Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, tak se nám do užšího výběru kočárků dostali tito dva favoriti. Co se týče technických parametrů, Bugaboo zatím vede a co se týče celkového vzhledu, tak je o trochu napřed Tetuonia
Prosím napiště mi vaše postřehy, výhody, nevýhody, zkrátka vše co by mi mohlo pomoct v rozhodování! Předem díky.
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo CameleonMame Cameleona, pro me splnuje vse co od kocaru chci, jizdni vlastnosti, je lehky, takze ho i s ditetem vynesu sama kam potrebuju, libil se mi i vzhledove
. Korba je jedna z nejvetsich u kombinovanych kocaru ![]()
Nekomu nevyhovuje polohovani ve sportaku - polohuje se cely, ale moji dceri to nevadi, radsi spi s nohama nahoru
.
Pro me jedina nevyhoda je ze je celkem velky pri slozeni
S Teutonii zkusenosti nemam
Teutonia má pohodlnější sportovní sedačku a promakanější hlubokou verzi. Bugaboo má velký košík a při složení vypadá, že zabírá míň místa. Dala bych přednost Teutonii.
Akorát Bugaboo je sériová výroba a Teutonia je na zakázku. Pokud si tedy chceš vybrat barvu a nespoléhat na to, co větší prodejci objednali na sklad, budeš si muset na Teutonii počkat.
S kočárkem Teutonia zkušenost nemám. Největší výhodou oproti Bug. Cam budou podle mého názoru jeho větší kolečka.
My máme Bugaboo. Vzhledem k tomu, že v době, kdy se syn narodil, jsme bydleli v centru města, byl pro nás jasnou volbou (lehký, skladný, vešel se i do malého výtahu). Byli jsme s ním u moře i několikrát na horách, terén zvládne bez výrazných problémů. Teď, co bydlíme na vesnici, bych přesto volila kočár s většími kolečky, tzn. např. Teutonia nebo mně „sympatičtější“ Concord.
Recenze Bug. Cam. na emimi jsou dostupné v odkazu níže.