Bulharsko začátek července?

7240
13.5.24 10:30

Bulharsko začátek července?

Přemýšlíme nad dovolenou v Bulharsku, ale vůbec nevím, jaké je tam počasí, bylo by to asi prvni tyden v červenci - tak jestli tam není ještě zima? Studené moře? :think:
Hledala jsem i diskuze a hodně píši, že nic moc, Bulharsko nedoporučují, špinavé moře atd.. :nevim:

Máte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21600
13.5.24 10:33

Byli jsme dvakrát a spokojení jsme moc nebyli. Moře nic moc, i v plné sezóně nám bylo po večerech zima a bazény vyloženě ledové. Za mě vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.5.24 10:37

My byli a byli jsme spokojení, moře je takovej velkej Mácháč no, od toho nemůžeš čekat nic extra nikde v Bulharsku, ale teplo bylo až až ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
13.5.24 11:27

Jezdíme každý rok právě v červenci. Teprve jim začíná sezóna, otevírají restaurace, jsou ještě takoví línější. Je tam jen pětina turistů oproti srpnu a hlavně v červenci mají nízké ceny, v srpnu to pak napálí. Vedro je v červenci větší, moře však možná trochu chladnější, ale zase úplně prázdné pláže. Tohle ovšem asi nebude platit pro hotelové resorty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
13.5.24 11:31

My byli v Bulharsku v roce 2016. Ubytování super. Nicméně co se týká počasí - teplo bylo, pak asi 2× sprchlo (jednou jsme byli na výletě a to prý pršelo celý den, podruhé jen krátká přeháňka). Než sprchlo, počasí OK - teplo bylo. Pak už sice bylo taky teplo, ale už ne takové. Moře se ochladilo a byla docela zima. Navíc velmi často se nedalo koupat v moži kvůli vlnám. Červená vlajka to jistila a plavšík nepustil ani po kotníky (nekecám). Takže bazém to jistil, ale ten byl studený. Děti byly malé, tak to bylo blbý.
Když jsem neměla srovnání, tak jsme byli spokojeni s Bulhaskem, ale po srovnání s Řeckem a Španělskem už Bulharsko nééé.
Minulý rok byla známá týden v Primorsku a zažili variabilní počasí celý týden. :nevim:
My následující rok jeli do Řecka a bylo to úplně o něčem jiném. Čistota moře v Bulharsku docela ušla (Primorsko), sem tam mořská tráva. Třeba horší bylo na Mallorce - tam té trávy bylo strašně moc.
Osobně bych do Bulharska nejela. Dám přednost Řecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
13.5.24 12:38
@zoidberg píše: Více

v červenci prázdné pláže? :lol: kde? V červenci je Bulharsku normálně sezóna již v plném proudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24671
13.5.24 12:53

Byla jsem v Bulharsku v roce 2006, tak nevím, co se změnilo, ale už bych tam nejela. Špína, v moři kousaví broučci, v písku na pláži jeden vajgl vedle druhého, kvůli vlnám asi třikrát z deseti dnů zákaz koupání, vidět tam nic není, prostě nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí