Bulharsko-doporučte místo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
121
19.5.09 14:29

Bulharsko-doporučte místo

Ahoj všichni,
letos se konečně chystáme na dovolenou a chtěla bych v září do Bulharska. Naší dceři bude tou dobou 2,5 roku a ráda bych se zeptala, kde jste v Bulharsku byli a jak jste byli spokojení. Doporučte místo i CK. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
19.5.09 14:49

My byli v Kitenu a moc spokojeni

• Citovat
  • Upravit
2264
19.5.09 15:09

Ahoj, tak my bychom taky v září rádi do Bulharska a i naší malé budou 2,5 v tu dobu :lol: Jelikož jsem pracovala dlouho v CK, tak vím, že nejlepší na Bulharsko je CK Alexandria, event. CK PArkam nebo Exim. Sama bohužel Bulharsko projeté nemám, takže budu ráda za tipy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
19.5.09 15:13

Ahojky

tak my byli s naší malou,když jí byly těsně 2 roky,byli jsme od CK Alexandria, ve Zlatých Pískách,hotel Strandja.a spokojenost.chtěli jsme něco dál od centra,v klidu a tohle bylo.byly tam i houpačky a klouzačky a písek pro děti,bazén pro velké i malé a k moři to bylo asi 300m a písčité pláže.

jinak Zlaté Písky jsou hodně pro turisty,ale my jsme si vyhledali přímo tenhle hotel,který byl na okraji a v klidu a v zahradách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.5.09 17:33

My jedeme letos poprve s 2,5l synem do Primorska na doporuceni znamych,hotel Prestige City II,tak se uz tesime!! Ela

• Citovat
  • Upravit
3396
19.5.09 19:02

Ahoj, my jsme byli loni v červnu s Lucinkou (bylo jí 5 měsíců). Nejezdíme moc přes cestovky, radši si to najdeme sami.
Komplex:
 http://www.booking.com/…a-freya.html?…

Letěli jsme do Burgasu a nechali se do komplexu dovést (navazuje na Sluneční pobřeží, město Vlas)
Komplex super, sice bez stravy, ale restaurace nejrůznějšího druhu v komlexu. Ubytování apartmány s kuchyňským koutem, dětská postýlka na požádání. Písečná pláž hned u komplexu, v něm spousta bazénů, hřišť, u vstupu na pláž i pán na hlídání kočárků.

Hotel jsme našli podle nejlepšího hodnocení lidí s malými dětmi na booking.com

Fotky tady:
http://enia.rajce.idnes.cz/Bulharsko_2008/

Zase se tam chystáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
19.5.09 22:21

Holky, kdo jste v tom Bulharsku byly… Jak je to tam v moři s medůzama???

Já tam byla s našima, když mi byly 4 roky (za chvíli to bude už 30let :wink: ) a pamatuji si hlavně to, jak na pláži se válely chcíplé metůzy - ty kořenoústky - a v moři se o talířovky jenom zakopávalo..... :(
Já bych to Bulharsko ráda někdy zkusila, ale vzhledem k tomu, že z medůz mám fobii (pokud nejsem v neoprenu), tak bych si to asi moc neužila…

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
19.5.09 22:27

no my jsme žádnou nepotkali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
19.5.09 22:39

Ahojky, my se taky chytáme do Bulharska, ale prvně. Jezdili jsme tam s bratrem, když byl malý, CK Alexandria. Můžu doporučit!!! Na jinou zemi nebrat, ale Bulharsko mají fakt pod palcem. Jinak jsme byli v Albeně, Primorsku a ještě někde, nepamatuju kde… moc moc se těšíme! Jo a asi před 10 lety medůzy byly, ale vůbec ne tak, aby se tím člověk znepokojoval. Žahla, ale snad jednou za celých 14 dnů.

Tak přeji šťastnou cestu!!! A prosím klidně podat report, jak to dopadlo, kde se bylo a jak se líbilo :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
19.5.09 22:47

My byli jako psala Enia první odkaz a byla jsem nadšená. Manžel byl rok před tím sám s dvouletou dcerkou ( já nakonec pro potíže v těhu neodjela) a byli na Slunečném pobřeží hotel Kotva. Byli jsme moc spokojeni, letos se chystáme zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
20.5.09 09:54

Všem moc díky, klidně pište dál. Už se nemůžu dočkat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
3.6.09 14:50

Tak jsem teda vybrala, jedeme s CK Alexandria do Primorska, hotel Belveder, ale vyšlo to skoro na 40 tis. Když jsem přišla domů, tak mi mužskej řekl, že příště dovolenou vybírá on, že za ty prachy jsme mohli na druhej konec světa :lol: Snad to bude stát za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
3.6.09 18:45

Ahojky, teda to jsem se teď na tom pěkně zasekla :D, ale Alexandrii fakt doporučuju :wink: tak si to tam moc užijte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí