Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky ❤️
Poradíte mi prosím?
Beru už asi přes rok antikoncepci a občas beru dvě platíčka a nedělám pauzu protože zrovna se potřebuji vyhnout MS, jenže jsem dobrala jedno celé platíčko a navázala hned na to druhé jak do dělám normálně ale teď když jsem v půlce druhého platíčka tak jsem začala špinit a prvně to spíš byla taková hnědá krev a teď už je to normální červená a bolí mě strašně v podbříšku… tohle trvá už přes týden 😏
Tak si říkám že to moje tělo nezvládá už tolik antikoncepce a bez pauzy, tak se chci zeptat jestli musím dobrat všechny zbylý prášky který v platíčku ještě mám a nebo jestli nemusím a mužů si udělat pauzu abych dostala normální MS a pak zase začala po pauze z nového platíčka 🙈
Máte s tím někdo zkušenosti prosím? ❤️
@Lucka Vatakova Mně se to parkrat stalo, když jsem neudělala pauzu a brala hned další platíčko🙂 když se to zrovna stalo, tak jsem si už další prášek nevzala a tu pauzu udelala a po týdnu jsem pokračovala v brání prasku z platicka, kde jsem skoncila🙂
Já myslím, že vysazovanim a nasazováním antikoncepce jen děláš v tele bordel. Každopádně zavolej gynekologovi, ať to vyřeší. Je to jeho zodpovědnost, abys ty byla s léčbou v pohodě. Může vybrat vhodnější antikoncepci.
Je to jedno. Můžeš vysadit i brát dál (špinění pravděpodobně zase přestane). Jestli máš kombinovanou antikoncepci, kde jsou všechny pilule stejné.