Co z párků?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3643
8.4.11 11:38
hkac píše:
Ve škole při vaření jsme pekli párky v listovém těstě, tak to by taky šlo - zabalit do listového těsta, potřít vejcem a dát péct.

V listovém těstě je dělat nebudu,máme je totiž docela často.Koupila jsem nedávno od kamarádky mini párečky v list.těstě mražené,celý pytel a když máme na něco chut,tak je upeču a je to :lol: Ale i tak díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
8.4.11 11:49

Koukala jsem na net a našla jsem: těsto na rohlíky (zadělá pekárna),zabalit do něj párky a upéct.Možno ještě potřít uvnitř kečupem,atd.

To mě docela zaujalo… :palec:
Ale jinak díky všem za vaše nápady,minimálně ještě jeden využiju,protože kilo párků pro 2 lidi je fakt dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
8.4.11 12:17

udělala bych z toho klidně hemenex (pár párků na kostičky, hodit na pánvičku, zalít několika rozkvrdlanými vajíčky, když mám, tak posypu i strouhaným sýrem a nechám usmažit)…já jsem na složité vyvařování lína :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
8.4.11 12:27

U nás se právě pečou zapečené brambory se zeleninou, sýrem, vajíčkama a párkama :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
8.4.11 12:31
Kakika píše:
udělala bych z toho klidně hemenex (pár párků na kostičky, hodit na pánvičku, zalít několika rozkvrdlanými vajíčky, když mám, tak posypu i strouhaným sýrem a nechám usmažit)…já jsem na složité vyvařování lína :oops:

taky tak dělám a k tomu hodit ještě pár uvařených brambor a je to z jedné pánve i s přílohou :-D , ještě mě napadli zapečené tousty z nadrobno nakrájenými/nastrouhanými párky s cibulí, protlakem nebo párky jako náplň do ptáčků z krůtího masa (ty jsem dělala včera) nebo zabalit do sekané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
8.4.11 12:35
SuzaG píše:
napadlo mě,jesli je třeba neobalujete v nějakém těsíčku a nesmažíte v oleji na pánvy? Ale netuším,jak udělat to těstíčko??? :nevim:

ja balim do listovyho testa, takovy prasatka nebo jak se tomu rika :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
8.4.11 12:41

taky přihodím pár typů: čočka, fazole na husto, hrachovka, stejne tak do luštěninovích polívek, do zapečených brambor, zapečených těstovin, buřtguláš, gulášová polévka, přidat do špízů, zelňačka, dají se dát i do halušek místo uzeného :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
8.4.11 12:42

Buřtguláš (pokud by ti chyběla chuť klobásky, dá se tam přidat pálivá paprika) nebo nakrájet do těsta na bramboráky nebo půlený párek zabalit do bramborákového těsta a usmažit (tak jak v restauraci dostaneš maso v bramboráku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
8.4.11 12:43

Já balím párečky do bramborvého těsta. Rozkrojím párek na půl, zabalím do těsta jak do župánku a osmažím. Podávám se špenátem. Manželovi chutná pak i studená varianta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.4.11 14:12

Co z párků???
V mém případě žlučníkový záchvat. :mrgreen: :mrgreen:
Ale jinak dobrou chut :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
8.4.11 15:15
Lizbeth píše:
Co z párků???
V mém případě žlučníkový záchvat. :mrgreen: :mrgreen:
Ale jinak dobrou chut :mavam:

to mě pobavilo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.10.15 19:03

Dobrý den, když budu mít hotové to těsto, tak to mám upéct nebo osmahnout? :mavam: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.10.15 19:07

RadanaH

Dobrý den, když těsto je hotové tak se to smaží, nebo peče? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...