Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj. Vubec nevim co mam delat. Vite dnes jsem si udelala test a ano je pozitivni takze jsem nejspis tehotna pristi tyden jdu k dr. Byla bych moc stastna jenze mam 14mesicniho syna a je stale kojeny a je na me moc zavisly. Proste si myslim ze je to moc brzy mit dalsi detatko ale bojim se potratu je to vrazda. Jenze jsem se s pritelem nedavno rozesli a nemam to vubec lehke na vsechno jsem sama a bojim se abych to financne zvladla.
Nedávno rozešli, ale spíte spolu dál a ještě naostro? O antikoncepci jsi neslyšela ani po prvním dítěti?
Někteří jdou těžkému životu tak nadšeně naproti, že by je člověk snad ani neměl rušit.
To jste si dali poslední sex naostro na rozloučenou? Nebo jak? ![]()
@MrsNorris píše:
Někteří jdou těžkému životu tak nadšeně naproti, že by je člověk snad ani neměl rušit.
Za blbost se platí. A budeme mít další chuděru samoživitelku, ke které je mít zde třeba povinný soucit. U mě nikoli. Další dotaz bude na nároky…
A co chceš od uživatelů emimi vědět? Jestli jít nebo nejít na potrat? Jestli máš přestat kojit? Dát se zpět dohromady s expřítelem? Nebo jestli mu říct o tom že jsi těhu? Na jaké dávky bys měla mít nárok?
Holt jsi měla sex, jsi těhotná, to se stává… Každý dospělý člověk který žije sexuálním životem si musí být vědom možných „následků“. V dnešní době, kdy je jakákoli antikoncepce dostupná pro každého, můžeš t, to „následky“ eliminovat. Ale vzhledem k tomu, že nepíšeš nic o žádné ochraně, tak tady asi moc soucitu nenajdeš… Jo pokud bys otěhotněla i přes tu ochranu, tak to by bylo něco jiného…
Omlouvám se, seklý net, několikrát odeslána stejná zpráva.
Příspěvek upraven 14.10.21 v 22:09
No to se bojíš oprávněně. Ale směle do toho, když jsi tak hloupá.
@MrsNorris píše:
@MrsNorris píše:
Smutné, ale pravdivé…
Chtela jsem něco napsat ale dnes se radeji zdrzim komentare. ![]()
@Nikca7 píše:
Chtela jsem něco napsat ale dnes se radeji zdrzim komentare.
Jen to sem dej, máš na to gule, ne? ![]()
@Elea9 píše:
A co chceš od uživatelů emimi vědět? Jestli jít nebo nejít na potrat? Jestli máš přestat kojit? Dát se zpět dohromady s expřítelem? Nebo jestli mu říct o tom že jsi těhu? Na jaké dávky bys měla mít nárok?Holt jsi měla sex, jsi těhotná, to se stává… Každý dospělý člověk který žije sexuálním životem si musí být vědom možných „následků“. V dnešní době, kdy je jakákoli antikoncepce dostupná pro každého, můžeš t, to „následky“ eliminovat. Ale vzhledem k tomu, že nepíšeš nic o žádné ochraně, tak tady asi moc soucitu nenajdeš… Jo pokud bys otěhotněla i přes tu ochranu, tak to by bylo něco jiného…
Přes antikoncepci? Ještě, že to nenapsala ![]()
@Zeoli píše:
Přes antikoncepci? Ještě, že to nenapsala
Vzala jsi mi to z úst ![]()
Ahoj. Vubec nevim co mam delat. Vite dnes jsem si udelala test a ano je pozitivni takze jsem nejspis tehotna pristi tyden jdu k dr. Byla bych moc stastna jenze mam 14mesicniho syna a je stale kojeny a je na me moc zavisly. Proste si myslim ze je to moc brzy mit dalsi detatko ale bojim se potratu je to vrazda. Jenze jsem se s pritelem nedavno rozesli a nemam to vubec lehke na vsechno jsem sama a bojim se abych to financne zvladla.