Co z párků?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3643
8.4.11 11:19

Co z párků?

Ahojky všem,
mám prosbu :oops: ,dostali jsme 1kg kuřecích párků (těch hubených) a mě nenapadá co z nich uvařit,upéct,… :nevim: Myslela jsem,že je hodím do mrazáku,ale jelikož nevím co na dnešní večeři,hodil by se mi nějaký váš nápad. Vzpoměla jsem si jen na frankfurtskou polévku,ale na tu nemám vůbec chut.
Poradte prosím :-) Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7213
8.4.11 11:26

jednou jsme jich meli taky vic,tak jsem to flakla na kosticky zapect s testovinama-ala sunkofleky a nikomu nevadilo,ze tam neni uzeny a nebo sunka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
8.4.11 11:27

dávám do těstovin,do buřt-guláše,zabalit do listového těsta,udělat ševcovský mls

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
8.4.11 11:29
dzarunka píše:
dávám do těstovin,do buřt-guláše,zabalit do listového těsta,udělat ševcovský mls

…a můžu se zeptat,co je to ten „ševcovský mls“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
SuzaG píše:
Ahojky všem,
mám prosbu :oops: ,dostali jsme 1kg kuřecích párků (těch hubených) a mě nenapadá co z nich uvařit,upéct,… :nevim: Myslela jsem,že je hodím do mrazáku,ale jelikož nevím co na dnešní večeři,hodil by se mi nějaký váš nápad. Vzpoměla jsem si jen na frankfurtskou polévku,ale na tu nemám vůbec chut.
Poradte prosím :-) Díky!

Jen tak s pečivem,nebo jsou dobrý obalený listovým těstem nebo udělej třeba nějaký salát.Koukni na net,tam nějaký nápad určitě najdeš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213

ty jo,burtgulas bych si dala :jazyk: dik za tip,ale tam bych nedala parky,tam mam rada klobasku,nejlepe palivou paprikovou…

ale je pravda,ze moznosti je vic,jak je vyuzit,zalezi co me zakladatelka rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
8.4.11 11:31
Mazlucha píše:
SuzaG píše:
Ahojky všem,
Poradte prosím :-) Díky!
Jen tak s pečivem,nebo jsou dobrý obalený listovým těstem nebo udělej třeba nějaký salát.Koukni na net,tam nějaký nápad určitě najdeš :palec:

Já bych si je třeba hodila na pánev s červenýma fazolema v tomatě,ale ten můj by asi radost neměl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
8.4.11 11:33

U nas je dnes taky burtgulas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643

napadlo mě,jesli je třeba neobalujete v nějakém těsíčku a nesmažíte v oleji na pánvy? Ale netuším,jak udělat to těstíčko??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
SuzaG píše:
dzarunka píše:
dávám do těstovin,do buřt-guláše,zabalit do listového těsta,udělat ševcovský mls
…a můžu se zeptat,co je to ten „ševcovský mls“?

http://www.ok-recepty.cz/view.php?…
já tam někdy šoupnu i zelí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.4.11 11:34

Ahoj. Vzpomínám si, že jako malí jsme mívali párek i s rajskou :think: .

Já párky dávám do leča nebo zapečených brambor. Teď je mám zrovna v lednici, páč jsem na ně dostala obrovskou chuť, ale asi si je udělám jen tak, s pečivem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213

tak da se dat lusteninova polevka s parkem,vajecina s parkem,zapect do zavinu a nebo jak jsou ty rohlicky v obchodech,kde je uvnitr parek-tak bud s listoveho a nebo kynuteho…nebo zavin se syrem,ostrym kecupem,parkem a nejakyma mnamkama co jite…nebo nejakou panev ala co dum dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674

Ve škole při vaření jsme pekli párky v listovém těstě, tak to by taky šlo - zabalit do listového těsta, potřít vejcem a dát péct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
8.4.11 11:35
SuzaG píše:
napadlo mě,jesli je třeba neobalujete v nějakém těsíčku a nesmažíte v oleji na pánvy? Ale netuším,jak udělat to těstíčko??? :nevim:

na netu najdeš buď do listového anebo jsem teď našla v bramborovém těstíčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
8.4.11 11:36
SuzaG píše:
napadlo mě,jesli je třeba neobalujete v nějakém těsíčku a nesmažíte v oleji na pánvy? Ale netuším,jak udělat to těstíčko??? :nevim:

vajcko,trosku mlika,hl.mouka+koreni,sul a udelat hustejsi hladke testicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport