka ještě..
@megginka300 píše:
Kočárek a postýlka nás vyšlo na 30 000 - chtěli jsme opravdu kvalitní..Vanička, kosmetika veškerá pro mimi, hnízdečko, houpátko, lahvičky, dudlíky, plno náhradního povlečení a prostěradla, pleny, ubrousky, oblečky… Hele ono to jelo ani nevím jak
Jooo tak mě postýlka a kočárek dokupy za 3tis
![]()
@Veru1987 píše:
Ufff za co? My tak výbava za 20…jestli vůbec… kočárek 2,5tis… autosedačka 4tis, oblečení tak 2-3tis do půl roku…matrac za 500z IKEA, postylka bazar 500. Monitor 2500. Plínky, krém, zasyp…2000 na začátek. Vanička, chuvicka, odsávačka ještě..
Tak zrovna z IKey bych matraci nekupovala..my koupili za 4000 a měla by být kvalitní a vydržet..
A kočárek za 2,5 t? To kde jste koupili ![]()
@megginka300 píše:
Já dala za výbavičku 15tisíc i s novým kočárkem a autosedačkou.
Oblečení kupuju zásadně v bazárcích. Pepco, kik a lidl ani omylem, to jsou šunty. Koupím na bazárku značkový a ještě prodám nebo daruju dál. Postýlku jsem koupila z druhé ruky za tisícovku a po pěti letech a dvou dětech jsem ji za stejnou cenu poslala dál. Matrace stačí kvalitní Molitan s odpovídající tvrdostí, ty spešl matrace jsou jen tahání peněz z rodičů.
@Veru1987 píše:
Kocarek Thule dvojkombinace za 23tis, autosedacka Cybex s isofixem za 12tis, chuvicka 3tis. Zbytek byly polozky za par stovek, ale ono se to nascita
Vybrala sem si kočárek, líbil se mi a parametry taky cajk. Synovi teď byly 2 roky, mám jenom nervy, několikrát servis a reklamace… je to polská značka, chlap mi řekl, že vědet to, tak to nikdy nekoupí. Skoro celou dobu nákupu lituju ![]()
@megginka300 Na malé miminko je nějaká supr čupr matrace úplně zbytečná. Nemá šanci ji proležet a pořádně využít benefity typu kokosová deska uvnitř, paměťová pěna a podobně.
@megginka300 píše:
Tak zrovna z IKey bych matraci nekupovala..my koupili za 4000 a měla by být kvalitní a vydržet..A kočárek za 2,5 t? To kde jste koupili
Bazarovy hluboký… pak se kupoval britax bmotion 4+ za 7000 taky bazar.
A já četla že matrace je vlastně jedno jaká je pro mimi nebo je tak lehké že ji prostě neslehne, neprolezi. V 4letech se pak kupovala kvalitní matrac do velké postele, ale kupovat do postýlky matrac za 4tis mi přijde spíše jako úlet…za to mám kočárek ve kterém mimi taky prospi velkou část dne…
@Janli píše:
Já dala za výbavičku 15tisíc i s novým kočárkem a autosedačkou.
Oblečení kupuju zásadně v bazárcích. Pepco, kik a lidl ani omylem, to jsou šunty. Koupím na bazárku značkový a ještě prodám nebo daruju dál. Postýlku jsem koupila z druhé ruky za tisícovku a po pěti letech a dvou dětech jsem ji za stejnou cenu poslala dál. Matrace stačí kvalitní Molitan s odpovídající tvrdostí, ty spešl matrace jsou jen tahání peněz z rodičů.
Tak souhlas… I s tou matraci…miminku matraci za 4tis je fakt úlet…