Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, jaký máte nnázor na tyto golfky? Dá se s nimi jezdit i po lamenitych cestách
a obecně názory a zkušeností?
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeNevím, zkušenost nemám, ale jsou krásné, viděla jsem naživo u známé, nejezdila jsem s nimi, ale jsou krásné
a ona si je chválila.
Fakt se s nimi jinde, než v obchoďáku, jezdit nedá
. Měla jsem je na prostřední dceru a po chvíli šly z domu. Sebemenší nerovnost byla k nepřekonání. Mrkni na recenze zde na emiminu, je tam toho o nich dost. https://www.emimino.cz/…oo/bee-plus/
@terinka4444 jsou nejkrásnější ![]()
Ahoj, měla jsem všechny, od klasika až po novou trojku. Klidně se ptej, co tě zajímá, ráda ti poradím ![]()
Který chceš? S pluskem se moc drandit nedá, je takové volnější ale s klasikem a s trojkou už je to v klidu, mají pevnější konstrukci ![]()
@BlueFairy píše:
@Radka1979 mělas plusko, že?
Ano a byla jsem tedy strašně zklamaná. Najet venku na chodník byl horor. ![]()
@Radka1979 píše:
@BlueFairy já vůbec netušila, že je mezi Bee rozdíl
Už od pohledu přece
ale trojka se od pluska liší konstrukčně jen stabilnější a pevnější kostrou a výrazně větším košem. Jinak jsou téměř nerozeznatelné. Klasik je ale už vzhledem jiný, navíc má jiné rozměry konstrukce, kol, sedáku… Jiné mechanismy atd. ![]()
@BlueFairy vzhledově vím, ale źe jsou různě pevné konstrukce jsem netušila, to je zrada ![]()
@Radka1979 píše:
@BlueFairy vzhledově vím, ale źe jsou různě pevné konstrukce jsem netušila, to je zrada
Klasik je podle mě nejpevnejsi
je to asi tím, že je takový celý menší tak to má všechno blíž k sobě, jestli víš jak to myslím, nevím, jak to pospat ![]()
@BlueFairy Rozumím. No já už ho riskovat nebudu
. Mám ted do terénu Teutonku a místo právě Bee mám Silver Cross Wayfarer a jsem s ním strašně spokojená.
@Radka1979 píše:
@BlueFairy Rozumím. No já už ho riskovat nebudu. Mám ted do terénu Teutonku a místo právě Bee mám Silver Cross Wayfarer a jsem s ním strašně spokojená.
Vypadá jak Avio, jak se s ním jezdí??
@BlueFairy Do terénu to neni, ale o 100% lépe, než to Bee. A je stejně tak lehoučký.