Frikon Quatro Set

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
389
12.1.12 12:51

FIRKON QUATRO SE

Ahojky maminy
chtěla jsem se zeptat,zda-li máte někdo zkušenosti s kočárkem FIRKON QUATRO SET-líbí se mi poměr cena-recenze.Lidé si ho docela chválí,ale já mám strah z tech koleček vpředu,že je ten kočárek nestabilní?Děkuji moc za reakci,už jsem z tech kočárků celá zmatená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Holma
12.1.12 13:12

A byla jsi v Batolátku si ho osahat? My budeme objednávat Vario Long, sice na obrázku nic moc, ale skutečnost předčila naše očekávání. Paní v Batolátku jsou strašně ochotný, dokonce nabízeli, že si kočárek můžeme vyzkoušet sbalit a dát do kufru, tak by jim nevadilo, kdyby jsi se s ním projela před krámem.

• Citovat
  • Upravit
Holma
12.1.12 13:14

Jinak konkrétně ten Quatro se mi zdá do terénu nevhodný, aby když na něco najedeš, tak aby se nepřevrátil…ale to záleží, kde budeš jezdit. Pokud ve městě, tak myslím, že nebude problém, ale já mám averzi vůči hejbacím kolečkům celkově, tak mě neber moc vážně :-)

• Citovat
  • Upravit
27002
12.1.12 13:32

Mám tento set.Kočárek je naprosto stabilní je má jednu chybičku a to jsou krátké pásy…at jsem dělal co jsem chtěla tak pokdu jsem do sportáku dala fusak tak pásy nešly zapnout na 5 bodů ale jen na 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.1.12 14:17

Tak já jsem z Prahy,takže budeme jezdit akorát ve městě.mě právě také přijdou vratká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
13.1.12 12:18
Kačinka píše:
Tak já jsem z Prahy,takže budeme jezdit akorát ve městě.mě právě také přijdou vratká
já jezdím v terénu a vratká njesou ani malinko
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4