Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím,
Už asi rok (spíš i víc) se mi pořád vrací kvasinková infekce. Přijde vždy z ničeho nic, po 4 dnech odejde a za měsíc znovu (někdy i dřív). Už nevím co mám dělat. S gynekologem jsem to řešila, tak mi řekl ať přijdu, když zrovna tento problém budu mít. No bohužel mám dvě práce a gynekolog má otevřeno jen 2 dny v týdnu na pár hodin, hrozné čekací doby - takže mi to prostě nevychází…
Už jsem z toho zoufalá. Zkoušela jsem snad všechno.. Teď jsem si koupila tabletky Carnium Botanicals / Her Biotic, užívám sice jen 2 týdny, ale myslím si, že to budou další vyhozené peníze.. ![]()
Namáte některá zkušenost jak se té potvory kvasinky konečně zbavit? ![]()
Děkuji ![]()
@lksk boraxove globule. Ale prozradím ti, ze te zaměstnavatel musí k doktorovi pustit. Takže asi ti to tolik nevadi když to neresis s lekarem
Jak jsi na tom s konzumací cukru? Já jsem ho omezila na naprosté minimum, vlastně si už sladké vůbec nedávám, s výjimkou teď cukroví na Vánoce, ale vím, že mi to nedělá dobře, tak zase končím. Jak jsem vynechala tady tu sladkou drogu, už se mi kvasinky nevrací.
@Semtex píše:
Vezmi si Endiaron, ten ty mrchy pozabiji
Ten je dlouhodobě nedostupný ![]()
Každopádně já bych si ten čas na doktora našla - nárok na to máš.
@izabe píše:
Ten je dlouhodobě nedostupnýKaždopádně já bych si ten čas na doktora našla - nárok na to máš.
Ojojoj
je to bída. Ale často mají lidi toho Endiaronu doma nějakou zásobu pro případ cestování a nenadaleho průjmu a tak…
A používáš vlozky nebo tampony? Mne pomohlo přestat používat tyto veci, přešla jsem na kalisek a kalhotky a mám klid.
Co používáš za menstruační pomůcky? Já se s infekcemi dole trápila taky dlooouho a po přechod na kalíšek mám už 5 let úplný pokoj ![]()
@hospodki vadí mi to, ale bohužel mám zaměstnavatele jakého mám a tím pádem to není úplně jednoduché. Ale to tady nechci rozebírat
@Elektra používám tampóny.. kalíšek mi nesedl a kalhotky vzhledem k mé menstruaci taky ne ![]()
@Anonymní píše:
Jak jsi na tom s konzumací cukru? Já jsem ho omezila na naprosté minimum, vlastně si už sladké vůbec nedávám, s výjimkou teď cukroví na Vánoce, ale vím, že mi to nedělá dobře, tak zase končím. Jak jsem vynechala tady tu sladkou drogu, už se mi kvasinky nevrací.
Už jsem zkoušela i cukry vysadit a nic ![]()
A je to mykoza, tedy kvasinky, nemůže to být něco jiného? To je jen na úvahu.