Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, máte některá zkušenost se zábranami na postel Popyhou?
Konkrétně tato:
https://www.detsky-eshop.cz/…-/14185.html?…
Ještě kromě Monkey Mum jsem nenašla rozměr 2m. Líbí se mi, že je levnější, ale recenze nikde.
Však to je na té posteli jen postavený a není to kompletní zpevněný čtverec. Tam se jen opres a letí to. Navíc musíš mít k tomu správný rám postele.
My máme teď 180 cm dlouhou od Vida XL a spokojenost. Ta délka je dostatečná, pokud nechceš obehnat celou postel. My řešíme jen dítě co v noci cestuje a padá z postele, takže nepotřebujeme od kraje ke kraji ani moc vysokou.
@Cenarius Díky. Právě se v tom nevyznám, tak jsem chtěla znát názor, jestli se to vyplatí.
Tak asi budu muset vzít ty Monkey Mum. Škoda, že nejsou někde bazarové.
@aanysek Dcera má 10m a mám ji u sebe hlavně od poloviny noci do rána. Takže cestuje, staví se a mám strach, že budu spát tvrdě, hned se nevzbudím a ona spadne. Takže chci alespoň do „L“ a to je 200 a 180.
Máme přesně tyhle okolo letiště 2×2m. Mame teda vysokou matraci, jsou přišroubované k letišti a jsou tam ještě kovové Elka. Ještě k tomu jsou popruhy pod matraci, ty zatím nejsou potřeba.
@Cenarius píše:
Však to je na té posteli jen postavený a není to kompletní zpevněný čtverec. Tam se jen opres a letí to. Navíc musíš mít k tomu správný rám postele.
Četl/a si popis?
Už vidím, jak obchod prodá bezpečnostní zabranu tvého popisu
. Mazec.
@2016
Děkuju za zkušenost. Mohla bych poprosit, když tak o nějaké foto pro představu? Klidně do SZ.
A kdyby se o to dcera opřela, tak nespadne a drží to pevně? ![]()