Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
20 euro dost? Tak si ho vemte s sebou, budete všude za slusneho exota ![]()
@mikela @Zumpa my vozíme lehátka a kruh v kufru, proč za exota - nikdo to nevidí, a i kdyby, tak co jako ![]()
Jestli chcete radu, tak se vyklašlete na ultra all exclusive a místo standardních a bezpohlavních evropských jídel choďte do místních restaurací. Bulharská kuchyně je skvělá, bohatá a levná.
@mikela Co se tyka Bulharska, tak bezne ceny OK. Ale pronajem lehatek na plazi desne predrazeny. A to jako fakt
Ale nafukovacky tam drahe nejsou.
@stinga děkuji, já mám někdy pocit, že ať se člověk zeptá na cokoliv, vždycky se najde někdo kdo ho setře. takže vy vozíte s sebou, možná taky koupím tady, ještě jednou díky
@Zumpa no tak nafukovací lehátko stojí v čr kolem 200 Kč ne kolem 500 Kč
My v červenci taky letíme. Máme bez jídla a lehátka by měli být zajištěné od ck. Ráda budu sledovat diskuzi a zjišťovat informace ![]()
@mikela píše:
S touhle logikou bych si musel vzít na dovolenou celý barák i s vybavením, protože mám tu smůlu, že jezdíme na místa, kde bývá vše dražší, než v ČR.
@24Martina jojo, my lehátka taky, možná jsem to napsala blbě, myslela jsem nafukovací lehátko do vody ![]()
@24Martina tak já myslím, že zakladatelka myslí nafukovací lehátka na vodu, ty si vozíme sebou, ale ty lehátka na pláži, ty jsou většinou za peníze, jen některé hotely to mají přímo v ceně, ale takových hotelů je málo
@Zumpa ale víš co, když ta lehátka - nafukovací máme doma, tak přece nebudu každý rok kupovat nové. Nejde pouze o ekonomiku ale též o ekologii, jestli ti to něco říká
@mikela jo to máš pravdu, tady tě vždycky někdo setře, například někdo, kdo se sám pojmenuje žumpa, mně by fakt zajímalo, co je to za ubožáky, co se zaevidují na emimíno, aby tu mohli dávat své královské rady, v reálném životě si o ně zřejmě ženská neopře ani kolo
@stinga
je tak, není to jen tady, je to všude, některým lidem to asi dělá dobře, tak ať si uleví že jo? přejme jim to… možná by občas admin mohl zasáhnout?