Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@megginka300 píše:
Jen jsme chtěli aby dítko nestrádalo a ano i pro náš pocit, že mu můžeme koupit matraci za 4000,–Holt chceme mít pro kluky to nejlepší a nové, každý jsme nějaký
Asi chteji ostatni vysvetlit, ze matrace za 4 tis neni „to nejlepsi“, jen ma nejlepsi reklamu.
Nove oblecky plne chemie take nejsou „to nejlepsi“.
Atd.
Chcete nove, drahe a znackove, ok, ale se slovem „to nejlepsi“ bych fakt setrila.
Já bych se s dovolením vrátila k tématu…Jsem těhotná, preferuju bazarky. Když jsem byla těhotná před pár lety, někdo mi doporučoval eshop s použitým značkovým dětským oblečením. Byl super, ale já už netuším, jak se jmenoval. Ted jsem jich sice našla několik, ale to nebylo ono, měli tam jen pár věcí. Nevíte někdo?
@Lucie_Sx píše:
Asi chteji ostatni vysvetlit, ze matrace za 4 tis neni „to nejlepsi“, jen ma nejlepsi reklamu.Nove oblecky plne chemie take nejsou „to nejlepsi“.
Chcete nove, drahe a znackove, ok, ale se slovem „to nejlepsi“ bych fakt setrila.
Atd.
No pro nás je to nejlepší, než obnošené věcičky na miminko a matrace za pětikilo někde z Aska nebo kde..IKEA, pardon..
To je celé, prostě to tak máme, ostatní ať chodí třeba v pytli, co mi je po tom
![]()
@Nelel12 píše:
Ahoj, nevím úplně jestli se vyplatí nakupovat v Pepcu, Kik, Sinsay… třeba body..
Není to kvalitní, třeba oblečení z pepca nám pouští barvu malé na kůži. Když se zpotila v body měla v záhybech (podpaží, u zapínání) barvu. Na bříšku taky, u krku. Za mě hnus, víckrát jsem jí nic z pepca nedala. Kdybychom to nedostali jako dar, tak ji to nekoupím. Už jen na omak, samý plast, tvrdost…Ale jako pokud to neřešíš, tak v pohodě. Já bych to malému miminku nedala. Říkáš, že nelpíš na značce, ale pokud přece jen můžu poradit tak Lindex, Next a spousty jiných těchto lepších značek mají vážně kvalitní bavlněné oblečení. Neopírá se, je to příjemné na tělo a rozhodně nepouští barvu. Já používám body Lindex od malé narození a prostě paráda. A nemusíš kupovat nové, to jsou natolik kvalitní věci, že je za pár kaček seženeš na Vintedu a bezproblémlmů je opět prodáš.
Tepláčky to stejné, mikiny..ta kvalita je prostě znát. Alespoň ty body na tělo, pořídit kvalitnější…podle mě to za to stojí.
Neopírá se to, nebledne…Kočárek a autosedačka..já bych na tom prostě nešetřila, za mě je důležitá i matrace v kočárku, autosedačka bezpečná opět kvalitní… investované peníze se zde vyplatí..rozhodně pokud chceš ještě pořídit pak sourozence.
Můžu kdyžtak doporučit ABC design. Mám ho a 1000%spokojenost. A zjišťuji, že to byla výborná volba zainevstovat a pořídit.
Ale když jsem koukala po obchodech v Praze, když jsem porovnávala já, tak pokud ti třeba vyjde cesta, tak jsem tak nějak nejlepší ceny viděla v Kočárky Sunny.
Bohužel když lidi šetří kde nemají, je to smutné..a ještě za to chtějí pochválit ![]()
@Anonymní píše:
Já bych se s dovolením vrátila k tématu…Jsem těhotná, preferuju bazarky. Když jsem byla těhotná před pár lety, někdo mi doporučoval eshop s použitým značkovým dětským oblečením. Byl super, ale já už netuším, jak se jmenoval. Ted jsem jich sice našla několik, ale to nebylo ono, měli tam jen pár věcí. Nevíte někdo?
Zkoušela jsi Brumla.cz? Tam jsem kdysi nakupovala a byl super. Ale už mám děti hodně velké a nevím aktuální situaci.
@Anonymní píše:
Nebyl to Giraffik?
Maji sety na miminka, ale treba moji kluci uz jsou vetsi a pani normalne napisu, jakou chci velikost od - do a poskladaji mi treba 10 kg obleceni. Myslim, ze maji na strankach kolik kg obleceni a za kolik je. Vzdycky jsem byla spokojena, snazi se posilat vzdycky slozeni na rocni obdobi, ktere bude.
