Vinted Polskoo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.8.22 09:05

Vinted Polskoo

Hezký den,
chci se zeptat na vaše zkušenosti s nákupem na vinted z Polska.
Došlo vám vše v pořádku? Komunikace? Délka doručení?
Mají tam věci za krásné ceny…
Dekuji 🙂

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35697
4.8.22 09:07

To ale přece záleží od koho si to koupíš, není to žádný internetový obchod ale prodávající soukromé osoby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28566
4.8.22 09:15

Každým dnem mi má dojít bunda, tak počkáme a uvidíme :think: ale ty hadříky se mi taky líbily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3128
4.8.22 09:16

Vše došlo v pořádku, max. do týdne. Kvalita je o náhodě(to ovšem i když nakupuje v rámci ČR), většinou dobrý, ale už mi přišlo i dost nic moc… O vrácení neuvažuji, neb jen to poštovné by stálo asi víc než dána věc.
Ale nemáte někdo zkušenost, kdo jste v příhraniční, že si necháváte zaslat rovnou do Polska? Přeci jen ta cena poštovného je pak trošku někde jinde, jde to i s použitím českého tel. čísla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.22 09:19

To vím, chci jen abyste zde sdíleli vaše zkušenosti. Nejsem určitě jediná koho to zajímá…
Tak prosím o odezvu jen od těch, kdo je ochotný odpovídat na můj dotaz.
Děkuji🙂

• Citovat
  • Upravit
1099
4.8.22 09:20

Uz jsem nekolik veci na polskem vinted koupila a vsechno uplne bez problemu. Posta dpd trva 3-4 dny, do Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15094
4.8.22 09:23

Nakupuji tam často. Vše v pohodě. Za pár dní mám balík v Čechách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.22 09:25

A komunikujete s nimi před nákupem..nebo dáváte rovnou koupit?

• Citovat
  • Upravit
1099
4.8.22 09:53

Davala jsem rovnou koupit i jsem jednou psala, ze potrebuju rychle odeslat. Vzdycky bez problemu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.8.22 09:54

Já jsem spokojená, balíky dorazí do týdne. Většinou kupuju sety, takže čekám na potvrzení, že mají všechno, jinak přes tlačítko “koupit”.

• Citovat
  • Upravit
788
4.8.22 09:58

Koupila jsem kalhoty pro syna z Polska, byly nové a za směšnou cenu, tak jsem to riskla a super. Jak píšou ostatní, je to individuální, já obecně kupuji na Vinted jen věci nové nebo v top stavu, protože jinak máme všichni jiné rozlišování toho, co je ve velmi dobrém a perfektním stavu. Naštvaná jsem byla snad jen třikrát za osm let, jinak často věci byly v lepším stavu než jsem čekala. Koupila jsem to přes kup teď, nechtělo se mi vykecavat přes překladač. Ale teď mají dost drahou dopravu, čekám až zas bude akce na dopravu z Polska. Jinak mě štve teď ta akce na DPD, většina prodávajících o tom neví, já něco koupím a oni mi to stornuji, že přes DPD nic posílat nebudou, že je to složité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.8.22 10:25

Od Poláků kupuju na Vinted i radši, přijde mi, že mají nižší ceny za značkový věci, větší výběr a doprava v pohodě, do týdne jsem to tu měla. Jednou se mi stalo, že jsem objednala boty, přes tlačítko „koupit“ a protože to paní do týdne neodeslala, poslali mi peníze zpět na účet. Takže za mě dobrý. Tedy, taky jsem radši, když si vyberu víc věcí, ale v tom mám většinou problém, že se mi dost často víc věcí nelíbí. Takhle už mám osrdíčkováno spoustu věcí (potřebuju klukovi koupit slušnější oblečení do školy) a pak prohlížím a prohlížím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.8.22 11:29

@bibi2233 poslat přes dpd pro mě byla týdenní anabáze. Od sehnání počítace s tiskárnou na vytisknutí blbýho štítku až po hledání obchodu, který není jen výdejní, ale i přijímací místo. Zásilkovnu mám za domem, kvůli dpd jsem musela jet 2× do města. Fakt nikdy víc.

• Citovat
  • Upravit
13099
4.8.22 11:43

Hezké ceny za zboží z Polska kazí vysoké ceny za dopravu.
Jinak vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
4.8.22 15:33

Nakupovala jsem z Polska jen jednou, ale žádný problém, jen zboží dorazilo o trochu déle než z Čech. Ale dnes jsem chtela udělit hodnocení a Vinted mi nefunguje, vůbec se mi nezobrazuje přihlášení, máte někdo stejný problém?
*editace-už to funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport