Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den mám takový velký problém A dost z toho šílím udělala se mi bulka pod paží včera ráno můj přítel ji už má asi 5 měsíců ale já to nechci zanedbat bojím se co to je bolí to na dotek pro pohybu to nebolí 🥺 🥺 🥺 🥺
@Nikol 2000 píše:
Dobrý den mám takový velký problém A dost z toho šílím udělala se mi bulka pod paží včera ráno můj přítel ji už má asi 5 měsíců ale já to nechci zanedbat bojím se co to je bolí to na dotek pro pohybu to nebolí 🥺 🥺 🥺 🥺
Proč nejdeš k lékaři? Měla jsem to taky, byly to lymfatické uzliny, dostala jsem antibiotika a ok. Ale je potřeba zajít na vyšetření. Vezmi i přítele, evidentně si oba se zdravím moc hlavu nelámete.
@Nikol 2000 bude to pravděpodobně uzlina. Vzhledem k tomu, že v rámci samovyšetření prsou by se mělo vyšetřovat i podpaží, objednala bych se na kontrolu do mamologické poradny na utz.
Urcite se objednej na ultrazvuk prsu, muze to byt jen zvetsena uzlina, ale klidne neco horsiho. a to same bych radila priteli, i muzi mohou mit rakovinu prsu.
Tak „lymfatická uzlina“ to asi zprůsobuje zcela jistzě. Ale asi důležitější otázka je, jestli jedí zduření způsobila záděra nehtu, nebo rakovina… otázka co mám tady chuť psát skoro u každé diskuze… Proč to prokrista rozebíráte na fóru nudících se matek v domácnosti a nejdete k lékaři???