Bugaboo Fox 3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
30.10.21 14:46

Bugaboo Fox 3

Ahoj holky, byli jsme se dnes dívat na kočárky. Původně jsme chtěli Thule Urban Glide 2, ale na první pohled nám přišel obrovský. Měřím 152 cm a přes korbu jsem skoro nic neviděla. Prodejce nám řekl, že je kočárek spíše na běh a na procházky do přírody je vhodný Bugaboo Fox. Měli tam vystavený model Bugaboo Fox 3 a zalíbil se nám. Je dražší než Thule a tak se chci zeptat, jestli máte s Bugaboo Fox 3 někdo zkušenosti, jestli za to stojí. Moc děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
30.10.21 15:26

Zalezi, na jake prochazky ho chcete.
Nikdy to neprojede takovy teren, co Thule.

Plus Bugaboo ma jako sportak tzv. kolibku, tj dite porad sedi a polohuje se do lehu tak, ze se vsede sklopi. To je tak trochu prasarna, dite nema sanci ani trochu zmenit polohu.
Plus z nej asi driv vyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
30.10.21 16:52

My vybirali nedavno a rozhodovali jsme se take mezi temito dvema. Nakonec jsme koupili Thule, u Bugaboo mi prisel ten sportak hroznej, zaprve se mi nelibilo, ze dite ma pri sklopeni do lehu stale skrcene nohy a zadruhe mi ten sportak prisel dost maly. Zaroven jsem u Bugaboo hodne postradala rucni brzdu. Ale zase treba korbu melo Bugaboo lepsi, to je ale z mého pohledu tak jedine. Kazdopadne jsme se shodli ze v pripade Bugaboo je to zbytecne utracenych 10tis navic, za to jsme radsi koupili autosedacku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2065
30.10.21 18:46

Jak už tu zaznělo, raději bych si koupila kočárek značky thule než bugaboo. Jako ty Bugaboo mi přijdou že jsou hrozně blbě vymyšlený ty sporťáky. Jednak to kolébkové sezení není moc vhodné a taky mi přijde že je to strašně maličký ale možná se mi to jen zdá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
28.11.21 07:53

@Maki98 ja jsem vcera byla v Vande v Praze a objednala jsem si Bugaboo fox 2. Je ted o dost levnejsi nez fox3 a rozdil v podstate zadnej. Taky jsem touzila po Thule, ale i presto, ze mame s pritelem 176cm, tak byl proste obrovskej + mam termin v breznu a nechci litat pres leto s cernou korbou. To nemluvim o tom, ze bych se mela s thule pohybovat po Praze v mhd :)

Ja mela puvodne na seznamu 8 kocaru a nakonec to z mnoha praktickych duvodu vyhral Bugaboo. Je sice nizsi, ale to mi je fuk. Kamaradka meri vic nez ja a problem s tim nema :)

Thule poridime az bude mit prcek tak rok na vylety do prirody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí