Bulharsko - Albena

83
14.3.16 17:40

Bulharsko Albena

Dobry den, kdo prosim byl, jak je to tam s cenami? Pry to je hodne draha destinace, je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28.1.17 16:52

Oživuji
Zajímají mě recenze na toto letovisko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102803
28.1.17 17:06

@esterka.z.brna Mě se tam líbilo :-) příjemné moře, rozumně velké letovisko… ceny neporadím, já tam byla na konferenci, tak jsem to neplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
28.1.17 17:26

Lepší, něž Zlaté písky, myslím hlavně rozložením, polohou, pláže. Drahé- nedrahé- záleží, kdy bydlíte, co máte zaplaceno. Obecně se o Bulharsku dá těžko povědět, že je drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.17 23:49

Mne osobně Albena hodně zklamala. Někdy před 15-ti lety jsme tam byli s rodiči a bylo to super. Moderní, udržované, žijící.
V roce 2015 jsme dělali s rodinkou poznávací dovolenou. Projeli jsme Bulharsko od jihu na sever. Albena byl jasnej cíl na naší cestě.
A výsledek totální znechucení. Že už tomu chyběl ten „lesk novoty“ bych přežil. Bohužel tam bylo nepřiměřeně draho a nejvíc mi vadila ta laxnost servisu. Pamatoval sem si Albenu, jako místo, kde se přetahují o klienty, kde sednete a máte jídelní lístek v ruce. To už je dávno pryč. Z dvouhodinového pobytu v restauraci jsme víc, jak 1,5h čekali na lístek, na objednání, na zaplacení.
O třídu lepší byly vedlejší letoviska Kranevo i Balčik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
11.6.19 16:00

Obnovuji diskusi :) chystáme se do Bulharska, my dospělí jsme tam byli jako malý děti takže nemáme představu jak to tam je teď :mrgreen: jsme 2 dospělí a 3 děti, máme all inclusive kolik cca vyměnit peněz sebou? Na nějakou tu drobnost pro radost, semtam na zmrzlinu i když to asi nebude moc často protože v hotelu má být celý den nějaký menší občerstvení, zmrzliny a pití. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.19 16:34

Pokud jedete do Albeny, tak tam se to moc nezměnilo :-) Přijde mi, že to tam spíš pomalu chátrá.
Co se peněz týče, tak si neměň nic. Vyber si na místě z bankomatu. Cenově to tam bude tak o 25% dražší než u nás. Máš tam ale spoustu vodních atrakcí a to ti může pořádně pohnout rozpočtem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
11.6.19 16:42

Dobrý den,
do Albeny bych už nepáchla, ceny stejné jako v jiných částech Bulharska, rozhodně ne tak drahé jako Chorvatsko.. Albena není moc pěkná destinace, mnohem více se mi líbilo na sunny beach. :pankac: Jak píše MS-fanousek, tato destinace chátrá, vše je tam tak 20 let staré, jediný co vím tak 2 roky zpět se tam stavil nový hotel, ale jinak hotely zastaralé a zábava taky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
11.6.19 16:44

Cenově mi to přišlo stejné jako v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.19 18:14

@barboramerk dovolím si nesouhlasit, Albena patří k těm dražším lokalitám v Bulharsku. Ale nezjistil sem proč :-D
My jsme takoví Bulharští nomádi, takže často severem jezdíme a Albeně se vyhýbáme. Minulý rok jsme byli v Balčiku a letos si uděláme na pár dní zastávku v Kranevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
11.6.19 18:40

Jej tak to jste mě nepotěšili :lol: my dostali tip právě na albenu že je to tam super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.19 19:13

@terynka006 tím se netrap, když nemáš možnost srovnání, tak ti to ani nepřijde :-) A Albena není špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
12.6.19 12:35

@MS-fanousek Tak to si opravdu nemyslím, zkuste jít do restaurace v Praze, naprosto identické. :? Nějaké obchůdky na hotelu ok, tak bylo třeba pití za 3,5 leva, ale dalo se koupit levněji, restaurace byla tak nějak normální plus minus 300kč za osobu. Zatímco Chorvatsko 500.- za normální jídlo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí