Buchta bez prášku do pečiva a kynutí...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15054
9.4.11 14:18

buchta bez prášku do pečiva a kynutí.....

:mavam: prosím nemáte někdo recept?nemám droždí a ani prášek do pečiva :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
9.4.11 14:30

Tak jediný co mně napadlo je recept na štrůdl, dal by se použít i na přikrejvanej koláč. Jedna Hera, jeden jogurt a 500 g hladký mouky. Spatlat dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
9.4.11 14:31

Ještě mně napadlo, nemáš sodu nebo minerálku ?
Taky dělám piškotovou bublaninu, mouky a cukru kolik váží 3-4 vajíčka. Vajíčka s cukrem a 3 lžícema teplé vody vyšlehat, přidat sníh z bílků a mouku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.4.11 14:33

Ani jedlou sodu nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.4.11 14:35

Napadlo mě upéct piškotové těsto http://recepty.vareni.cz/…otove-testo/ a dozdobit dle chuti nějakým krémem a ovocem, nebo jenom ovocem, nebo ovocem a pudinkem a tak dále a tak dále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
9.4.11 14:38

chci dát nahoru tvaroh,ovoce,želé tak můžu dát na ten piškot?podle toho odkazu,nebude to málo na buchtu?abych to neměla jak roládu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
9.4.11 14:52
dzarunka píše:
chci dát nahoru tvaroh,ovoce,želé tak můžu dát na ten piškot?podle toho odkazu,nebude to málo na buchtu?abych to neměla jak roládu :think:

Peču na roládu piškot ze čtyř nebo pěti vajec, na velký plech. Ze šesti bys to mohla mít vysoké akorát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
9.4.11 14:52

Záleží na tom, kolik dáš vajec, já většinou dělám ze čtyř a je to normální buchta, pokud na to dáš ještě ten tvaroh a želé, tak to bude stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.4.11 14:54

Asi to bude málo. Tak udělej dortovej korpus, akorát si zvolíš formu podle sebe. http://www.mimibazar.cz/recept.php?… Jednodušše si uděláš tolik těsta, kolik potřebuješ, i když myslím, že podle tohoto receptu ti bude stačit těsto z těch šesti vajec, já podle něj dělala dort a korpus byl opravdu vysoký, takže i když to vyliješ na plech, tak by to těsto mělo pořád zůstat dost vysoké, záleží ovšem, jak velký máš plech. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.4.11 14:55
MarketaJ píše:
Záleží na tom, kolik dáš vajec, já většinou dělám ze čtyř a je to normální buchta, pokud na to dáš ještě ten tvaroh a želé, tak to bude stačit.

No já si teď uvědomila, že ze šesti vajec, 120 g cukru a 120 g mouky dělám plát na roládu, tudíž těsto je na buchtu nízké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
9.4.11 15:28

tak už něco peču,když se povede tak se tu ještě ukážu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
9.4.11 15:52
Raduš.ka44 píše:
MarketaJ píše:
No já si teď uvědomila, že ze šesti vajec, 120 g cukru a 120 g mouky dělám plát na roládu, tudíž těsto je na buchtu nízké.

No já to právě dělám kolik vážej vajíčka, tolik mouky a cukru, pak je toho těsta i ze třech vajec do normální dortový formy. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí