Kdy jít na PCR test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
29.1.22 19:18
@martina.se píše:
Klukovi v pátek 2 negativní antigeny, ale nezdálo se mi to, objednala jsem na Pcr, dneska výsledek a pozitivní. Dr mu řekla, že antigen při omikronu zůstává negativní velmi často. Jinak příznaky začaly včera, šel hned

prcek tez dva antigeny negativni, na vysledek pcr jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
29.1.22 19:18

A proč stojíte frontu na test? Nemůžete zůstat doma i bez testu? Ten váš asi nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
29.1.22 19:21
@VitHan píše:
A proč stojíte frontu na test? Nemůžete zůstat doma i bez testu? Ten váš asi nevyřeší.

Jednak to ovlivnuje chod zbytku rodiny. Pri negativnim testu muzu do prace, jednak budu mit potvrzeni o negativite pri navsteve lekare. Ne ze by se bal pozitivnich, ale bude vyloucena varianta covid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.1.22 19:57
@matkabagristy píše:
prcek tez dva antigeny negativni, na vysledek pcr jsem zvedava

Já to mám u nejstaršího.. 15 lety, dělal si 2 antigeny a nic. Ale bolel go celý člověk.. tak jsem ho včera objednala a ejhle.. nečekal to a ja úplně taky ne.. chudáci v škole, že.. psala jsem tam, budou mít radost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.1.22 19:58
@VitHan píše:

Pro kluka je výhodné získat covid pas po prodělání :think: takz asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
29.1.22 19:59
@martina.se píše:
Já to mám u nejstaršího.. 15 lety, dělal si 2 antigeny a nic. Ale bolel go celý člověk.. tak jsem ho včera objednala a ejhle.. nečekal to a ja úplně taky ne.. chudáci v škole, že.. psala jsem tam, budou mít radost :think:

moje i prckova skola se uz kvuli karantenam rozpadla. Nemame tuseni, jak to bude v pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.1.22 20:01
@matkabagristy píše:
moje i prckova skola se uz kvuli karantenam rozpadla. Nemame tuseni, jak to bude v pondeli

Jasný.. ted to jede jak lavina.. Kluk mi v pátek ráno píše, že půjde nejdřív do lékárny pro test, pak do školy, že ho bolí celý člověk. A věřit antigenu, tak sedí ve třídě s covidem. Jiné příznaky nemá.. zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.22 20:51

Myslíte, že když půjdu až v pondělí tak budu pozitivní? Nebo to bude pozdě?

• Citovat
  • Upravit
65205
29.1.22 20:53
@Anonymní píše:
Myslíte, že když půjdu až v pondělí tak budu pozitivní? Nebo to bude pozdě?

když to je tak nevyzpytatelné, zítra může být brzo, nebo v pondělí pozdě. To prostě nikdo nepozdná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
29.1.22 21:18
@martina1988 píše:
Ja řeším teď opačný problém. Dcera dnes pozitivní antigenní test a PCR bude mít až v pátek :-( dřív není volné místo nikde

nepomuze toto?
https://www.covidpass.cz/…Z/chci-test/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
29.1.22 23:38

@matkabagristy moc děkuji
Sehnala jsem na 1.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit