Výklad snu - kdo poradí?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Anonymní slunečnice (to se mi strašně líbí, jak se dají používat kytky v oslovení anonymu
)
E-mail je správně, maily mi chodí
zkus prosím poslat ještě jednou
Příspěvek upraven 08.09.20 v 09:41
- Citovat
- Upravit
@alifie pro výklad snu není podmínkou vidět věci pozitivně
ale pozitivní úhel pohledu je dobrá věc, na které doporučuji pracovat, pomáhá v mnoha ohledech v životě a v dnešní době je to pro mě záchrana před zblázněním ![]()
- Citovat
- Upravit
@Vemas bez dalších souvislosti moc radit nejde, ale pokud se tatáž postava ve snech vrací, je jasné že představuje někoho / něco důležitého (kladně i negativně) nebo zastupuje problém, úkol, zrcadlí tvou vlastnost, taky sis ji mohla vybrat v podvědomí jako „mluvčího“ pro své sny, určitě bych se zaměřila na souvislosti, jestli se opakuje i něco dalšího, proč di pamatuješ tu osobu, kdy se začala objevovat a objevuje se ve snech pravidelně, namátkou, vadí ti, nebo ji vítáš…?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@alifie pro výklad snu není podmínkou vidět věci pozitivněale pozitivní úhel pohledu je dobrá věc, na které doporučuji pracovat, pomáhá v mnoha ohledech v životě a v dnešní době je to pro mě záchrana před zblázněním
Ahoj růžičko,
mohla by jsi mi poradit s výkladem snu. Zemřela mi na podzim babička. Měly jsme velmi blízký vztah. V době, kdy jsem zjistila, že jsem těhotná (před potvrzením dr.) se mi zdály dva sny. V každém mi babička mávala, jednou mi ona mávala z vlaku a odjížděla u dalšího mi opět mávala a já odjížděla autem. Od doby, kdy dr. potvrdil těhotenství po jeho celou dobu ani po porodu se mi o ní již nezdálo.
Co to znamenalo. Děkuji moc. ![]()
- Citovat
- Upravit
Anonymni ruzicko,
Napsala jsem to spravne? 2× se mi to vratilo ![]()
- Citovat
- Upravit
Zvláštní ![]()
ruzicka.2018@seznam.cz
založila jsem nový, zkus ten
Konvalinko napíšu, jen teď nemám moc času, tak vydrž ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zvláštní
ruzicka.2018@seznam.cz
založila jsem nový, zkus tenKonvalinko napíšu, jen teď nemám moc času, tak vydrž
Děkuji moc ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj,
pokusím je jak nejlépe umím![]()
Nehledala bych v tom nic zvláštního, veskrze pozitivní sen, kladná vazba na otce, v tomto předvánočním období poměrně logické zjitření bolesti z jeho úmrtí, stesk, touha, aby tu byl s tebou
hlavní pozitivní věci ze sna …nejvíc asi to, že jsi ho nesla, že u tebe byl pokojný, zemřel pokojně, nesla jsi ho k autu symbol další cesty, kam jste spolu nenasedli, protože zemřel, takže se musíte dál vydat každý sám
obecně
sny o rodiči opačného pohlaví = o potřebě podvědomí srovnat se se vzory které v rodičích máme (nebo je i překonat), jejich smrt pak značí, že už nepotřebuješ jejich „vedení“ že zvládáš další kroky v životě bez nich, bez ohledu na potřebu vazby/podpory a v podstatě si vytváříš/hledáš další vzory
Nést něco/někoho v náručí = blízko srdci, silný vztah, důležitý prvek
otevřená ústa = snaha něco sdělit, ale protože beze slov, tak něco, co nechceš slyšet, co je těžké slyšet, viz komentář potřeby jít dál každý sám, že to zvládneš i běz něj
ahoj, potřebuji také poradit.měla jsem příšerný sen, vzbudila jsem se celá zpocená a celý den na nervy.Zdálo se mi o tom,že jsem se ocitla v domě,kde jsem vyrůstala.V tomto domě žila i moje již zemřelá babička,kterou jsem měla velmi ráda.Takže šla jsem po dvorku a teta,která tam nyní žije mi oznamuje,babička dnes zemřela.Šla jsem k ní dále do bytu, kde byly samé neozdobené vánoční stromky, které se kymácely a foukal tam vítr,stromy mě obklopily a zdáli jsem slyšela,že babička se semnou loučí…no hruza.
babička již 10 let nežije
co to prosím znamená? poradíte mi?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj,
pokusím je jak nejlépe umím![]()
Nehledala bych v tom nic zvláštního, veskrze pozitivní sen, kladná vazba na otce, v tomto předvánočním období poměrně logické zjitření bolesti z jeho úmrtí, stesk, touha, aby tu byl s tebou
hlavní pozitivní věci ze sna …nejvíc asi to, že jsi ho nesla, že u tebe byl pokojný, zemřel pokojně, nesla jsi ho k autu symbol další cesty, kam jste spolu nenasedli, protože zemřel, takže se musíte dál vydat každý sám
obecně
sny o rodiči opačného pohlaví = o potřebě podvědomí srovnat se se vzory které v rodičích máme (nebo je i překonat), jejich smrt pak značí, že už nepotřebuješ jejich „vedení“ že zvládáš další kroky v životě bez nich, bez ohledu na potřebu vazby/podpory a v podstatě si vytváříš/hledáš další vzory
Nést něco/někoho v náručí = blízko srdci, silný vztah, důležitý prvek
otevřená ústa = snaha něco sdělit, ale protože beze slov, tak něco, co nechceš slyšet, co je těžké slyšet, viz komentář potřeby jít dál každý sám, že to zvládneš i běz něj
ahoj, potřebuji také poradit.měla jsem příšerný sen, vzbudila jsem se celá zpocená a celý den na nervy.Zdálo se mi o tom,že jsem se ocitla v domě,kde jsem vyrůstala.V tomto domě žila i moje již zemřelá babička,kterou jsem měla velmi ráda.Takže šla jsem po dvorku a teta,která tam nyní žije mi oznamuje,babička dnes zemřela.Šla jsem k ní dále do bytu, kde byly samé neozdobené vánoční stromky, které se kymácely a foukal tam vítr,stromy mě obklopily a zdáli jsem slyšela,že babička se semnou loučí…no hruza.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj růžičko,
mohla by jsi mi poradit s výkladem snu. Zemřela mi na podzim babička. Měly jsme velmi blízký vztah. V době, kdy jsem zjistila, že jsem těhotná (před potvrzením dr.) se mi zdály dva sny. V každém mi babička mávala, jednou mi ona mávala z vlaku a odjížděla u dalšího mi opět mávala a já odjížděla autem. Od doby, kdy dr. potvrdil těhotenství po jeho celou dobu ani po porodu se mi o ní již nezdálo.
Co to znamenalo. Děkuji moc.
Promiň za zpoždění, měla jsem toho přes svátky moc
V podstatě to je podobné, co předchozí sen Anonymní slunečnice - nová etapa života, poslední rozoučení s milovanou osobou, babičkou, že půjdeš svou cestou bez ní, nevědomé vyjádření toho, že teď bude někdo, kdo zastoupí její místo, těhotenské hormny v tom hrají myslím roli,
nádraží = nový úsek života, na nádražích necháváš symboly, které v další etapě nebudeš potřebovat
loučení = smíření a nebo taky nalezení vlastní cesty bez toho, kdo odjíždí
odjezd = pro odjíždějícího cesta k nalezení klidu a míru
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
trochu mě v tvém snu zaráží, proč pro tebe bylo hrozné to, že se s tebou babička loučí? Bylo to proto, že ses vrátila do doby před 10 lety, kdy umřela, nebo byl hrozný spíš ten vítr, stromky, ta informace o její smrti samotná…?
jak jsem psala výše - loučení = smíření, nalezení vlastní cesty
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Promiň za zpoždění, měla jsem toho přes svátky moc
V podstatě to je podobné, co předchozí sen Anonymní slunečnice - nová etapa života, poslední rozoučení s milovanou osobou, babičkou, že půjdeš svou cestou bez ní, nevědomé vyjádření toho, že teď bude někdo, kdo zastoupí její místo, těhotenské hormny v tom hrají myslím roli,
nádraží = nový úsek života, na nádražích necháváš symboly, které v další etapě nebudeš potřebovat
loučení = smíření a nebo taky nalezení vlastní cesty bez toho, kdo odjíždí
odjezd = pro odjíždějícího cesta k nalezení klidu a míru
Růžičko,
děkuji moc za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky omlouvám se za anonymitu ale kdybych tohle psala i s jménem tak na mě pošlete psychiatra
Dnes ráno jsem šla vzbudit mojí sedmiletou dceru do školy a stalo se něco co jsem nečekala. Hned jak jsem jí vzbudila tak se na mě podívala a začala ze sebe chrlit co se jí zdálo. „Takže byla u babičky a koukaly z okna jak spadl kostel pak jsem přišla i já“. V tu chvíly kdy řekla že viděla ve snu spadnout kostel mi naskočila husí kůže a věděla jsem že bude něco špatně. Hned jak manžel vzal malou do školy jsem začala hledat na internetu a všude jsem našla že její sen znamená blížící se neštěstí. V podstatě tady běhám a jsem na prášky už jsem i volala mojí mamce která byla ve snu taky jestli je v pořádku. Nejvíc mě znepokojuje že se dceři nikdy nic nezdálo nebo o tom ani nepovídala a najednou dnes ráno toto. Moc se o ní bojím. Chtěla jsem se z toho vypsat a kdyby někdo popřípadě měl stejnou zkušenost budu ráda za každé slovíčko ![]()
- Citovat
- Upravit
Anonymni ruzicko,
Ten email se mi vratil zpet. glorcaaa@seznam.cz Nejsou tam napr jen dve “aa”?