Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky mám na vás dotaz, včera mě vlastně začal bolet na pohmat klitoris a dnes se mi udělal vedle toho v levém pysku nad tim menší bolacek a hned pod tim větší a bolavy chci se zeptat mate s tim někdo nějakou zkušenost co to muže být?
@JancaS84 nemám tam pravé doktorku už jsem volala včera když mě to bolelo, takže tam mám být až v pondělí, a jsem těhotná k tomu ještě ve 29 tt
@Petrussee jo asi zajedu a takhle jinak nevíte jakoby co by to mohlo být? Docela se s toho strachuju
@Melodie91 Nene nikdy jsem ho neměla právě nemám s tímhle zkušenost slyším to poprvé
Mně se i v téhle oblasti čas od času udělá beďar nebo nějaká podrážděná žláza. Nikdy z toho nic vážného nebylo ![]()
@Natalka284 píše:
@Melodie91 Nene nikdy jsem ho neměla právě nemám s tímhle zkušenost slyším to poprvé
@Natalka284 píše:
A doktorku nikdo nezastupuje? Problem je, jestli je to genitalni opar, ze uz muze byt do pondeli po vsem…a bylo by dobre vedet, jestli to neni ono, protpze pak je potreba dat pred porodem antivirotika…, ale proste diagnozu ti samozrejme rekne jen doktor, take to nemusi byt nic…take by to mohl byt varix, ale to bys poznala, ten by mel modrou barvu, resp proste takovou tmavou barvu, je to nabehla zila..neco jako krecak na genitaliich, jak vse prokrvene…muzes se zkusit podivat, jak to vypada, zrcatkem treba
@Melodie91 doktorku nikdo nezastupuje takže zkouším volat do nemocnice primarovi který mi má být u porodu. Byla tam jedna bulka teď se udělala další takže dvě jedna je ta bulka tvrda a velká druhá menší
Tipuju absces např. z holení. Bolí to jak blázen. Teď v těhotenství a při kojení na to můžeš trpět kvůli hormonálním výkyvům
@Lilypad24 píše:
Tipuju absces např. z holení. Bolí to jak blázen. Teď v těhotenství a při kojení na to můžeš trpět kvůli hormonálním výkyvům
Ale na klitorisu?
…jestli jsem to teda pochopila dle popisu spravne
@Melodie91 já osobně si myslim, že to je větší a zasahuje to do tý oblasti a ta bolest samotná je pak tak plošně roztažená, že se vlastně i hůř odhaduje to celý ložisko ![]()
@Natalka284 píše:
Ahoj holky mám na vás dotaz, včera mě vlastně začal bolet na pohmat klitoris a dnes se mi udělal vedle toho v levém pysku nad tim menší bolacek a hned pod tim větší a bolavy chci se zeptat mate s tim někdo nějakou zkušenost co to muže být?
Dojdi si k zástupu či na pohotovost, může to být genitální opar a pokud ho máš prvně, tak ten průběh může být opravdu ošklivý včetně vysokých horecek.