Levné obchody - výbavička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7673
11.7.22 20:59
@megginka300 píše:
To neříkám, ale promiň..kupovat mimcu matraci za 500 korun, po bazarech věcičky..

Nevím, my druhého syna měli až když jsme věděli že můžeme jít a koupit matraci za čtyřku a nebudeme řešit že támhle v Asku, Ikey či kde ji mají za pětikilo.. :)

Samozřejmě každého věc, my na děckách prostě nesetrime :nevim:

A že měla moje dcera matraci za 500, oblečení z bazaru…bodycka za 10kc, leginky za 15… autosedacku za x tisíc…Boty od roku kvalitní, nové, drahé… jsem špatná matka za tu matraci levnou, kde jsem smysl v drahé matraci neviděla a bodycko lindex či Gap za 400 nové prostě nekoupím, když stejně můžu koupit za padesát po nějakém jiném diteti…???
A kdyby každý čekal až bude mít na matraci za 4 litry tak lidstvo vymře…

Příspěvek upraven 11.07.22 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
11.7.22 21:01
@Veru1987 píše:
A že měla moje dcera matraci za 500, oblečení z bazaru…bodycka za 10kc, leginky za 15… autosedacku za x tisíc…Boty od roku kvalitní, nové, drahé… jsem špatná matka za tu matraci levnou, kde jsem smysl v drahé matraci neviděla a bodycko lindex či Gap za 400 nové prostě nekoupím, když stejně můžu koupit za padesát po nějakém jiném diteti…???

Rozhodně nejsi špatná matka :mrgreen:

Jen píšu jak to máme my, to je celé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
11.7.22 21:03
@Janli píše:
A tobě nedochází, že jsou rodiče, co neutratí desetitisíce proto, že je to naprosto zbytečný a ne proto, že na to nemají? Že nakupují věci, co mají smysl, ne takový, co jsou předražený? To fakt není o penězích, ale o nastavení člověka.

V tom případě je to v pořádku, koneckonců každého věc kde co a proč kupuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
11.7.22 21:03
@megginka300 píše:
Rozhodně nejsi špatná matka :mrgreen:Jen píšu jak to máme my, to je celé :)

Ale zase pokud nemám 4 litry na matraci a 25 na kočárek, 30 na oblečení nové a značkové a tohle být jako důvod nemít dítě druhé tak hodně smutne to máte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
11.7.22 21:05
@Veru1987 píše:
Ale zase pokud nemám 4 litry na matraci a 25 na kočárek, 30 na oblečení nové a značkové a tohle být jako důvod nemít dítě druhé tak hodně smutne to máte…

Jen jsme chtěli aby dítko nestrádalo a ano i pro náš pocit, že mu můžeme koupit matraci za 4000,– :)

Holt chceme mít pro kluky to nejlepší a nové, každý jsme nějaký :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.7.22 21:09
@megginka300 píše:
Jen jsme chtěli aby dítko nestrádalo a ano i pro náš pocit, že mu můžeme koupit matraci za 4000,– :)Holt chceme mít pro kluky to nejlepší a nové, každý jsme nějaký :nevim:

Problém je v tom, že ty to tady podáváš, jakože dítě strádá, když nemá matraci za čtyři litry. Ne, to, že ty to tak chceš mít. Už to chápeš?

• Citovat
  • Upravit
Capelucia
11.7.22 21:09

@megginka300 hele, ale třeba pro prcka s atopákem je nové oblečení fakt nevhodné. V těch oblečcích je kolikrát tolik svinstva, že se z nového mimčo klidně osype. Za mne jednoznačně používané, krásně x krát proprané :pankac:. Je to ekonomické, ekologické a zdravší :D. A nemá to nic s tím, že bych dítěti nedopřála…

• Citovat
  • Upravit
7673
11.7.22 21:13
@megginka300 píše:
Jen jsme chtěli aby dítko nestrádalo a ano i pro náš pocit, že mu můžeme koupit matraci za 4000,– :)Holt chceme mít pro kluky to nejlepší a nové, každý jsme nějaký :nevim:

Mimino stradat nebude bez matrace za 4litry…miminu stačí I kočárek za litr…I to je spíše pro rodiče vymozenost. Když bude triko starší jak tím dítě strada? Joo třeba boty bych nedala nikdy starší. Autosedacku novou… ale bodycko? To už je jen pocit rodičů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
11.7.22 21:14
@Capelucia píše:
@megginka300 hele, ale třeba pro prcka s atopákem je nové oblečení fakt nevhodné. V těch oblečcích je kolikrát tolik svinstva, že se z nového mimčo klidně osype. Za mne jednoznačně používané, krásně x krát proprané :pankac:. Je to ekonomické, ekologické a zdravší :D. A nemá to nic s tím, že bych dítěti nedopřála…

Přesně tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
11.7.22 21:16
@Veru1987 píše:
Mimino stradat nebude bez matrace za 4litry…miminu stačí I kočárek za litr…I to je spíše pro rodiče vymozenost. Když bude triko starší jak tím dítě strada? Joo třeba boty bych nedala nikdy starší. Autosedacku novou… ale bodycko? To už je jen pocit rodičů…

Strádat třeba ne, ale prostě to tak chceme a máme, nedělá nám to problém a věřím že ani vám ne, jen nechcete, v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
11.7.22 21:17
@Janli píše:
Problém je v tom, že ty to tady podáváš, jakože dítě strádá, když nemá matraci za čtyři litry. Ne, to, že ty to tak chceš mít. Už to chápeš?

V tom případě moje chyba, každého věc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
11.7.22 21:20
@Capelucia píše:

Jako neberu to nikomu, ale zrovna miminku s atopickym ekzémem bych po nikom věcičky nedala… Ale třeba je to tak lepší, nemáme dítko s atopickym ekzémem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
11.7.22 21:23
@megginka300 píše:
Jako neberu to nikomu, ale zrovna miminku s atopickym ekzémem bych po nikom věcičky nedala… Ale třeba je to tak lepší, nemáme dítko s atopickym ekzémem :nevim:

Oblečení vyperu a používám na bazarové i dezinfekci na pradlo… kde pak je problém???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
11.7.22 21:27
@Veru1987 píše:
Oblečení vyperu a používám na bazarové i dezinfekci na pradlo… kde pak je problém???

Nehledej problém kde není a nerozčiluj se :mrgreen:

Já ti to přece nezakazuju, prostě to MY máme jinak, MY by jsme to nekoupili..

Ale to jsme my, sto lidí, sto chutí a názorů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2905
11.7.22 21:31

Uprimne nazory na Pepco, Kik me bavi :lol: Mam cast veci podedenou. Je mezi tim i proklinany Kik, Pepco a je to uplne “stejne” jako drazsi znacky. K tomu nakupuju nove a to kdekoli, proste co se mi zrovna libi takze opet i ten Kik, Pepco (ale taky Lindex, M&S …) a vse v pohode. Uprimne na tech par tydnu/mesicu noseni je ta cena skvela. A radsi pak vyhodim bodycko co se nevypralo, ktere stalo 60 Kc nez za 400.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí