Bulka v genitáliích

Anonymní
5.1.23 17:46

bulka v genitáliích

Ahoj, dříve jsem trpěla na gen. opary, teď si tím nejsem jistá :think: jento oupínek dost velký a zvláštní :roll: bojím se syphylis, mám se raději ihned objednat a kam? na gynekologii, že si mi udelal jakýsi vřed? pupínek, tvrdý :( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9075
5.1.23 17:57

Kde to máš? A měla jsi rizikový styk? Projeď internet s fotkami vředů při syfilisu a porovnej to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
5.1.23 17:57

Tak pokud to není jen nějaký pupínek nebo vřídek, tak s tím jdi na gyndu. :think: na ušní by ti s tím asi nepomohli. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.23 18:00

@alisekR ne neměla :,( ale gen. opary mam tez od meho jedinejo pritele s krerym jsem spala bez kondomu :roll: proto se bojim…

zaroven, ted mm i MS tak uplne nevim jak by me gynekolog vysetril :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.23 18:00

@alisekR primo na genitalii na jedne strane jeden oupinek pomerne velky a dost vypoukly

• Citovat
  • Upravit
1217
5.1.23 19:29
@Anonymní píše:
@alisekR primo na genitalii na jedne strane jeden oupinek pomerne velky a dost vypoukly

Je bolestivý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.23 19:31

@Nikol Niki no právě že opar vždy bolel, tohle nějak ne :zed: a vážně se bojim, jde o to že mám už i jiný příznaky, takže fakt stres :*

• Citovat
  • Upravit
1217
5.1.23 19:54
@Anonymní píše:
@Nikol Niki no právě že opar vždy bolel, tohle nějak ne :zed: a vážně se bojim, jde o to že mám už i jiný příznaky, takže fakt stres :*

No u syfilisu je vřed rudý, nebolestivý a tuhý. Určitě zajdi na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.23 20:01

@Nikol Niki Děkuji, k ménu dr se objednává pomocí formuláře :zed: není prostě blbé napsat, že se mi udělal v oblsti genitálií tvrdá boulička, zda mohu přijít někdy na kontrolu :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.23 20:11

@Nikol Niki tak jeste dodam ze pri stisku je bolestivy :roll: takze muzu byt klidnejsi?

• Citovat
  • Upravit
25083
6.1.23 16:50

To bude normoš beďar na frndě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
7.1.23 10:09
@Anonymní píše:
@Nikol Niki tak jeste dodam ze pri stisku je bolestivy :roll: takze muzu byt klidnejsi?

Zkušenost nemám, ale co vím ze zdravotnictví tak je nebolestivý a nelze vymáčknout. Je tuhý a temně rudý. Takže si myslím že to bude prostě normální vřídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí