Kdy jít na PCR test?

Anonymní
29.1.22 13:47

Kdy jít na PCR test?

Ahoj, potřebovala bych poradit. Od pondělí jsme měli doma pozitivního. Mně včera večer začaly první příznaky. Zimnice, zvýšená teplota, bolest hlavy a těla a lehce kašel. V noci se mi to zhoršilo a horečka vylítla na 39. Je mi furt hodně špatně, bolesti stále stejný. Ráno jsem si dělala antigen a byl negativní. Na 99% to bude Covid. A tak mám 2 dotazy. Jak je možné, že vyšel antigen negativní? Bylo ještě třeba brzy? A kdy jít nejlépe na PCR test, aby to zachytil? Zítra nebo v pondělí?
Děkuju moc :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65205
29.1.22 13:50
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit. Od pondělí jsme měli doma pozitivního. Mně včera večer začaly první příznaky. Zimnice, zvýšená teplota, bolest hlavy a těla a lehce kašel. V noci se mi to zhoršilo a horečka vylítla na 39. Je mi furt hodně špatně, bolesti stále stejný. Ráno jsem si dělala antigen a byl negativní. Na 99% to bude Covid. A tak mám 2 dotazy. Jak je možné, že vyšel antigen negativní? Bylo ještě třeba brzy? A kdy jít nejlépe na PCR test, aby to zachytil? Zítra nebo v pondělí?
Děkuju moc :mavam:

Asi bych sla v pondělí. A negativní antigen nic neznamena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24692
29.1.22 13:51

Antigeny jsou vysoce nespolehlivé. Šla bych co nejdříve na PCR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
29.1.22 14:11

Antigeny jsou často falešně negativní, protože jejich senzitivita je nízká. Takže na negativní antigen bych nedala a šla na PCR. Jestli půjdeš zítra nebo až v pondělí je už celkem jedno, pozitivní by to už mělo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
29.1.22 14:27

Ja mela antigen negativni jeste dva dny po pozitivbim PCR testu. Na ty antigeny se fakt moc spolehat neda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21610
29.1.22 14:52

Šla bych až v pondělí, klidně i v úterý. Kolegyně dcera měla PCR test pozitivní až nějaký čtvrtý nebo pátý den příznaků. Antigeny negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.1.22 15:01
@Anonymní píše:

Antigenní testy jsou velmi nespolehlivé.
Na PCR bych šla v pondělí, jestli teď máš 39, nikde bych nerajzovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
29.1.22 17:29

Ja řeším teď opačný problém. Dcera dnes pozitivní antigenní test a PCR bude mít až v pátek :-( dřív není volné místo nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
29.1.22 17:35
@martina1988 píše:
Ja řeším teď opačný problém. Dcera dnes pozitivní antigenní test a PCR bude mít až v pátek :-( dřív není volné místo nikde

a nemate v okoli testovani bez registrace? Ja tak s prckem postala pres hodinu ve fronte, protoze s registraci bylo vsechno plne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
29.1.22 17:41

@matkabagristy Nikde nic nemáme bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
29.1.22 17:43
@martina1988 píše:
@matkabagristy Nikde nic nemáme bohužel

a nemáte někde v dosahu Globus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
29.1.22 17:50
@vokishka píše:
a nemáte někde v dosahu Globus?

jsem si tam dneska dala druhe kolo, tentokrat s prckem. Registrovala jsem se 20 minut predem, na rade jsme byli hned. U nas v dure fronta tak na hodinu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
29.1.22 17:52
@matkabagristy píše:
jsem si tam dneska dala druhe kolo, tentokrat s prckem. Registrovala jsem se 20 minut predem, na rade jsme byli hned. U nas v dure fronta tak na hodinu :roll:

koukala jsem, že u nás je hromada volných míst i na zítra, v pondělí v podstatě prázdno. Což je teda zajímavý, když se pořád říká, že laborky nestíhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
29.1.22 17:56
@vokishka píše:
koukala jsem, že u nás je hromada volných míst i na zítra, v pondělí v podstatě prázdno. Což je teda zajímavý, když se pořád říká, že laborky nestíhají.

jj, ale pribyva to. Kdyz jsem ve stredu jela s bagristou, bylo tam zabranych ani 30 mist za den, ted je videt, ze to skace nahoru. Kolegyne, co mi o tom odberovem miste rekla (musim ji znovu podekovat), rikala, ze tam byly dve fronty-kratsi pro registrovane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.1.22 19:15
@Anonymní píše:

Klukovi v pátek 2 negativní antigeny, ale nezdálo se mi to, objednala jsem na Pcr, dneska výsledek a pozitivní. Dr mu řekla, že antigen při omikronu zůstává negativní velmi často. Jinak příznaky začaly včera, šel hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí