Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jak poznám, že je bramborový knedlík uvařený?
20 minut vaření by mělo stačit
jeden zkusím vždycky rozkrojit a vidím ![]()
20 minut vaření by mělo stačit
jeden zkusím vždycky rozkrojit a vidím ![]()
asi už je pozdě co? Ale určo to poznáš když ho rozpůlíš a uvidíš. Když ještě nebude tak ho hodíš holt zase do vody ![]()
motika píše:
asi už je pozdě co? Ale určo to poznáš když ho rozpůlíš a uvidíš. Když ještě nebude tak ho hodíš holt zase do vody
Noo, právě jsem je raději vytáhla, vařily se 18 minut, na povrchu už se začaly blemcat. Jestli mají vypadat tak, jak uvnitř vypadají, to netuším, ale mně chutnají
, tak snad mi je můj drahý muž nehodí na hlavu
.
motika píše:
asi už je pozdě co? Ale určo to poznáš když ho rozpůlíš a uvidíš. Když ještě nebude tak ho hodíš holt zase do vody
dělám to taky tak
Raduš.ka44 píše:motika píše:Noo, právě jsem je raději vytáhla, vařily se 18 minut, na povrchu už se začaly blemcat. Jestli mají vypadat tak, jak uvnitř vypadají, to netuším, ale mně chutnají
asi už je pozdě co? Ale určo to poznáš když ho rozpůlíš a uvidíš. Když ještě nebude tak ho hodíš holt zase do vody, tak snad mi je můj drahý muž nehodí na hlavu
.
Aby se ti knedlík neblemcal, musíš to vařit v mírném bublání a né na prudko (naplno)
@Emilka1 píše:
Aby se ti knedlík neblemcal, musíš to vařit v mírném bublání a né na prudko (naplno)
Ahojky udelala jsem ho bez krupice z hladke mouky a jednoho vajicka a nevim jestli je spravne udelany protoze je mekky ma to tak byt? dekuji ![]()
Holky, asi nejsem ta správná bydlenka, ale já se s tím nebabram a používám knedlík v prášku. Přidám trochu tvarohu z vaničky, tak půlku a malinko míň vody. Prijde mi pak křehčí.
Ale do bramborových knedlíků nepatří podle mne hladká mouka. Hrubá nebo krupice.