Kopie Budoucí maminky červenec 2015

169
4.12.14 16:33

budouci maminky cervenec 2015

Ahoj vsem kdo maji termin porodu v cervenci. Uz tu podobne tema je, ale je to uz uzavrena skupina, tak zakladam nove. Tak se pripojte a at nam to vsem dobre dopadne.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
386
4.12.14 17:09

Ahoj, tak se tedy pridavam. Je mi 25 a cekame prvni mimi. Snazili jsme se dva roky, mela jsem jit na laparoskopii, ale objevila jsem dve carky na testu. Vcera jsem byla na kontrole, srdicko bije a merime skoro dva centimetry, za 14 dni jdu znovu a uz dostanu prukazku.

• načítám...
4.12.14 17:19

Ahoj, také se přidávám, jsem 7 tt, na kontrolu jdu až přístí pátek a už se teším že na UZ něco uvidím :)

• načítám...
169
4.12.14 17:37

Ja jsem v 7.tt, take jdu pristi patek na kontrolu, to uz musi byt videt srdicko, moc se tesim. Pred nekolika mesici jsem potratila, ale ted jsem takova vnitrne jistejsi, urcite to ted vyjde å Michalek bude mit sourozence :dance:

• načítám...
pavlats
4.12.14 18:25

Ahoj, chvíli to vypadalo, že se k Vám budu moc přidat, ale nedopadlo to. Škoda. Mějte se fajn a ať máte klidné těhotenství a krásné dětičky. :kytka:

• Upravit
4.12.14 20:01

@pavlats to mě mrzí… snad se brzo zase zadaří a tentokrát všechno dobře dopadne :kytka:

• načítám...
5.12.14 06:33

Ahoj holky, tak už to vypadá že bych se k vám mohla přidat. 25.11 jsem byla na UTZ a už bylo srdíčko :)

• načítám...
7.12.14 06:26

Ahoj, jak se mate? Ja se posledni dobou v noci budim a cumakuju :-) Ted jsem v praci, boli me bricho a jsem nejaka nenaladena. Pisu z mobilu proto bez hacku a carek :-)

• načítám...
180
7.12.14 12:48

Ahoj, já jset 9.tt a na kontrolu jdu 11.12. :)
Chci se zeptat, už Vám někomu taky roste bříško? Já jsem teda spíš dost nafouklá, ale už mě konečně přestaly bolet prsa! :)

• načítám...
7.12.14 13:14

Taky jsem nafoukla… Libi se mi maly briska tak doufam ze mi neporoste moc rychle :-D

• načítám...
169
8.12.14 13:16

Ja jsem nafoukla od zacatku, nektery den vypadam jak v patem mesici. Mam hrozne citlive bradavky, coz je neprijemny protoze jeste kojim maleho. A mam celodenni nevolnosti, to jsem u prvniho tehu tolik nemela. Ale vsechno se da ustat, jen at se v cervenci narodi zdrave miminko.

• načítám...
180
8.12.14 13:18
@fialka.eva píše:
Ja jsem nafoukla od zacatku, nektery den vypadam jak v patem mesici. Mam hrozne citlive bradavky, coz je neprijemny protoze jeste kojim maleho. A mam celodenni nevolnosti, to jsem u prvniho tehu tolik nemela. Ale vsechno se da ustat, jen at se v cervenci narodi zdrave miminko.

tak tak, hlavně zdraví :) mě naštěstí zle není vůbec :)

• načítám...
8.12.14 15:25

Přesně tak hlavně ať jsou zdraví… Mě bývá zle hlavně po ránu a pak dobrý, ale minulý týden se mě to drželo pár dní až do večera

• načítám...
39
10.12.14 17:27

Ahoj, dneska jsem byla na prvním ultrazvuku, jsem v 7tt. Málem jsme měli dvojčátka :?, ale prý jedno vajíčko zaniklo, tak jsem ráda že to druhé to nevzdalo :lol: má 9.6mm a nechala jsem si hned obrázek..

• načítám...
11.12.14 22:31

@Líšule1 ja pujdu na uz zitra a jsem zvedava co mi rekne :-) a taky se tesim az to maly uvidim, ted sice vim ze tam je schovany, ale videt ho to bude neco jinyho :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+