Poradna duly
Jana Čurdová
Tak je to tady… na testu jsou dvě čárky, tak zakládám nové téma, nenašla jsem ho tu, tak je tady… přidejte se hned teď od začátku, budeme spolu až do porodu a třeba i dál ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Krásnýýý, gratuluji!!! Já jsem zatím jen pár dnů čerstvá snažilka..ale kdo ví..třeba se k vám tady brzy přidím. Mám doma už 2letou holčičku a u ní jsem otěhotněla hned první měsíc. Tak snad se zadaří i tentokrát tak rychle ![]()
@fialka.eva tak se přidávám jsem 8tt a termín máme v březnu, doufám že tu vydržím do konce bojím se ZT, které mě už potkalo
@věrasek80 @fialka.eva Ahoj holky taky se přidávám jsem v 8tt
nějaká dušička na pokec by se hodila
a gratuluji.
Ahojky jsem na konci 5tt a nak jete porad neverim ze sem tehotna:-D
Zdravím všechny a gratuluji. Podle UZ jsem 8 plus 1 po asi čtyřech letech snažení, takže o to větší nervy. Termín mi dr. zatím neřekl, ale asi první půlka března.
Ahoj holky
, tak ja mám taky čerstvé dvě čárky, dnes chci jít na krev, tak pak písnu výsledek. Měla bych být 5tt. Jak se cítíte?
Všem těhulkám gratuluji ![]()
@fialka.eva píše:
Tak je to tady… na testu jsou dvě čárky, tak zakládám nové téma, nenašla jsem ho tu, tak je tady… přidejte se hned teď od začátku, budeme spolu až do porodu a třeba i dál
Ahoj, taky se k vám přidám, jsem 7tt. Sice už jsem i v další skupině, která tu je, ale to nevadí:-)
@Goldfish Držím palce. Já na sobě krom citlivých a zvětšujících se prsou nic nepozoruju.
Ahoj holky, tak minulou stredu jsem take nasla dve carky. A jen doufam, ze vse bude ok. V breznu jsem potratila, tak se ted docela bojim
.
Já jsem v 5.tt, máme doma osmiměsíčního Michálka, který mě nenechá moc v noci vyspat a přes den už taky skoro nespí, tak snad to budu zvládat dobře. To byla výhoda prvního těhotenství, že se člověk nemusel moc na někoho ohlížet. Taky doufám že bude vše v pořádku, abych mohla Míšu dál kojit a nosit v nosítku. První těhotenství bylo v naprostém klidu, jen první tři měsíce lehký nevolnosti a na konci mi tvrdlo břicho, ale nic to nebylo. Jé, jsem moc ráda, že se to povedlo, vždycky jsem chtěla první dvě děti hned po sobě, tak snad to budu zvládat dobře.
@věrasek80 děkuji. No mě vlastně dr. termín ještě neřekl. Takže co jsem cca počítala asi někdy začátkem března. A to bude tvoje první mimčo?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat