Ceny ubytování v Bulharsku, poradíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1664
26.6.19 16:25

Byli jsme v Nessebaru na konci srpna. Bylo vedro, vlny velké. Bohužel ale byly červené vlajky, takže plavčíci pouštěli do moře pouze na kraj. To bylo asi tři dny, potom žluté vlajky a pouze asi dva dny zelená. Takže na nafukovaci lehátka to moc nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80054
26.6.19 16:25

@mikela jo to ano, akorát v sobotu pršelo a poprchalo celý den, jinak modrá obloha a slunce, a i v noci je dost horko, museli jsme dokoupit klimu, i když jsem původně nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
26.6.19 22:17

...

@carsa píše:
Jestli chcete radu, tak se vyklašlete na ultra all exclusive a místo standardních a bezpohlavních evropských jídel choďte do místních restaurací. Bulharská kuchyně je skvělá, bohatá a levná.
…no, asi jak kde. Takhle jsem to dělal před pár lety na Slunečném pobřeží a žádná láce to nebyla. A s pitím to pak i naskáče. Nemluvě o přehlídce ztraceného času věčným čekáním. Jako večer si takhle zajít na véču je asi OK, ale pořád vymetat jen restaurace není žádná hitparáda. Vlastní zkušenost.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56724
26.6.19 22:19

10 leva. minuly tyden velky surf 19 leva.je tamlevno. kurz 1.93 leva za euro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56724
26.6.19 22:23

Jinak 28-33 stupnu. Vem si repelent. Ale jinak nic.100 gramu zmrzky1.73 leva, kafe 1 leva, vino 1 leva za sklenicku. Vsude se kouri, to mi vadilo. Jidlo resit moc nemusis. Pronajem lehatka na plazi 5 leva na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27081
27.6.19 08:45

Na Slunecnem chteli za lehatko na plazi 8 lv, to pak za celou rodinu a dovcu naskace.
Osobne uprednostnuji AI. Nemusim nikde behat a hledat, kde se najist. A pokud si do restaurace chceme zajit, tak si zajdeme i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
27.6.19 14:37

Děkuji všem! ten repelent mě vůbec nenapadl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.19 09:30

Manžel byl loni sám s dcerkou (já z důvodu rizikového těhu nakonec nejela), bydleli v hotelu Kotva na Slunečném pobřeží, připláceli si cca 150Kč za noc za pokoj s klimou, jinak byli maximálně spokojeni. U hotelu krásný bazénky, od malýho po velký, k moři kousíček. Ale osobní zkušenost nemám. Letos jedem o 5km vedle, ale název teď nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí