Vaření bramborového knedlíku

7182
31.3.11 14:25

Prosím rychlou radu - knedlík

Jak poznám, že je bramborový knedlík uvařený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
225
31.3.11 14:33

20 minut vaření by mělo stačit

jeden zkusím vždycky rozkrojit a vidím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
31.3.11 14:33

20 minut vaření by mělo stačit

jeden zkusím vždycky rozkrojit a vidím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
31.3.11 14:34

asi už je pozdě co? Ale určo to poznáš když ho rozpůlíš a uvidíš. Když ještě nebude tak ho hodíš holt zase do vody :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
31.3.11 14:37
motika píše:
asi už je pozdě co? Ale určo to poznáš když ho rozpůlíš a uvidíš. Když ještě nebude tak ho hodíš holt zase do vody :nevim:

Noo, právě jsem je raději vytáhla, vařily se 18 minut, na povrchu už se začaly blemcat. Jestli mají vypadat tak, jak uvnitř vypadají, to netuším, ale mně chutnají :mrgreen: , tak snad mi je můj drahý muž nehodí na hlavu :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
31.3.11 14:38
motika píše:
asi už je pozdě co? Ale určo to poznáš když ho rozpůlíš a uvidíš. Když ještě nebude tak ho hodíš holt zase do vody :nevim:

dělám to taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
31.3.11 14:48
Raduš.ka44 píše:
motika píše:
Noo, právě jsem je raději vytáhla, vařily se 18 minut, na povrchu už se začaly blemcat. Jestli mají vypadat tak, jak uvnitř vypadají, to netuším, ale mně chutnají :mrgreen: , tak snad mi je můj drahý muž nehodí na hlavu :-D .
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jestli je jako můj chlap tak ten sežere všechno :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
31.3.11 16:04

Aby se ti knedlík neblemcal, musíš to vařit v mírném bublání a né na prudko (naplno)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.21 15:09
@Emilka1 píše:
Aby se ti knedlík neblemcal, musíš to vařit v mírném bublání a né na prudko (naplno)

Ahojky udelala jsem ho bez krupice z hladke mouky a jednoho vajicka a nevim jestli je spravne udelany protoze je mekky ma to tak byt? dekuji :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
5.1.21 18:27

Holky, asi nejsem ta správná bydlenka, ale já se s tím nebabram a používám knedlík v prášku. Přidám trochu tvarohu z vaničky, tak půlku a malinko míň vody. Prijde mi pak křehčí.
Ale do bramborových knedlíků nepatří podle mne hladká mouka. Hrubá nebo krupice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí