Bramboračka s masem?

1027
7.4.11 12:53

bramboračka s masem?

Dcera vyžaduje každý den maso,jsem ráda že ho jí,ale když je jídlo bez masa tak ho prostě jíst nebude a basta,chci jí to přání splnit tak vařím masová jídla,vždy tam dám jen kousek masa třeba jen pro ní,jenže pak jsou jídla která jsou taky moc dobrá a maso se tam nedává,jako je třeba ta bramboračka nebo kmínová polévka,když bych tam chtěla nějaké dát,co by jste dali,hovězí nebo kuřecí,dcera jí včechny masíčka a ještě jeden dotaz nemůže jí něco chybět když to maso tak vyžaduje,jak vidí že se jde jíst tak už křičí mamííí dej masíko,když ho tam vidí je spokojená a sní všechno,když tam není,tak to bud nejí nebo celou dobu volá že chce masíko

Příspěvek upraven 07.04.11 v 13:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26093
7.4.11 13:08

Závidím, náš malej maso sabotuje, jediný, který je ochotnej sníst je namletý a sem tam nějaký normální, ale fakt hodně málo… Do bramboračky bych dala hovězí… Kuřecí děláme hodně málo, přece jen ty kuřata jsou nacpaný hormonamam aby rychle vyrostly… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
7.4.11 13:36

hele klidně jí ho do bramboračky či jiné polévky dej! a je jedno jaké.. samozřejmě kuřecí budeš mít brzy měkké.. u vepřového či hovězího budeš mít zeleninu vařenou a maso ještě tužší… nebo uvařit někde zvlášť a pak přidat.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
7.4.11 13:46

Já bych v tom taky neviděla problém,maso je dle mě jedno jaké jak píše macík kuřecí bude dřív hotové uvařila bych ho,slila vývar z toho udělala bramboračku a maso přidala nakrásjené do hotové polívky.

Buď ráda,já nedávno řešila s doktorem,že mi malý moc nejí a on se mě prvně zeptal jestli jí maso (to má jako tvoje malá taky moc rád),když jsem řekla že ano,tak my řekl,že když mi denně sní alespoň plátek jakéhokoliv masa,tak jsem za vodou z masa dostává ty nejdůležitější živiny pro růst.Takže když děti papají maso je to jenom dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
7.4.11 14:20

tak moc děkuji,ja jsem taky ráda že to maso jí,ale přeci jen mi je to divný že mu dá přednost před sladkým…, je jí jedno jaké má hlavně že je to maso a to kuřecí suchý není nic moc a přesto jí to chutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
7.4.11 14:25

Jé, Ty se máš!
Naši kluci naso téměř nepozřou a když, tak pod nátlakem.
Jestli ho tvoje malá tak chce, klidně jí dávej a klidně bych zrovna do té bramborajdy dala i králičí, nebo krůtí. Nebo bych z té polívky nabrala to husté a maso dala jako přílohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
7.4.11 14:29
fufiiina píše:
tak moc děkuji,ja jsem taky ráda že to maso jí,ale přeci jen mi je to divný že mu dá přednost před sladkým…, je jí jedno jaké má hlavně že je to maso a to kuřecí suchý není nic moc a přesto jí to chutná

U nás takhle malej miluje zeleninu, když má zeleninu s masem, s jistotou vyďoube všechnu zeleninu a maso prostě nechá :pocitac: Je úplnej závislák, když vidí třeba sálátovou okurku, rajče nebo papriku, je k neudržení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí