Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojte maminky, vcera tu bezela diskuze, jak zuzitkovat zbytky jogurtu a upect buchtu…samozrejme jsem si to neulozila, dneska chci buchtu upect a nevim recept, uz tu diskuzi nemuzu najit ![]()
libil se mi recept od uzivatelky leeentilkaa (nebo tak nejak )vim, ze tam byl velky jogurt, polohruba mouka, 2 vajicka…a dal???
nevite nekdo????
dekuju…uz je upecena a kamaradi prisli ochutnat. Byla vyborna, trosku jsem to vylepsila a navrch dala zakysanou smetanu, do ktere jsem nakrajela baban, nastrouhala cokoladu apridala trochu vanilkoveho cukru
a navrch posypano kokosem
![]()
JSEM NOVEJ ČLEN A PRVNI CO JSEM NAŠLA BYL TENTO RECEPT OD LENTYLKY hned jsme si ho opsala a ted je v troube mam třiletou dceru a ta ho spiš delala zame moc ji to bavilo a tak dekuji za recept a pak dam vedet šarka ![]()
SPUTNIKY ?to aslyšim poprve tak ted jsme si udelali kavu a čaj a šli na buchtu mužu je teda doporučit je fakt vyborna ![]()
to smichas velky bily jogurt s kypricim praskem a 200 polohruhe mouky a lzickou tohle testo davas do vetsiho mnozstvi rozpaleneho oleje
a pak se to obaluje v cukru, ja do ty moucky pridavam i skoricovej cukr ![]()
JO
tak to neznam ja to znam s tvarohem ty kobližky ale s jogurtem ne dekuji ![]()
taky moc dobre
1tvaroh,3vejce,3lž mleka,1 lž. rumu,1 pr. do peč.,20g pol.mouky,špetka soli vše smichat a stejne lžici smažit v oleji a obalit v cukru
Zdravím, právě zkouším a je to moc řídké.. Nedají se dělat kuličky
Nejspíš dělám něco špatně… Ale napadlo mě, jestli tam nepřidat mouku!! Má tam opravdu být 20g nebo tam jen chybí nula??
Jinak díky za receptík.. Snad to nějak spravíme ![]()