Když nenajdu osudovou lásku, budu po smrti strašit?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.1.16 23:09

Budu li já strašiti....

Dospěl k názoru že u mne evidentně hrozí že pokud umru a nenajdu do té doby pořádnou osudovou lásku tak i když to potlačím (a zapomenu že jsem miloval, ale milován nebyl) tak mi hrozí že zůstanu po smrti chycený v mezisvětí a budu strašit. Ani živý, ani mrtvý, jenom bloudit, duch jen smutný. Protože duchové jsou přece často ti kterým se něco nepovedlo něco dokončit… a myslím že nenaplněná láska je dost dobrý důvod k tomu aby člověk po smrti strašil.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66798
7.1.16 23:14

Jejda, výhra je, že nejsi andílek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
7.1.16 23:14

A kvůli čemu se teda vlastně trapis? Ty ji chces a ona Te ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 23:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
7.1.16 23:19

Ideální šance na splynutí duší s jinou dušicí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.16 23:44

Prostě jsem mimoň. Už jsem to tu rozebíral. Zkouším se toho zbavit, ale jak mě posedla ta předčasná krize středního věku a zajímá mne esoterika tak jsem dospěl k názoru že mi hrozí to že budu strašit.
Napsal jsem o tom i básničku:

Když srdce dlouho touží
potom se i duše souží
když tělo musí umříti
duše nesmí odejíti.
Není živá, není mrtvá,
v mlze bloudí - duše smutná.

Grey ghost. Typický přízrak, stín. Duch.

• Citovat
  • Upravit
1244
7.1.16 23:49

Ale tak budu optimista a třeba ještě tu svou velkou osudovou lásku najdu, ale pokud ne, tak vyhlídky na strašení nejsou zrovna dvakrát lákové. Uznejte, když si už konečně umřete, tak chcete do Nebe, nebo do Pekla anebo do očistce, ale bloudit v astrálu je pěkně blbý. S kamarádama si už nemůžete popovídat, zajímají se o vás akorát spiritisti nebo různý partičky „taky lovců duchů“ tam nahorů nemůžete protože jste lapenej mezi světy. Fuj. Krásně je to vidět ve filmu duch, kde to nakonec dobře dopadne…nebo dobře - však to všechny znáte… (Nám to kdysi pouštěla naše mile švihlá esoterická paní učitelka v rámci ekologické výchovy…). Prostě být strašidlem jen kvůli nenaplněné lásce není žádné terno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
7.1.16 23:56

Já bych tedy chtěla radši strašiti, než někde v nebi či pekle hníti :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
8.1.16 00:06

To si jen myslíš. Strašení není žádný med, žádná naděje na „návrat“ do jiného těla je nulová, neužiješ si ani věčného klidu a blaženosti, či trestu za hříchy, ale jsi lapená mezi světy. Tví milovaní jsou dávno po smrti a v klidu a ty tu trčíš.

Jak říkal duch tý slečny - „Každýmu tu něco chybí - mě sex, vám fotbal a támhle tomu lahvový pivo.“ A ještě hůř dopadl ten opení zpěvák " Cože? hrával jsem ty nejlepší role a teď tu mám dělat akorát bu bu bu?" Jistě jsou to vtipy od Nepraty, ale takhle nějak to strašidla maj. Protože strašidla jsou a ne že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
8.1.16 00:10
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
8.1.16 00:10

No jo, já holt mám blbý, že na ně nevěřím :think: :D

Ale jestli se stanu strašidlem, tak přísahám, že budu strašit strašně!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
8.1.16 00:29

Super majdule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
8.1.16 07:11
@Anonymní píše:
Prostě jsem mimoň. Už jsem to tu rozebíral. Zkouším se toho zbavit, ale jak mě posedla ta předčasná krize středního věku a zajímá mne esoterika tak jsem dospěl k názoru že mi hrozí to že budu strašit.
Napsal jsem o tom i básničku:

Když srdce dlouho touží
potom se i duše souží
když tělo musí umříti
duše nesmí odejíti.
Není živá, není mrtvá,
v mlze bloudí - duše smutná.

Grey ghost. Typický přízrak, stín. Duch.

Otázka je, jestli s tím chceš něco dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
8.1.16 07:27

Tak se přestaň utapet v esoterice a miluj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
8.1.16 08:27
@IdealMan píše:
To si jen myslíš. Strašení není žádný med, žádná naděje na „návrat“ do jiného těla je nulová, neužiješ si ani věčného klidu a blaženosti, či trestu za hříchy, ale jsi lapená mezi světy. Tví milovaní jsou dávno po smrti a v klidu a ty tu trčíš.Jak říkal duch tý slečny - „Každýmu tu něco chybí - mě sex, vám fotbal a támhle tomu lahvový pivo.“ A ještě hůř dopadl ten opení zpěvák " Cože? hrával jsem ty nejlepší role a teď tu mám dělat akorát bu bu bu?" Jistě jsou to vtipy od Nepraty, ale takhle nějak to strašidla maj. Protože strašidla jsou a ne že ne.
..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat