Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Baterka23 no teda nevim ja kocarek pro dve deti koupila levneji mez stoji buggypod ![]()
Nechci takový ten široký kočárek co nikam nevleze…a přidavné sedátko mi přijde jako fajn varianka…jaký kočárek jste pořizovala?
@Baterka23 mam jane powertwin. Koupila jsem ho zs 2000 je stejne siroky jako mono kocarek a jen nepatrne delsi, ale je fakt ze ja ho nepouzivam na spani starsiho
Jaký máte mezi dětma věkový rozdíl? první dcerka bude mít jen 17 měsíců jak se narodí druhé..takže musíme vymyslet nějaký kompromis ať se třeba i vyspí.
@Baterka23 21 mesicu ale prvni syn je vyslovene nechodici typ.
@Baterka23 Taky myslím, že je lepší na zimu sehnat nějaký bazarový tandem. Powertwin nebo Phil&Teds se dají sehnat za cenu toho sedátka, široké jsou jako obyč kočár a obě děti v něm mají slušné sezení. Odjezdila jsem první zimu s Powertwinem a kdyby starší nepotřebovala na léto delší opěrku a sezení až do lehu, tak jezdím doposud. Jinak pokud jsi nosící a mimčo nosné, můžeš přes zimu mimčo nosit a starší se může vozit.
No druhé se narodí cca na začátku září…nošení jsem taky zvažovala…zajímá mě právě názor na to sedátko…ještě mám spoustu času na výběr tak hledám co by bylo pro nás nejlepší…
Je prakticky nepolohovací, bez stříšky. Má 28 cm na šířku. Náš superúzký dvojkočár má 29 na sedátko a mladší moučný červ se tam už ve fusaku nevejde. A opěrka zad je u buggypodu jen 39 cm. Plus si na šířku moc nepomůžeš, protože se šířkou normálního kočárku budeš možná širší než náš dvojkočár, máme 74 cm. S tímhle počítej +39 ke stávajícímu kočárku.
Fusak v něm drží, sedátko má bezpečnostní pásy, jako jsou v kočárku, takže je prostrčíte fusakem. Já používala podzimní/jarní fusak od Emitexu.
Je fakt, že já jsem ho využila nejvíce od května do října, takže jsem to ani nezkoušela ![]()