Bulharsko aktuálně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2304
8.12.14 09:04

Bulharsko aktuálně

Jdu pro radu.
Příští rok v létě jsme se rozhodli, že dítěti ukážeme moře :) Rozhodli jsme se pro Bulharsko, protože je cenově dostupné. Tak jsem začla pátrat na netu a narazila jsem na spoustu diskuzí o tom, jsk je Bulharsko špinavé a hrozné.
Je to pravda?
Prosím o zkušenosti. Nehledáme žádný luxus, ale určitě aby to nejaký standart mělo. Preferuji klidnější letovisko.
Zaujala mě nabídka CK Alexandria, tak jestli má někdo zkušenost, tak prosím o informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
L92
8.12.14 09:08

Byla jsem asi 2×, ale je to už cca 5let, cenově je to dostupný, žádnej velkej luxus nečekej. Na druhou stranu, letí se tam jen dvě hodiny… špatný to vyloženě není, ale co jsem já byla, tak moře hnusný, zas tam ale nikdy nebylo tolik lidí jak v Chorvatsku, tam sice moře o 100 % lepší, ale je to jak na Lipně… :think:

• Citovat
  • Upravit
8.12.14 09:09

S Alexandrií jsme byli v Primorsku a nebylo si na co stěžovat. My to ale měli jako vůbec první dovču u moře, a tak jsme byli ze všeho hyn :mrgreen: Čisto tam bylo, hotel taky super a moře bylo zelené jen jeden den, po bouřce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
8.12.14 09:11

@Fíííjááá
Ty jo, tak já byla v Primorsku, myslím rok 2010 a 2011 a moře právě šílený, jinak se mi tam celkem líbilo…

• Citovat
  • Upravit
3743
8.12.14 09:17

Hodně cestujeme sami nejen v tyto končiny a myslím, že tohle píšou lidé, kteří nepoznali tuto zemi. Pokud tak spíše něco zahlídli koutkem oka a vyvodili si nějaký závěr.
Po této zemi jezdíme vlakem či busem, je pravda, že některé vozy mají své roky, nejsou nejmodernější, kolikrát však jsou ale na stejné úrovni i vozy (dopravní prostředky) v Polsku.
Jinak šla tato země za ty roky hodně nahoru.

Spíše než klidné letovisko bych Ti doporučila tam nejezdit prvních 14 dní v srpnu, to je dovolená v Německu. Co to znamená tam jet v této době, jsem netušila do doby, kdy jsme se tam na několik dní v tomto termínu dostali. Už chápu :mrgreen:.

Zkušenosti z CK nemám, nikdy jsem tam s CK nejela, nicméně neočekávala bych tam luxus, ale klasický standard ano. Záleží na hotelu/penzionu, zda-li je novější nebo starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
8.12.14 09:17

My jsme byli v Bulharsku letos v srpnu i s dvouletou dcerou a moc se nám tam líbilo. Moře bylo pěkné, ale jeden den bylo trošku naplavené řasami. Jinak jsme měli štěstí i na vlny.Jeli bychom zase. Já doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
8.12.14 09:18

No právě mám strach, aby to moře stálo za to :(
Kam jinam letět? Aby to nestalo majlant (tak do 30 000,– 2+1) a nebyla to muslimská země?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
8.12.14 09:18

Jo a byli jsme na Slunečném pobřeží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
8.12.14 09:21

Zmíněné Primorsko a moře. V Primorsku jsme byli několikrát na „výletě“, opravdu moře u těch přístupových krajů z města nic moc, o pár km dál už bylo lepší.

Třeba ve vedlejším Kitenu je malá a velká pláž (ono se to jmenuje jinak) a taky záleží na počasí, nicméně na té malé je narváno a jde to pak vidět na vodě, na velké to není takové klidné a pozvolné do moře, ale voda se mi zdála lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.14 09:26

@L92 tak to mě mrzí, my byly ve vodě celých 10 dní. Co mi ale dělalo problém, tak Rusové všude měli přednost, dělali bordel a kravál.
Kolegyně byla letost na Slunečném pobřeží a taky byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
8.12.14 09:27

@xxsigi : a tuhle nabídku do 30000 2+1 ma Alexandria? A kdy a na jak dlouho chcete jet? Já už od loni koukala na Bulharsko a ceny šly strašně nahoru :(, pokud chceš něco slušného od 4*, u more a třeba all inclusive, tak je to min. 20000 na osobu týden :( a to koukam na přelom srpna a září :-(

Příspěvek upraven 08.12.14 v 09:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
8.12.14 09:27

Byli sme letos zari v nesebaru, pocasi pohoda ale jinak na ulicich spina a o poradek na plazi se staraji kuraci..Jinak malymu byly skoro dva roky, jeste pije mliko a z vody nebo z jidla tam chytil prujem a zvraceni ktery trvalo 3/4 pobytu az sem mela strach..Doma se z toho mesic dostaval. Takze za me bulharsko s malym ditetem ne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.14 09:32

Minulé léto jsme byli v Primorsku s CK Alexandrie. Byl to můj první let letadlem, tak jsem hledala destinaci někde kam pro mě kdyžtak někdo může dojed autem kdyby náhodou :D A hlavně jsme zařizovali bydlení, tak i něco cenově dostupného.

Moře bylo čisté jen po bouřce trošku řasy. Nákupy super, zábava super, vyžití pro rodinu s dětma super :) Hlavně se mi líbilo, že moře bylo dlouho mělké což je opravdu pro děti ideál. Celkový vzhled na mě působil spíše jak někde u jezera, žádná palma :nevim: Ale jak říkám, je to levné celkem hezká dovča u moře hlavně krásné ceny, takže není problém dětem i sobě něco koupit :)

Až nám malá vyroste určitě se plánujeme podívat znovu.

• Citovat
  • Upravit
2304
8.12.14 09:40

Stravu nechceme, max snídani. Dítěti je 8 let a má kačení žaludek, tak doufám, že něco snese. S Alexandrii letí dítě zadarmo. Na co jsem se dívala, tak se do 30 000,– vlezeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.12.14 09:44

Letos jsme byli na Slunečné pobřeží a super. Všude čisto, výborný jídlo a kluk se tam vyřadil na spoustě atrakcích. Chytli jsme i pěkné počasí - byli jsme na konci června.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix