Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, dnes jsme v Brně na jedné prodejně viděli kočárek Tako Perso, paní nám říkala že je to novinka a že ještě ani neví v tom obchodě jeké jsou barevné variace atd. Chci se zeptat zda nemáte někdo o tomto kočárku nějaké informace a zároveň i adresu přímo na výrobce kočárků Tako?
Díky za informaci
davidmatousek1 píše:
Dobrý den, dnes jsme v Brně na jedné prodejně viděli kočárek Tako Perso, paní nám říkala že je to novinka a že ještě ani neví v tom obchodě jeké jsou barevné variace atd. Chci se zeptat zda nemáte někdo o tomto kočárku nějaké informace a zároveň i adresu přímo na výrobce kočárků Tako?Díky za informaci
Další variace jsou tady http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
hned prvni odkaz na googlu ![]()
http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
To jo ale to nejsou všechny variace určitě, napřiklad ta co je na fotce tam není a další odkazy nic ![]()
davidmatousek1 píše:
To jo ale to nejsou všechny variace určitě, napřiklad ta co je na fotce tam není a další odkazy nic
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Je tam i vzorník
davidmatousek1 píše:
Chtělo by to ale fotky přímo kočárků
Tak počkat tak měsíc… je to nová kolekce.
BaWi píše:davidmatousek1 píše:
Chtělo by to ale fotky přímo kočárkůTak počkat tak měsíc… je to nová kolekce.
nechci strašit, ale nemám dobrý ohlas na kočárky Tako. Náš už jsme měli v řeklamaci a nejsme s ním spokojeni, totéž kamarádka, 3× v reklamaci a už by ho nekoupila. Možná, že je to jen náhoda, ale raději si zjistí více.....
Taky bych si koupi Taka rozmyslela.Měla jsem ho už 3× reklamovat.Naposled ho vrátili stím,že si za to můžem sami
Nejhorší značka kočárů.A v mém okolí na ně naříkají.
Liduš88 píše:
Taky bych si koupi Taka rozmyslela.Měla jsem ho už 3× reklamovat.Naposled ho vrátili stím,že si za to můžem samiNejhorší značka kočárů.A v mém okolí na ně naříkají.
Ano také se nám pokoušeli namluvit, že jsme si na ten kočárek stoupaliproto prý se nám zlomila konstrukce
Nám se zas vepředu kolečka tak podlamovali,že se korba propadla tak,že měla holka nohy nahoře a hlavou ležela dolu.Katastrofa.Polskej lunt.Dali jsme za něj 10 tisíc,nejradši bych tomu arogantnímu chlapoj z prodejny urazila palici ![]()
Liduš88 píše:
Nám se zas vepředu kolečka tak podlamovali,že se korba propadla tak,že měla holka nohy nahoře a hlavou ležela dolu.Katastrofa.Polskej lunt.Dali jsme za něj 10 tisíc,nejradši bych tomu arogantnímu chlapoj z prodejny urazila palici
Už se nemůžu dočkat, až se ho zbavím, ještě tuhle zimu a ráda, ho odvezu na smetištěA dalšímu dítěti koupím kočárek, až si přečtu mnoho dobrých recenzí. Tako byla koupě narychlo
máme sporták, kamarádka má hluboký, oba na houby
No a sporťák vůbec šílený,bouda byla celá křivá,šíleně to vypadalo a za to si taky můžem sami
Takže jsem koupila pořádný golfky a nebudu se nad tím krámem rozčilovat.A tady v krámě stál 10 tisíc,a v polsku ty samý na tržnici 6 tisíc ![]()
Liduš88 píše:
No a sporťák vůbec šílený,bouda byla celá křivá,šíleně to vypadalo a za to si taky můžem samiTakže jsem koupila pořádný golfky a nebudu se nad tím krámem rozčilovat.A tady v krámě stál 10 tisíc,a v polsku ty samý na tržnici 6 tisíc
jo a to nejhorší, od začátku nám jezdí strašně do leva, prostě bych mohla dělat kolečka, takže se dost nadřu. Ale samozřejmě to je prýýýý úplně normálnínekupováááááááát
Přesně tak,za mě taky nekupovat,I když někdo si to chválí.Teď ale lituju vyhozených 10 tisíc.To jsem si mohla loni připlatit a mít kvalitnější ![]()