Kopie Budoucí maminky červenec 2015

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
39
12.12.14 11:58

ElisabethaElsa jojo bylo to hezký ho tam vidět a jak byje srdíčko, to bylo krásný..byl tam i přítel a oběma nám přišlo, že to srdíčko je hrozně veliký oproti tělíčku :D

• načítám...
169
13.12.14 16:52

Ja byla vcera na UZ, mam fotecku :-) srdicko krasne bije, skvely pocit.

• načítám...
13.12.14 17:00

Ahojte :-) můžu se přidat? Mám tedy termín, až v půlce srpna pokud vše dopadne, jak má, ale tak snad nevadí :-) zítra začínám 6tt :-)

• načítám...
14.12.14 08:56

Tak taky jsem videla srdičko a byla jsem úplně naměkko :D fotku jsme pak studovali s přítelem :)je to paráda :dance:

• načítám...
39
19.12.14 15:09

Tak co holky, tak jak se cítíte,? :lol: já teda vůbec, jen mám pocit, že toho míň sním a taky nemám moc chuť na nic :nevim:

• načítám...
180
19.12.14 15:28

Já mám zas furt na něco chuť :) zatím to nijak nevnímám.

• načítám...
19.12.14 17:24

@notthinghill já mám chuť taky pořád ale věčně nevím na co přesně a když už si něco vyberu tak to většinou není ono :roll: :)

• načítám...
180
19.12.14 18:32
@ElisabethaElsa píše:
@notthinghill já mám chuť taky pořád ale věčně nevím na co přesně a když už si něco vyberu tak to většinou není ono :roll: :)

tak to jsem na tom podobně :lol:

• načítám...
21.12.14 23:57

Tak jsem si rano precetla letacek od nosnich kapek Nasivin - samo nedoporucuji je tehotnym. Kapu si je casto.. Tak by me zajimalo zda je to opravdu takove peklo. Nebo casto - myslim tim kazdy vecer pred spanim. Pres den je nepotrebuji :think:

• načítám...
39
22.12.14 15:50

@ElisabethaElsa já si myslím, že se tím jen chrání, kdyby se pak něco stalo, že občas to neublíží, ale :nevim:

• načítám...
25.12.14 06:31

No od ty doby co jsem si to precetla je radeji nepouzivam :-) jinak preji vsem trosku opozdene krasne Vanoce :-)

• načítám...
27.12.14 17:38

Ahojte, chtela bych se pridat zda to tu este funguje. Jsem ve 12tt a termin mam cca 9.7.2015. Tak co vy? Jsem baculka tak sem zvedava kdy to na me pujde poznat.

• načítám...
29.12.14 17:51

@SnažilKasandra Ahoj, občas sem někdo něco napíše :) Já mám pár kilo navíc taky tak čekám kdy to půjde vidět, zatím mám pupek svůj :) i když mi přijde že jsem nějaká nafouklá, ale to vidím asi jen já :D zase na druhou stranu, jen ať leze pomalu ať je to bříško nějak přijatelně velký, bojím se že budu mít pupek až kam :)

• načítám...
29.12.14 20:20

@ElisabethaElsa : no napodobne :D ale joo jen at roste ale az do velke velikosti, at to nevypada tak, ze su jen silne vypapana slusne receno :D. Se tesim az budu litat s prckem venku s kocarem a budu mit pohyyyb a bufu ze sebe delat hezkou mamcu :hug: :D :D snad se mi to ppdari. To me mrzi ze to tady nefunguje tak moc. Jsem v diskuzi Snažilek a tam jedem hodne ve velkem a hodne citim podporu a vim ze do te diskuze muzu napsat cokoliv a ony mi vzdy pomuzou. Moc pekny :) nemam kamaradky, tak jsem rada za kazdou dobrou empatickou a uprimnou dusi

• načítám...
30.12.14 20:57

Je fajn, že to vychází na červenec, že bude hezky a dá se s kočárkem jezdit do alelúja :D Taky jsem chvilku byla v nějaké skupině snažilek, ale moc mi to nesedlo…v práci jsem musela změnit pracovní místo a tak nějak se přestala snažit a cokoliv řešit a bum ho, zrovna se zadařilo :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+