Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Byli jsme v Nessebaru na konci srpna. Bylo vedro, vlny velké. Bohužel ale byly červené vlajky, takže plavčíci pouštěli do moře pouze na kraj. To bylo asi tři dny, potom žluté vlajky a pouze asi dva dny zelená. Takže na nafukovaci lehátka to moc nebylo.
@mikela jo to ano, akorát v sobotu pršelo a poprchalo celý den, jinak modrá obloha a slunce, a i v noci je dost horko, museli jsme dokoupit klimu, i když jsem původně nechtěla
@carsa píše:…no, asi jak kde. Takhle jsem to dělal před pár lety na Slunečném pobřeží a žádná láce to nebyla. A s pitím to pak i naskáče. Nemluvě o přehlídce ztraceného času věčným čekáním. Jako večer si takhle zajít na véču je asi OK, ale pořád vymetat jen restaurace není žádná hitparáda. Vlastní zkušenost.
Jestli chcete radu, tak se vyklašlete na ultra all exclusive a místo standardních a bezpohlavních evropských jídel choďte do místních restaurací. Bulharská kuchyně je skvělá, bohatá a levná.
10 leva. minuly tyden velky surf 19 leva.je tamlevno. kurz 1.93 leva za euro.
Jinak 28-33 stupnu. Vem si repelent. Ale jinak nic.100 gramu zmrzky1.73 leva, kafe 1 leva, vino 1 leva za sklenicku. Vsude se kouri, to mi vadilo. Jidlo resit moc nemusis. Pronajem lehatka na plazi 5 leva na den.
Na Slunecnem chteli za lehatko na plazi 8 lv, to pak za celou rodinu a dovcu naskace.
Osobne uprednostnuji AI. Nemusim nikde behat a hledat, kde se najist. A pokud si do restaurace chceme zajit, tak si zajdeme i tak.
Manžel byl loni sám s dcerkou (já z důvodu rizikového těhu nakonec nejela), bydleli v hotelu Kotva na Slunečném pobřeží, připláceli si cca 150Kč za noc za pokoj s klimou, jinak byli maximálně spokojeni. U hotelu krásný bazénky, od malýho po velký, k moři kousíček. Ale osobní zkušenost nemám. Letos jedem o 5km vedle, ale název teď nevím.