Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ElisabethaElsa jojo bylo to hezký ho tam vidět a jak byje srdíčko, to bylo krásný..byl tam i přítel a oběma nám přišlo, že to srdíčko je hrozně veliký oproti tělíčku ![]()
Ja byla vcera na UZ, mam fotecku
srdicko krasne bije, skvely pocit.
Ahojte
můžu se přidat? Mám tedy termín, až v půlce srpna pokud vše dopadne, jak má, ale tak snad nevadí
zítra začínám 6tt ![]()
Tak taky jsem videla srdičko a byla jsem úplně naměkko
fotku jsme pak studovali s přítelem
je to paráda ![]()
Tak co holky, tak jak se cítíte,?
já teda vůbec, jen mám pocit, že toho míň sním a taky nemám moc chuť na nic ![]()
@notthinghill já mám chuť taky pořád ale věčně nevím na co přesně a když už si něco vyberu tak to většinou není ono
![]()
@ElisabethaElsa píše:
@notthinghill já mám chuť taky pořád ale věčně nevím na co přesně a když už si něco vyberu tak to většinou není ono![]()
tak to jsem na tom podobně ![]()
Tak jsem si rano precetla letacek od nosnich kapek Nasivin - samo nedoporucuji je tehotnym. Kapu si je casto.. Tak by me zajimalo zda je to opravdu takove peklo. Nebo casto - myslim tim kazdy vecer pred spanim. Pres den je nepotrebuji ![]()
@ElisabethaElsa já si myslím, že se tím jen chrání, kdyby se pak něco stalo, že občas to neublíží, ale ![]()
No od ty doby co jsem si to precetla je radeji nepouzivam
jinak preji vsem trosku opozdene krasne Vanoce ![]()
Ahojte, chtela bych se pridat zda to tu este funguje. Jsem ve 12tt a termin mam cca 9.7.2015. Tak co vy? Jsem baculka tak sem zvedava kdy to na me pujde poznat.
@SnažilKasandra Ahoj, občas sem někdo něco napíše
Já mám pár kilo navíc taky tak čekám kdy to půjde vidět, zatím mám pupek svůj
i když mi přijde že jsem nějaká nafouklá, ale to vidím asi jen já
zase na druhou stranu, jen ať leze pomalu ať je to bříško nějak přijatelně velký, bojím se že budu mít pupek až kam ![]()
@ElisabethaElsa : no napodobne
ale joo jen at roste ale az do velke velikosti, at to nevypada tak, ze su jen silne vypapana slusne receno
. Se tesim az budu litat s prckem venku s kocarem a budu mit pohyyyb a bufu ze sebe delat hezkou mamcu
snad se mi to ppdari. To me mrzi ze to tady nefunguje tak moc. Jsem v diskuzi Snažilek a tam jedem hodne ve velkem a hodne citim podporu a vim ze do te diskuze muzu napsat cokoliv a ony mi vzdy pomuzou. Moc pekny
nemam kamaradky, tak jsem rada za kazdou dobrou empatickou a uprimnou dusi
Je fajn, že to vychází na červenec, že bude hezky a dá se s kočárkem jezdit do alelúja
Taky jsem chvilku byla v nějaké skupině snažilek, ale moc mi to nesedlo…v práci jsem musela změnit pracovní místo a tak nějak se přestala snažit a cokoliv řešit a bum ho, zrovna se zadařilo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat