Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee@Krrysa píše:
Holky, a má tenhlekočár opěrku nožiček?
Má vysunovací, všechny tři typy.
Holky díky
já jsem se do nej prostě zamilovala a problém je, že přes léto dělám v kempu a vede tam taková kamenito-piskova cesta (ale je pevná, jakože ujezdena, takže g podstatě normální cesta) TO JE POPIS CO?:-D a potřebuju tam brát samozřejmě malou. Tak potřebuju vědět, jestli to s temito golfkami půjde ![]()
Tak ja jsem bee3 nedavno konecne vytahla ven, zatim jsem s nim jezdila pouze v obchodaku a popravde musim rict, ze mi prijde takovy vratky a obcas mi zapadnou kola do nejaky nerovnosti; chlap nam minule skoro vyklopil dite, kdyz najizdel na chodnik
. Ale ja jsem jeste zvykla z buffala, ktery projede s prehledem snad jakykoliv teren. Na bee si musim zvyknout, protoze se mi stale strasne libi a zbavovat se ho nebudu
.
Já měla BEE+ a po měsíci prodala, protože moje nervy-na nerovnostech katastrofa, jedině v obchoďáku supr. A manžel ho uplně nesnášel, prej je to krám rozvrzaný, nestabilní
.Ale vzhledově je pro mě bezkonkurenčně nej kočár ![]()
@Gorlami píše:
Tak ja jsem bee3 nedavno konecne vytahla ven, zatim jsem s nim jezdila pouze v obchodaku a popravde musim rict, ze mi prijde takovy vratky a obcas mi zapadnou kola do nejaky nerovnosti; chlap nam minule skoro vyklopil dite, kdyz najizdel na chodnik. Ale ja jsem jeste zvykla z buffala, ktery projede s prehledem snad jakykoliv teren. Na bee si musim zvyknout, protoze se mi stale strasne libi a zbavovat se ho nebudu
.
Tak srovnávat Buffa a Bee to je jako motorka a kolo
chce to zvyk, já jsem přecházela z Cama a taky to trvalo. Podruhé už jsem věděla do čeho jdu ![]()