Obleceni je bez der a pekne. Par kousku sice necham,,na litacku”, ale to spis, ze to klukovi strihove nesedne.
Nejsem zadny jejich zamestnanec, ani majitelka (bohuzel
, aby si nekdo nemyslel, ze delam reklamu
.
@Anonymní píše:
Koukni na FB je tam spoustu veci, Modrý konik, bazarek tady na Miminu.
Já si vyfiltriju podle mista, kde bydlím a domluvim se na osobnim předání. Vidíš co kupuješ.
@nozu píše:
Zkoušela jsi Brumla.cz? Tam jsem kdysi nakupovala a byl super. Ale už mám děti hodně velké a nevím aktuální situaci.
Joo, to bylo ono, díky
.
Zkusím i ty další tipy co píšete.
@megginka300 co je na tom koupit oblečení z bazaru normalnich značek? stejně tak postylku, kočár??
pokud máš pocit, že nové oblečení, které miminu obleces párkrát, prožité z toho vyroste driv než se nadejes, je to tvoje volba.
Postylku používáš tak 2 roky, stejně tak kočár
Když vidim, jak ty naklady s vekem rostou..
Starší dítě už ti mluvi do toho, co bude nebude nosit, boty vybava do skolky, skoly, krouzky, skoly v prirode, tabory, primestaky…ale jo, penize v ekonomice se musí tocit a evidentně na nekoho ten marketing funguje
@Anais Brno píše:
@megginka300 co je na tom koupit oblečení z bazaru normalnich značek? stejně tak postylku, kočár??
pokud máš pocit, že nové oblečení, které miminu obleces párkrát, prožité z toho vyroste driv než se nadejes, je to tvoje volba.
Postylku používáš tak 2 roky, stejně tak kočár
Když vidim, jak ty naklady s vekem rostou..
Starší dítě už ti mluvi do toho, co bude nebude nosit, boty vybava do skolky, skoly, krouzky, skoly v prirode, tabory, primestaky…ale jo, penize v ekonomice se musí tocit a evidentně na nekoho ten marketing funguje
Prostě chceme pro děti vše nové, žádné obnošené věci a vyjeté kočárky ![]()
Nepřijde mi to zvláštní ![]()
Navíc u staršího syna by nám to ani neprošlo, je to modelka ![]()
@Anais Brno píše:
@megginka300 tak proč se ucastnis tohoto tématu???
A to je zakázané?
Myslím že se můžu zúčastnit čeho chci, madam ![]()
@megginka300 píše:
Prostě chceme pro děti vše nové, žádné obnošené věci a vyjeté kočárky![]()
Nepřijde mi to zvláštní
Navíc u staršího syna by nám to ani neprošlo, je to modelka
Jakože by miminko poznalo oblečení z bazarku
.
Ahoj, nevím úplně jestli se vyplatí nakupovat v Pepcu, Kik, Sinsay… třeba body..
Není to kvalitní, třeba oblečení z pepca nám pouští barvu malé na kůži. Když se zpotila v body měla v záhybech (podpaží, u zapínání) barvu. Na bříšku taky, u krku. Za mě hnus, víckrát jsem jí nic z pepca nedala. Kdybychom to nedostali jako dar, tak ji to nekoupím. Už jen na omak, samý plast, tvrdost…
Ale jako pokud to neřešíš, tak v pohodě. Já bych to malému miminku nedala. Říkáš, že nelpíš na značce, ale pokud přece jen můžu poradit tak Lindex, Next a spousty jiných těchto lepších značek mají vážně kvalitní bavlněné oblečení. Neopírá se, je to příjemné na tělo a rozhodně nepouští barvu. Já používám body Lindex od malé narození a prostě paráda. A nemusíš kupovat nové, to jsou natolik kvalitní věci, že je za pár kaček seženeš na Vintedu a bezproblémlmů je opět prodáš.
Tepláčky to stejné, mikiny..ta kvalita je prostě znát. Alespoň ty body na tělo, pořídit kvalitnější…podle mě to za to stojí.
Neopírá se to, nebledne…
Kočárek a autosedačka..já bych na tom prostě nešetřila, za mě je důležitá i matrace v kočárku, autosedačka bezpečná opět kvalitní… investované peníze se zde vyplatí..rozhodně pokud chceš ještě pořídit pak sourozence.
Můžu kdyžtak doporučit ABC design. Mám ho a 1000%spokojenost. A zjišťuji, že to byla výborná volba zainevstovat a pořídit.
Ale když jsem koukala po obchodech v Praze, když jsem porovnávala já, tak pokud ti třeba vyjde cesta, tak jsem tak nějak nejlepší ceny viděla v Kočárky Sunny.