Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Kdo má TP druhá půlka června tohoto roku a chystá se rodit na Locháči… dejte info… ![]()
Já jen jestli bude nával… ![]()
@Anix mě minulý rok říkali že největší návaly jsou v květnu a pak v září ![]()
@Anix vim, ještě jsme se k tomu nedostala
, za chvilku, je to trošku obsáhlejší info ![]()
Mám termín 1.7., ale asi půjdu na císaře o 14 dní dřív. Tak asi někdy okolo 14.6., uvídíme co mi řekne gyndař ![]()
@Adriana
Mě to budou také ukončovat dřív a možná taky císař… počítam půlka června ![]()
V pátek tam jdu na gyndu, tak se zeptám co a jak. Co čekáte? My druhou holčičku
. A jestli se můžu zeptat, proč císař?
@Adriana
Já jedu na ambulanci za týden… čekáme miminko
.trvalo nám to trošku dýl a chceme se nechat překvapit… Jinak císař mam zatim 50:50… ze zdravot. důvodů.
Já myslím, že porodnost už pomalu klesá, takže návaly, nedejbože stop- stavy už nehrozí. Rodila jsem tam červen 2010 a prosinec 2012 (teda rodila, vlastně se nechala 2× pořezat
) a pokaždé jsem se hladce vešla, dokonce jsem se téměř hned dostala na nadstandart.
@Anix
Tý jo, překvapení
, já bych to nezvládla nevědět co to bude
.My to víme z amnio. Já rodila prvně taky císařem, mám trochu problémy s jizvou a navíc se mi udělala v jizvě bulka a tu mi slíbil gyndař odstranit při druhém císaři.
Tak snad se to zvládne najednou
.
@Adriana
Taky to občas dá pořádně zabrat se ubránit tomu a nezeptat se na pohlaví ![]()
Já bych to fakt nedala, ani muž
. Jsem zvědavá
..A taky z praktickýho hlediska…jak vymalovat pokojík, jaký pořídit hadříky apod… I když naše druhá už bude mít hardříky po první…Ale zase nevíme jméno. První vybíral muž a druhé jsem měla já. Manžel se u první dcerky fakt trefil
, tak asi bude i druhá holčička na něm ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.