Budu ještě pozitivní?

29.1.22 21:08

Budu ještě pozitivní?

Dobrý den, včera mi vyšel pozitivní antigenní test. Jeli sme na PCR, ta paní mi tam lehce strčila tu tyčinku docela na kraj nosu. Výsledek přišel negativní. Přítel i sestra jsou pozitivní. Udělala sem si další antigen a pořád tam mám dvě čárky i dneska. Má cenu ještě jezdit na testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2424
29.1.22 21:09

A máš nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.1.22 21:10

@arkonalima pokud potřebuješ covid pas nebo omluvenku do práce, tak ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.22 21:14

@PeBa12 Zatím ještě ne, právě čekám co bude ale přítel i sestra s miminkem měli horečky ale to už tak čtyři dny zpátky. Když je měli tak byli negativní a až jim skoro nic nebylo tak to tam teprve skočilo..já sem přes týden měla bolesti hlavy a bolest v krku ale přišlo mi to úplně nepatrné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
29.1.22 21:19
@arkonalima píše:
@PeBa12 Zatím ještě ne, právě čekám co bude ale přítel i sestra s miminkem měli horečky ale to už tak čtyři dny zpátky. Když je měli tak byli negativní a až jim skoro nic nebylo tak to tam teprve skočilo..já sem přes týden měla bolesti hlavy a bolest v krku ale přišlo mi to úplně nepatrné..

Tak je možný, že už to máš za sebou :lol: Mě právě karanténa skončila a měla jsem potíže přesně jak ty :mrgreen: Dva dny mě pobolivala hlava a bolelo v krku. Během potíží antigen negativní. Jakmile mi bylo dobře, udělala jsem si antigen jen z legrace a pozitivní :lol: Je dost možný, že už si to prošla a proto už je teď pcr negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.22 21:22

@PeBa12 Děkuji za odpověď.. asi počkám do pondělí jestli ještě něco přijde jinak to asi nebudu řešit. Přeji hezký zbytek večera :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
29.1.22 21:29
@arkonalima píše:
@PeBa12 Děkuji za odpověď.. asi počkám do pondělí jestli ještě něco přijde jinak to asi nebudu řešit. Přeji hezký zbytek večera :srdce:

Na další pcr bych nechodila. S největší pravděpodobností už to máš za sebou a přítele a ségru jsi nejspíš nakazila ty :lol: Známá mi říkala, že její Dr tvrdí, že antigen může být pozitivní i měsíc po prodělání covidu :nevim: takže si zatleskej, přežila si smrtelnou chorobu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76748
29.1.22 22:05
@PeBa12 píše:
Na další pcr bych nechodila. S největší pravděpodobností už to máš za sebou a přítele a ségru jsi nejspíš nakazila ty :lol: Známá mi říkala, že její Dr tvrdí, že antigen může být pozitivní i měsíc po prodělání covidu :nevim: takže si zatleskej, přežila si smrtelnou chorobu :mrgreen:

ale zas nezíská certifikát :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
29.1.22 22:12

@PeBa12 antigen je hlavne k nicemu:) antigeny u vsech doma negativni po 9-10 dnech od pozitivniho pcr. Manzel mel treba pozitivni antigen az par dni po pozitivnim pcr:))) ale spis pcr test muze bejt i mesic po covidu pozitivni..

Zakladatelka podle me covid nemela nebo ji vystourali nos malo. Ten test neni spolehlivej na 100% :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
29.1.22 22:29
@stinga píše:
ale zas nezíská certifikát :?

No to je pravda. Ale pokud ho prodělala tak je to 50/50 že ji ho pcr ukáže. Ale samozřejmě pokud ho má zdarma tak to klidně ještě zkusit může, ale pokud by si ho měla platit tak na to bych se vykašlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
29.1.22 22:30
@Euforia píše:
@PeBa12 antigen je hlavne k nicemu:) antigeny u vsech doma negativni po 9-10 dnech od pozitivniho pcr. Manzel mel treba pozitivni antigen az par dni po pozitivnim pcr:))) ale spis pcr test muze bejt i mesic po covidu pozitivni..Zakladatelka podle me covid nemela nebo ji vystourali nos malo. Ten test neni spolehlivej na 100% :)

Já měla stejné příznaky a byla jsem pozitivní. Náhoda? Nemyslím si ;) A to, že přítel má covid až potom co bylo zakladatelce špatně taky náhoda asi nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7951
29.1.22 22:31
@PeBa12 píše:
Na další pcr bych nechodila. S největší pravděpodobností už to máš za sebou a přítele a ségru jsi nejspíš nakazila ty :lol: Známá mi říkala, že její Dr tvrdí, že antigen může být pozitivní i měsíc po prodělání covidu :nevim: takže si zatleskej, přežila si smrtelnou chorobu :mrgreen:

spíš PCR bývá pozitivní i měsíc po nemoci, antigen ne. Já bych na PCR šla kdybych potřebovala certifikát. Teď je 30 denní ochranná lhůta před karanténou a testováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
29.1.22 22:44
@Lucka1111 píše:
spíš PCR bývá pozitivní i měsíc po nemoci, antigen ne. Já bych na PCR šla kdybych potřebovala certifikát. Teď je 30 denní ochranná lhůta před karanténou a testováním.

Ne, doktorka říkala antigen ;) Jen prodávám jak jsem nakoupila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7951
29.1.22 23:32
@PeBa12 píše:
Ne, doktorka říkala antigen ;) Jen prodávám jak jsem nakoupila :nevim:

no to se asi spletla, v začátku se izolace ukončovala negativním PCR a byli lidi co byli doma i 6 týdnů, protože měli pořád pozitivní PCR. PCR zachytí i zbytky viru. Určitě nebude mít někdo pozitivní antigen a negativní PCR, pokud ano, tak špatný odběr toho PCR. Ale pozitivní PCR a negativní antigen je zcela běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
30.1.22 08:28
@Lucka1111 píše:
no to se asi spletla, v začátku se izolace ukončovala negativním PCR a byli lidi co byli doma i 6 týdnů, protože měli pořád pozitivní PCR. PCR zachytí i zbytky viru. Určitě nebude mít někdo pozitivní antigen a negativní PCR, pokud ano, tak špatný odběr toho PCR. Ale pozitivní PCR a negativní antigen je zcela běžné.

Jelikož ani PCR nejsou 100% tak je možné naprosto všechno ;) A za ty 2 roky znám spoustu případů kdy byl antigen pozitivní a PCR negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí