Bulka v podpaží

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18.3.22 08:24

Bulka pod paží

Dobrý den mám takový velký problém A dost z toho šílím udělala se mi bulka pod paží včera ráno můj přítel ji už má asi 5 měsíců ale já to nechci zanedbat bojím se co to je bolí to na dotek pro pohybu to nebolí 🥺 🥺 🥺 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27
18.3.22 08:45

@Nikol 2000 Co takhle zajít k lékaři? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33358
18.3.22 09:51
@Nikol 2000 píše:
Dobrý den mám takový velký problém A dost z toho šílím udělala se mi bulka pod paží včera ráno můj přítel ji už má asi 5 měsíců ale já to nechci zanedbat bojím se co to je bolí to na dotek pro pohybu to nebolí 🥺 🥺 🥺 🥺

Proč nejdeš k lékaři? Měla jsem to taky, byly to lymfatické uzliny, dostala jsem antibiotika a ok. Ale je potřeba zajít na vyšetření. Vezmi i přítele, evidentně si oba se zdravím moc hlavu nelámete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
18.3.22 12:21

@Nikol 2000 bude to pravděpodobně uzlina. Vzhledem k tomu, že v rámci samovyšetření prsou by se mělo vyšetřovat i podpaží, objednala bych se na kontrolu do mamologické poradny na utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
18.3.22 13:23

Urcite se objednej na ultrazvuk prsu, muze to byt jen zvetsena uzlina, ale klidne neco horsiho. a to same bych radila priteli, i muzi mohou mit rakovinu prsu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
21.3.22 10:13

Tak „lymfatická uzlina“ to asi zprůsobuje zcela jistzě. Ale asi důležitější otázka je, jestli jedí zduření způsobila záděra nehtu, nebo rakovina… otázka co mám tady chuť psát skoro u každé diskuze… Proč to prokrista rozebíráte na fóru nudících se matek v domácnosti a nejdete k lékaři???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí