Výklad snu - kdo poradí?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výklad snu - kdo poradí?
Prosím poradí někdo? Již cca 14dnů se mi zdá o tom že můj tatínek zemřel. Vždy se to dozvím jako zprávu, nikdy to nevidím ani nevím jak zemřel ale tak nějak si myslím že autonehoda ale vlastně to nevím jistě. Je to velmi nepříjemné… Zabývá se prosím někdo výkladem snů? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Misulicka 1 ahoj trochu málo nebo více se v tom vyznám… Žije tvůj tatínek? Jinak pokud se ti zdá o živém který ve snu umřel bude žít dlouho nic mu nehrozí, ale dávej si kolem sebe pozor co se kde děje je to znamení pro tebe. Může nějaký muž ve tvém okolí umřít ale dojde ti postupně… Ten muž nemusí být ani z tvé rodiny jen z okolí… já si prožila něco podobného ve snu z vlastní maminkou. Zabýváme se výkladem snů a také výkladem z karet… máš ještě nějaké maličkosti co si ze snu vybavíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano tatínek žije a myslím že se těší dobrému zdraví. Vybavuje se mi že je vždy slunečno (západ slunce řekla bych dle slunce od oken), vždy jsem u něj doma a dozvím se to tak že to slyším od dveří. Pak marně čekám na zprávu, telefonát, sms, stále předpokládám že přijde, nechce se mi tomu uvěřit. Ale pak se vždy probudím a dál se „nedostanu“ Jo a vím že nedávno před tím jsem s ním jistě mluvila, jako bych tam na něj čekala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Misulicka 1 kolik máš kamarádek hodně blízkých? a znáš jejich tatínky? získáš od někoho o někom koho takhle znáš zprávu!!! Tvlj tatínek nebude v ohrožení!!! A co se týče slunce apod… davej si pozor na stresy a deprese!!! A vzpomeň si co před spaním jíš i tím můžeš těmto snům předejít!!! Zabývám se tímhle docela dlouho!!! Jdu už dnes spát ale můžeme si zítra o tom popsat pokud chceš!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brufikova Super budu ráda děkuji
Hlavně že to neznamená nic takového jak jsem se obávala… trochu jsem se bála už dnes jít spát. od porodu se mi sny nezdály až tenhle což není zrovna příjemné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Misulicka 1 když tak si do zítra popřemýšlej v kolik jíš než jdeš spát a co!!! I tímhle se dá vše změnit
měj pěkné sníky a ozvi se dej si pod polštář bobkový list!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brufikova, můžu taky poprosit o výklad? Radši bych do SZ, pokud by to nevadilo
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
Doufam, ze nevadi anonym.
Dnes se mi zdalo o tatinkovi (jiz zemrel)
Ve snu jsem ho nesla/drzela v naruci. Vypadal presne jako pred svou smrti. Byl strasne hubeny, nereagoval, usta otevrena… ve snu jsem ho nesla k autu, ale pred autem mi v naruci zemrel. Vzbudila jsem se hystericky placici.
Co to znamena? Predem dekuju za pomoc
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj,
Doufam, ze nevadi anonym.
Dnes se mi zdalo o tatinkovi (jiz zemrel)
Ve snu jsem ho nesla/drzela v naruci. Vypadal presne jako pred svou smrti. Byl strasne hubeny, nereagoval, usta otevrena… ve snu jsem ho nesla k autu, ale pred autem mi v naruci zemrel. Vzbudila jsem se hystericky placici.
Co to znamena? Predem dekuju za pomoc
Ahoj,
pokusím je jak nejlépe umím ![]()
Nehledala bych v tom nic zvláštního, veskrze pozitivní sen, kladná vazba na otce, v tomto předvánočním období poměrně logické zjitření bolesti z jeho úmrtí, stesk, touha, aby tu byl s tebou
hlavní pozitivní věci ze sna …nejvíc asi to, že jsi ho nesla, že u tebe byl pokojný, zemřel pokojně, nesla jsi ho k autu symbol další cesty, kam jste spolu nenasedli, protože zemřel, takže se musíte dál vydat každý sám
obecně
sny o rodiči opačného pohlaví = o potřebě podvědomí srovnat se se vzory které v rodičích máme (nebo je i překonat), jejich smrt pak značí, že už nepotřebuješ jejich „vedení“ že zvládáš další kroky v životě bez nich, bez ohledu na potřebu vazby/podpory a v podstatě si vytváříš/hledáš další vzory
Nést něco/někoho v náručí = blízko srdci, silný vztah, důležitý prvek
otevřená ústa = snaha něco sdělit, ale protože beze slov, tak něco, co nechceš slyšet, co je těžké slyšet, viz komentář potřeby jít dál každý sám, že to zvládneš i běz něj
- Citovat
- Upravit
Anonymni ruzicko,
Strasne moc Ti dekuju
![]()
Evidentne tomu rozumis ![]()
Zdal se mi jeste jeden, strasne zvlastni sen, kdybych se sem napsala nick, kontaktovala bys me soukrome? Nikdo mi nedokazal rict co to znamena, nedava mi to spat.
A psat to tady nechci ani anonymne
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj,
pokusím je jak nejlépe umím![]()
Nehledala bych v tom nic zvláštního, veskrze pozitivní sen, kladná vazba na otce, v tomto předvánočním období poměrně logické zjitření bolesti z jeho úmrtí, stesk, touha, aby tu byl s tebou
hlavní pozitivní věci ze sna …nejvíc asi to, že jsi ho nesla, že u tebe byl pokojný, zemřel pokojně, nesla jsi ho k autu symbol další cesty, kam jste spolu nenasedli, protože zemřel, takže se musíte dál vydat každý sám
obecně
sny o rodiči opačného pohlaví = o potřebě podvědomí srovnat se se vzory které v rodičích máme (nebo je i překonat), jejich smrt pak značí, že už nepotřebuješ jejich „vedení“ že zvládáš další kroky v životě bez nich, bez ohledu na potřebu vazby/podpory a v podstatě si vytváříš/hledáš další vzory
Nést něco/někoho v náručí = blízko srdci, silný vztah, důležitý prvek
otevřená ústa = snaha něco sdělit, ale protože beze slov, tak něco, co nechceš slyšet, co je těžké slyšet, viz komentář potřeby jít dál každý sám, že to zvládneš i běz něj
Úžasně pozitivní a povzbudivý výklad, to bych potřebovala po podobně nepříjemných snech. Dá se to někde nastudovat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Anonymni ruzicko,
Strasne moc Ti dekuju![]()
![]()
Evidentne tomu rozumis
Zdal se mi jeste jeden, strasne zvlastni sen, kdybych se sem napsala nick, kontaktovala bys me soukrome? Nikdo mi nedokazal rict co to znamena, nedava mi to spat.
A psat to tady nechci ani anonymne
nevím jestli tomu rozumím, ale nějakou dobu se tím zabývám ![]()
napiš mi na e-mail…
snad budu umět poradit, jinak sny jsou hlavně o sebe-analýze, takže u složitějších obrazů ti spíš dám návody, vodítka a ty si to musíš přebrat sama, je dost důležité, jaké z toho máš pocity a jestli se ti to s něčím spojuje, často není jen jeden správný výklad, protože pro každého má jedna věc jiný význam, jde o kontext tvého života a prožívání, sny taky často ukazují cestu, kterou už beztak dávno víš, jen si jí bojíš přiznat, nebo z nějakého důvodu to vědomě neumíš
Příspěvek upraven 08.09.20 v 09:42
- Citovat
- Upravit
@alifie píše: Úžasně pozitivní a povzbudivý výklad, to bych potřebovala po podobně nepříjemných snech. Dá se to někde nastudovat?
Nastudovat se to asi dá já k tomu přišla samospádem ![]()
zajímá mě psychologie, ale nestudovala jsem ji (kromě jednoho roku seminář na střední) a čtu odborné knihy,
zajímá mě duchovno, jsem věřící, ale nijak organizovaně
mám vlastní „mix“ božství/dobra/jsoucna, přečetla jsem jak bibli, tak korán, knihy o budhismu, taoismu, zen… a to mi pomáhá mít přehled o psaných obrazech, o duši, vnímání světa našeho i jiného
mám doma několik snářů, se kterými jsem začínala, některé i na netu (ale ty spíš pro zábavu), k některým se doteď vracím pro radu, ale neopisuju, beru si z toho to, co cítím, že tak „patří“
a taky mám dobrou představivost (sama jsem literárně aktivní), takže to mi pomáhá zformulovat myšlenku
vlastní sny si pamatuju, sepisuju si a někdy si dělám i výklad, když mě sen hodně zaujme, ostatním jen někdy a když, tak jsou to jen z rodiny nebo blízcí přátelé,
- Citovat
- Upravit
Vlastní mix víry mám taky, ale jinak, co se týká duchovna a schopnosti vidět věci pozitivně, mám zjevně rezervy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit