Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
MDŽO je Mezinárodní den ženského orgasmu, slavíte ho/budete ho slavit? Pro asexuály:
A pro nadržence:
Všechno v nejbližších dnech prošvihnu. Protikus je v práci. Ale řízky a trpaslíky stihnu.
@Kelsey píše:
Všechno v nejbližších dnech prošvihnu. Protikus je v práci. Ale řízky a trpaslíky stihnu.
Aspoň něco
![]()
Až vylezu z bazénu. Zatím se mi nechce.
Tak si dneska uděláme Den točené zmrzliny. Sraz máme v 18:30 před barákem. Kdo chce zmrzlinu. Bude na značce.
@nakupenina214 píše:
@Ploskutáček mám termín porodu![]()
to bude orgasmus
![]()
![]()
Gratuluju…
Ten den budu u lékaře, takže doufám, že jediné, co budu slavit, je zlepšení mého stavu. S ním bude nejlepší vyvrcholení, když řekne, že už nemusím chodit na kontrolu.
@Kelsey píše:
Až vylezu z bazénu. Zatím se mi nechce.
Tak si dneska uděláme Den točené zmrzliny. Sraz máme v 18:30 před barákem. Kdo chce zmrzlinu. Bude na značce.
Jakou máš nejradši zmrzku? Já moc zmrzlinovej nejsem, trnou mi zuby, ale dobrou točenou čokoládovou svou příruční cestovní lžičkou neodmítnu.
@Russet píše:
Ten den budu u lékaře, takže doufám, že jediné, co budu slavit, je zlepšení mého stavu. S ním bude nejlepší vyvrcholení, když řekne, že už nemusím chodit na kontrolu.
Tak držím palce ![]()
@Ploskutáček píše:
Jakou máš nejradši zmrzku? Já moc zmrzlinovej nejsem, trnou mi zuby, ale dobrou točenou čokoládovou svou příruční cestovní lžičkou neodmítnu.
Nejraději točenou mix - vanilka a čokoláda. Když na tuhle narazíme. Tak chlap mi kupuje automaticky tu největší, která koupit jde. Že prostě ví, že to potřebuji 🙈
. Ale takové blaho se stane 1-2× za rok. Čokoladu-vanilku u nás netočí. Mívají mix ovocnou a vanilkovou nebo ovocnou a jogurt. To nemám ráda, když je mixovaná. Takže jen ovocnou. A tu mám ráda černý rybíz, citron a jablko. Jsem na zmrzlinu.
Dnes mě zaujal tento článek na iDnesu, všimněte si ilustračních fotografií, především té mužné hrudi (není moje):
https://www.idnes.cz/…ska-sex_skld
To růžové, to je mikrofon?
@Ploskutáček píše:
Dnes mě zaujal tento článek na iDnesu, všimněte si ilustračních fotografií, především té mužné hrudi (není moje): To růžové, to je mikrofon?
Úspěšně oslaveno. Teď určitě vypadám minimálně o 7 let mladší 😎 ![]()
Jojo, to růžové je mikrofon z obchodu Růžový slon.
![]()
Marťo, jak se máš? Jsi tu teď nějak málo.
@Pajka2020 píše: Úspěšně oslaveno. Teď určitě vypadám minimálně o 7 let mladší 😎![]()
Jojo, to růžové je mikrofon z obchodu Růžový slon.
Marťo, jak se máš? Jsi tu teď nějak málo.![]()
Takže ti je 11? Dejme tomu, že hlavní úchyl Emimina si dává voraz, a je tak nějak naplněn v reálném světě…
![]()
@Ploskutáček píše:
MDŽO je Mezinárodní den ženského orgasmu, slavíte ho/budete ho slavit? Pro asexuály:
- mezinárodní den Nutelly (7. února)
- sádrových trpaslíků (21. června)
- řízků (9. září)
- Den objetí (5. července)
- polibku (6. července)
A pro nadržence:
- Mezinárodní den bez kalhotek (22. června)
Já to oslavil svým orgasmem ![]()