Buchta z jogurtu

183
5.4.11 11:10

buchta z jogurtu

Ahojte maminky, vcera tu bezela diskuze, jak zuzitkovat zbytky jogurtu a upect buchtu…samozrejme jsem si to neulozila, dneska chci buchtu upect a nevim recept, uz tu diskuzi nemuzu najit :zed:
libil se mi recept od uzivatelky leeentilkaa (nebo tak nejak )vim, ze tam byl velky jogurt, polohruba mouka, 2 vajicka…a dal???
nevite nekdo????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
QQQQ
5.4.11 11:11
  • Citovat
  • Upravit
183
5.4.11 21:02

dekuju…uz je upecena a kamaradi prisli ochutnat. Byla vyborna, trosku jsem to vylepsila a navrch dala zakysanou smetanu, do ktere jsem nakrajela baban, nastrouhala cokoladu apridala trochu vanilkoveho cukru :mrgreen: a navrch posypano kokosem :jazyk: :pankac: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.1.12 10:58

BUCHTA Z JOGURTU

JSEM NOVEJ ČLEN A PRVNI CO JSEM NAŠLA BYL TENTO RECEPT OD LENTYLKY hned jsme si ho opsala a ted je v troube mam třiletou dceru a ta ho spiš delala zame moc ji to bavilo a tak dekuji za recept a pak dam vedet šarka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
29.1.12 12:18

ja delam z bileho jogurtu sputniky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.1.12 13:07

SPUTNIKY ?to aslyšim poprve tak ted jsme si udelali kavu a čaj a šli na buchtu mužu je teda doporučit je fakt vyborna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
29.1.12 14:12

to smichas velky bily jogurt s kypricim praskem a 200 polohruhe mouky a lzickou tohle testo davas do vetsiho mnozstvi rozpaleneho oleje :) a pak se to obaluje v cukru, ja do ty moucky pridavam i skoricovej cukr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.1.12 16:07

JO :) tak to neznam ja to znam s tvarohem ty kobližky ale s jogurtem ne dekuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
29.1.12 16:20

neni za co ;ú a to neznam s tvarohem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.1.12 16:26

taky moc dobre :D 1tvaroh,3vejce,3lž mleka,1 lž. rumu,1 pr. do peč.,20g pol.mouky,špetka soli vše smichat a stejne lžici smažit v oleji a obalit v cukru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucinda.ice
8.4.13 15:02

Zdravím, právě zkouším a je to moc řídké.. Nedají se dělat kuličky :,( Nejspíš dělám něco špatně… Ale napadlo mě, jestli tam nepřidat mouku!! Má tam opravdu být 20g nebo tam jen chybí nula?? :roll: Jinak díky za receptík.. Snad to nějak spravíme :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii