Kočárek V-croos

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
746
6.10.12 07:26

kočárek V-croos

Ahojky :mavam:
Mám dotaz:Máte některá kočáre v-cross? Jaké s ním máte zkušenosti? A co otáčivá kolečka, dá se s nimi jezdit do terénu? Děkuji za odpověd. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
6.10.12 07:30

Já mám v-travel (4kolka), hlubokáč dobrý, sporťák blbý… Blbě vyvážený nebo nevím, špatně se mi s ním jezdilo, po nasazení sport. sedačky se nedá dostat do košíku dole.
V hlubokém odvozím druhé mimčo a pak jde z domu a koupím jiný sporťák…
Myslím, že ta kvalita odpovídá ceně :nevim: (já ho teda kupovala už před 4 roky, tak třeba už je to vychytanější?)
Ale podvozek dobrý, projel všude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
6.10.12 08:27

J HO MÍM Z KOLEKCE 2012 ANO DO KOŠÍKU PO NANDÁNÍ SPORTOVNÍ KORBY je celkem špatný přístup ale takhle to má pak spousta kočárků i třebv´ba x lander, sporťák je super, skvělý polohování až do lehu, madlo se dá dát na nižší polohu i na vyší že nemusím sedící dítko ani připoutávat a nevypadne mi, a hlavně se dá dát i proti směru takže ho mám pod dozorem, mám trojkolku a přední kolečka se dají zaaretovat ale jezdím s ním i přes pole bez aretace a v pohodě, zdá se mi hodně stabilní i když madla zatěžkám velkou taškou přebalovací a ještě sem si na to dala dva háčky takže vedle tašky i dvě těžké igelitky s nákupem a převrácení nebo přejklopení kočárku nehrozí ani když s ním pak frefrčím přes zmíněný pole :palec: hluboká korba byla i docela velká třeba oproti Xlanderu se kterým mám srovnání je větší, cena je taky super, mají i hezké designy. Já jsem naprosto spokojená :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
6.10.12 10:40

Mam V cross, a nemuzu si na nic stezovat.Za ty penize super kup. V hluboky jsme jezdili 8mes a ve sportaku do ted. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
6.10.12 12:36

My ho měli ( rok 2010) a byli jsme moc spokojený, hlavně s hlubokou korbou, sporťák jsme moc nepoužívali, protože už malý přesedlal do golfek. Jako jeden z mála kočárků má skutečně vše podstatné a to za úžasnou cenu. My jsme celkově dost náročný, malý měl tenkrát vše a jen ty nejlepší a nejdražší věci a značky, teď už jsme trochu normální, ale tenkrát to tak bylo:-). Původně jsme koukali po kočárkách za 25-30 tisíc (Mutsy a pod) a když nakonec tenhle koupil děda asi za 10 tisíc jako dárek, nestačila jsem se divit jak je perfektní a to i za tak příjemnou cenu, za mě doporučuji! Nemusí být vždycky nejlepší jen to nejdražší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
6.10.12 18:58

@peta h Já mám taky vyhlídlej rok 2010 je sice jetej, ale vypadá jako novej.Ale to není podstatny.Jen sem se chtěla zeptat, jestli jsi neměla v zime problém s kolečky. Přední jsou prece jen menší než zadní. Právě že z toho mám celkem strach. A ještě jeden dotaz.Jak se s ním jezdí v terénu :think: Moc Děkuji za opověd. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
6.10.12 20:07

Ja mam tu trojkolku a je to terenak, zadnej problem… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
6.10.12 21:20

Já mám tenhle http://mimiburza.cz/…-b-z-3-u.jpg
a spokojenost je tak napůl. Hluboká korba super velká a prostorná, sporťák taky dobrý. Jen když se otočí abys viděla na dítě, tak je hrozně blbě ovladatelný, těžko se zvedal, celkově je ten kočár hrozně těžký. Velmi omezený přístup ke košíku. Jinak co se týče kol, tak po zaaretování projede čímkoli. No jako dojezdíme s ním a letí. Pokud bude nějaké další mimčo, tak kupuju jinej. A ještě je dobře odpružený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
6.10.12 22:27

Tak mě se jezdilo dobře i ve sněhu, jsme sice z Prahy, ale byla jsem s ním i na horách a krásně jsem brázdila kopce:-). Měla jsem tu čtyřkolku s nafukovacími koly, s předníma menšíma kolečkama a byli fakt dobrý a to měli některé jiné maminky ve sněhu problém, my ne. Na trojkolku jsem slyšela, že není tak dobrá do terénu, ale sama nemám vyzkoušeno, tak nevím, ale čtyřkolka výborná. Sporťák jsme až tak nevzužili a ani jsem ho nikdy neotáčela, aby malý koukal na mě, tak to nevím, měli jsme už golfky, vyšlo to zrovna na jaro, léto a pak začal Davídek ťapat a do kočárku už nechtěl:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
12.10.12 16:39

Holky prosím Vás, mám dotaz.Kde se dají sehnat kolečka, myslím plášt i duši na kočarek V-cross? Zkoším se dívat po internetu, a nikde nic nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
13.10.12 22:50

Ja kupovala v cykloservisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
18.11.12 17:38

Holky prosím vás mužu mit dotaz? Jak je na tom boudička když ji chcete sklopit? Mě to jit lehce nebo to má cvakat, nebo tam musim něco zmačnkout…chápete me? Nám to jde hrozne lehce a prijde nám takova volna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
18.11.12 19:24

U sporťáku se nikde nic nemačká, jde to samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
18.11.12 20:05

U sporťáku samo u korbičky se myslím postranách dole mačkaly takový ty dva čudly a stáhla se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
19.11.12 11:15

@rosanka @Gabrielaaa Děkuji u sportáku nam to jde samo, u korbičky taky, asi tam jsou ztrhany ty klouby…nic budeme muset udělat servis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí