Bugaboo Cameleon vs. Teutonia Be You

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
7.10.12 12:39

Bugaboo Cameleon vs. Teutonia Be You

Ahoj holky, tak se nám do užšího výběru kočárků dostali tito dva favoriti. Co se týče technických parametrů, Bugaboo zatím vede a co se týče celkového vzhledu, tak je o trochu napřed Tetuonia :)Prosím napiště mi vaše postřehy, výhody, nevýhody, zkrátka vše co by mi mohlo pomoct v rozhodování! Předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
7.10.12 13:00

Mame Cameleona, pro me splnuje vse co od kocaru chci, jizdni vlastnosti, je lehky, takze ho i s ditetem vynesu sama kam potrebuju, libil se mi i vzhledove :-D. Korba je jedna z nejvetsich u kombinovanych kocaru :palec:
Nekomu nevyhovuje polohovani ve sportaku - polohuje se cely, ale moji dceri to nevadi, radsi spi s nohama nahoru :-D.
Pro me jedina nevyhoda je ze je celkem velky pri slozeni

S Teutonii zkusenosti nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
7.10.12 13:10

Teutonia má pohodlnější sportovní sedačku a promakanější hlubokou verzi. Bugaboo má velký košík a při složení vypadá, že zabírá míň místa. Dala bych přednost Teutonii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
7.10.12 13:17

Akorát Bugaboo je sériová výroba a Teutonia je na zakázku. Pokud si tedy chceš vybrat barvu a nespoléhat na to, co větší prodejci objednali na sklad, budeš si muset na Teutonii počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
7.10.12 15:10

S kočárkem Teutonia zkušenost nemám. Největší výhodou oproti Bug. Cam budou podle mého názoru jeho větší kolečka.

My máme Bugaboo. Vzhledem k tomu, že v době, kdy se syn narodil, jsme bydleli v centru města, byl pro nás jasnou volbou (lehký, skladný, vešel se i do malého výtahu). Byli jsme s ním u moře i několikrát na horách, terén zvládne bez výrazných problémů. Teď, co bydlíme na vesnici, bych přesto volila kočár s většími kolečky, tzn. např. Teutonia nebo mně „sympatičtější“ Concord.

Recenze Bug. Cam. na emimi jsou dostupné v odkazu níže.

https://www.emimino.cz/…oo/cameleon/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4