Bugaboo Bee zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
17.2.15 19:04
@Krrysa píše:
Holky, a má tenhlekočár opěrku nožiček?

Má vysunovací, všechny tři typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
17.2.15 19:16

Holky díky :-) já jsem se do nej prostě zamilovala a problém je, že přes léto dělám v kempu a vede tam taková kamenito-piskova cesta (ale je pevná, jakože ujezdena, takže g podstatě normální cesta) TO JE POPIS CO?:-D a potřebuju tam brát samozřejmě malou. Tak potřebuju vědět, jestli to s temito golfkami půjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
17.2.15 21:20

Tak ja jsem bee3 nedavno konecne vytahla ven, zatim jsem s nim jezdila pouze v obchodaku a popravde musim rict, ze mi prijde takovy vratky a obcas mi zapadnou kola do nejaky nerovnosti; chlap nam minule skoro vyklopil dite, kdyz najizdel na chodnik :). Ale ja jsem jeste zvykla z buffala, ktery projede s prehledem snad jakykoliv teren. Na bee si musim zvyknout, protoze se mi stale strasne libi a zbavovat se ho nebudu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
18.2.15 01:11

Já měla BEE+ a po měsíci prodala, protože moje nervy-na nerovnostech katastrofa, jedině v obchoďáku supr. A manžel ho uplně nesnášel, prej je to krám rozvrzaný, nestabilní :mrgreen:.Ale vzhledově je pro mě bezkonkurenčně nej kočár :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
18.2.15 01:18
@Gorlami píše:
Tak ja jsem bee3 nedavno konecne vytahla ven, zatim jsem s nim jezdila pouze v obchodaku a popravde musim rict, ze mi prijde takovy vratky a obcas mi zapadnou kola do nejaky nerovnosti; chlap nam minule skoro vyklopil dite, kdyz najizdel na chodnik :). Ale ja jsem jeste zvykla z buffala, ktery projede s prehledem snad jakykoliv teren. Na bee si musim zvyknout, protoze se mi stale strasne libi a zbavovat se ho nebudu :).

Tak srovnávat Buffa a Bee to je jako motorka a kolo :lol: chce to zvyk, já jsem přecházela z Cama a taky to trvalo. Podruhé už jsem věděla do čeho jdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí