Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Dobrý den, včera mi vyšel pozitivní antigenní test. Jeli sme na PCR, ta paní mi tam lehce strčila tu tyčinku docela na kraj nosu. Výsledek přišel negativní. Přítel i sestra jsou pozitivní. Udělala sem si další antigen a pořád tam mám dvě čárky i dneska. Má cenu ještě jezdit na testy?
@arkonalima pokud potřebuješ covid pas nebo omluvenku do práce, tak ano
@PeBa12 Zatím ještě ne, právě čekám co bude ale přítel i sestra s miminkem měli horečky ale to už tak čtyři dny zpátky. Když je měli tak byli negativní a až jim skoro nic nebylo tak to tam teprve skočilo..já sem přes týden měla bolesti hlavy a bolest v krku ale přišlo mi to úplně nepatrné..
@arkonalima píše:
@PeBa12 Zatím ještě ne, právě čekám co bude ale přítel i sestra s miminkem měli horečky ale to už tak čtyři dny zpátky. Když je měli tak byli negativní a až jim skoro nic nebylo tak to tam teprve skočilo..já sem přes týden měla bolesti hlavy a bolest v krku ale přišlo mi to úplně nepatrné..
Tak je možný, že už to máš za sebou
Mě právě karanténa skončila a měla jsem potíže přesně jak ty
Dva dny mě pobolivala hlava a bolelo v krku. Během potíží antigen negativní. Jakmile mi bylo dobře, udělala jsem si antigen jen z legrace a pozitivní
Je dost možný, že už si to prošla a proto už je teď pcr negativní.
@PeBa12 Děkuji za odpověď.. asi počkám do pondělí jestli ještě něco přijde jinak to asi nebudu řešit. Přeji hezký zbytek večera ![]()
@arkonalima píše:
@PeBa12 Děkuji za odpověď.. asi počkám do pondělí jestli ještě něco přijde jinak to asi nebudu řešit. Přeji hezký zbytek večera
Na další pcr bych nechodila. S největší pravděpodobností už to máš za sebou a přítele a ségru jsi nejspíš nakazila ty
Známá mi říkala, že její Dr tvrdí, že antigen může být pozitivní i měsíc po prodělání covidu
takže si zatleskej, přežila si smrtelnou chorobu ![]()
@PeBa12 píše:
Na další pcr bych nechodila. S největší pravděpodobností už to máš za sebou a přítele a ségru jsi nejspíš nakazila tyZnámá mi říkala, že její Dr tvrdí, že antigen může být pozitivní i měsíc po prodělání covidu
takže si zatleskej, přežila si smrtelnou chorobu
ale zas nezíská certifikát ![]()
@PeBa12 antigen je hlavne k nicemu:) antigeny u vsech doma negativni po 9-10 dnech od pozitivniho pcr. Manzel mel treba pozitivni antigen az par dni po pozitivnim pcr:))) ale spis pcr test muze bejt i mesic po covidu pozitivni..
Zakladatelka podle me covid nemela nebo ji vystourali nos malo. Ten test neni spolehlivej na 100% ![]()
@stinga píše:
ale zas nezíská certifikát
No to je pravda. Ale pokud ho prodělala tak je to 50/50 že ji ho pcr ukáže. Ale samozřejmě pokud ho má zdarma tak to klidně ještě zkusit může, ale pokud by si ho měla platit tak na to bych se vykašlala.
@Euforia píše:
@PeBa12 antigen je hlavne k nicemu:) antigeny u vsech doma negativni po 9-10 dnech od pozitivniho pcr. Manzel mel treba pozitivni antigen az par dni po pozitivnim pcr:))) ale spis pcr test muze bejt i mesic po covidu pozitivni..Zakladatelka podle me covid nemela nebo ji vystourali nos malo. Ten test neni spolehlivej na 100%
Já měla stejné příznaky a byla jsem pozitivní. Náhoda? Nemyslím si
A to, že přítel má covid až potom co bylo zakladatelce špatně taky náhoda asi nebude ![]()
@PeBa12 píše:
Na další pcr bych nechodila. S největší pravděpodobností už to máš za sebou a přítele a ségru jsi nejspíš nakazila tyZnámá mi říkala, že její Dr tvrdí, že antigen může být pozitivní i měsíc po prodělání covidu
takže si zatleskej, přežila si smrtelnou chorobu
spíš PCR bývá pozitivní i měsíc po nemoci, antigen ne. Já bych na PCR šla kdybych potřebovala certifikát. Teď je 30 denní ochranná lhůta před karanténou a testováním.
@Lucka1111 píše:
spíš PCR bývá pozitivní i měsíc po nemoci, antigen ne. Já bych na PCR šla kdybych potřebovala certifikát. Teď je 30 denní ochranná lhůta před karanténou a testováním.
Ne, doktorka říkala antigen
Jen prodávám jak jsem nakoupila ![]()
@PeBa12 píše:
Ne, doktorka říkala antigenJen prodávám jak jsem nakoupila
no to se asi spletla, v začátku se izolace ukončovala negativním PCR a byli lidi co byli doma i 6 týdnů, protože měli pořád pozitivní PCR. PCR zachytí i zbytky viru. Určitě nebude mít někdo pozitivní antigen a negativní PCR, pokud ano, tak špatný odběr toho PCR. Ale pozitivní PCR a negativní antigen je zcela běžné.
@Lucka1111 píše:
no to se asi spletla, v začátku se izolace ukončovala negativním PCR a byli lidi co byli doma i 6 týdnů, protože měli pořád pozitivní PCR. PCR zachytí i zbytky viru. Určitě nebude mít někdo pozitivní antigen a negativní PCR, pokud ano, tak špatný odběr toho PCR. Ale pozitivní PCR a negativní antigen je zcela běžné.
Jelikož ani PCR nejsou 100% tak je možné naprosto všechno
A za ty 2 roky znám spoustu případů kdy byl antigen pozitivní a PCR negativní.