Dlouhodobá mykóza

Anonymní
4.1.23 12:10

Dlouhodobá mykóza

Nevím si rady. V listopadu jsem měla antibiotika. Následovala mykóza. Bohužel v době menstruace rozjela se takže domácí léčba po menstruaci nezabrala. Tak jsem šla na gyndu. Odcházela jsem s krémem na zavádění po 14 dnech užívání. Opět návštěva gyndy, jelikož potíže pořád stejne. Vzala mi stěr výsledek masivní přemnožení kvasinek. Dostala jsem Klion D. Brala jsem pět dní, pak přišla opět menstruace, jelikož menstruace trvala 7 dní, dobrala jsem Klion az po té. Po dobrání stále cítím svědění. Poslední tabletu jsem vzala 1. ledna.

Momentálně si opravdu nevím rady co dál? Jinak jim denně jogurty, kefír. Beru probiotika a chlorellu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.1.23 12:44

Zkus dolu ještě zavádět bílou activii jogurt, příjemně to chladí a třeba i uleví. Jinak dál je asi řada na dietě. Vynech sladké, ostré, pálivé, ořechy, vše co má moc éček…když ani to ne, vynech bílé pečivo. Takle s tím aspoň bojuju já. Pouze bavlna prádlo a umývat se 1× denně max

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.23 12:45

Při atace ještě beru dithiaden či zirtec

• Citovat
  • Upravit
573
4.1.23 13:12

Já bych tam teda asi žádnej jogurt nedávala? Zkoušela si znovu lékaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.23 13:37
@Anonymní píše:
Zkus dolu ještě zavádět bílou activii jogurt, příjemně to chladí a třeba i uleví. Jinak dál je asi řada na dietě. Vynech sladké, ostré, pálivé, ořechy, vše co má moc éček…když ani to ne, vynech bílé pečivo. Takle s tím aspoň bojuju já. Pouze bavlna prádlo a umývat se 1× denně max

A má smysl jít na gyndu opět?

• Citovat
  • Upravit
496
4.1.23 13:59

Ahoj, já trpím na chronické mykózy typu Candida zhruba 10 let. Záněty mívám tak 6× do roka a je to opravdu vyčerpávající. Teď aktuálně podstupuji vakcinaci, která probíhá formou kapek.
Ale myslím, že toto nebude tvůj případ, podle mě to spíš nemáš správně přeléčené, jak ti do toho vstoupila ta MS. Zkus požádat o Macmiror zaváděcí čípky a k tomu krém, ten mi zpočátku pomáhal jak zázrak, do 2 dnů už jsem se cítila dobře. A zkus to vychytat tak, aby se ti to nekrylo s MS a mohla jsi to dobrat pěkně v kuse. Budu držet palce, ať tu potvoru porazíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.23 14:23

@Teaveg no upřímně toho jsem se bála celý Vánoce, že to nezabere a budu tam. muset zase otravovat. Minule mi bylo od sestry sděleno a fakt to nezabralo, tak holt budete muset přijít.

• Citovat
  • Upravit
4785
4.1.23 14:45

Mně už pak ty krémy a čípky spíš rozhazovaly mikroflóru pořád dokola, dala bych třeba jen Cicatridinu na zklidnění a nějaká antihistaminika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
4.1.23 14:53
@Freeandwild
@Freeandwild píše:
Mně už pak ty krémy a čípky spíš rozhazovaly mikroflóru pořád dokola, dala bych třeba jen Cicatridinu na zklidnění a nějaká antihistaminika…

Proč antihistaminika? Ty jsou přeci na alergie… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
4.1.23 15:14
@Teaveg píše:
@FreeandwildProč antihistaminika? Ty jsou přeci na alergie… :D

Snižují dráždění sliznic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
4.1.23 15:18

Já se zeptam asi blbě a neberte to jako útok prosím :) to jako normálně řekne doktorovi co chcete za léky a on vám je předepíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
4.1.23 16:11

@Vlasta gh já s tim bojuji tak dlouho, ze jsem toho vystridala uz XY, takze doktorce treba reknu, zda by neslo zkusit to a to, ze mi to pomahalo nejlip z toho co jsem zkusila. Musim ale rict, ze mam rodice lekare, kteri se s moji gynekolozkou znaji, takze pres znamost to vetsinou daji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
4.1.23 16:16
@Teaveg píše:
@Vlasta gh já s tim bojuji tak dlouho, ze jsem toho vystridala uz XY, takze doktorce treba reknu, zda by neslo zkusit to a to, ze mi to pomahalo nejlip z toho co jsem zkusila. Musim ale rict, ze mam rodice lekare, kteri se s moji gynekolozkou znaji, takze pres znamost to vetsinou daji…

Jo takhle tak jo. :) Já právě že doktoři jsou na to háklivý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.23 16:57

@Freeandwild jako možný je všechno, ale mám i výtok s takovými drobnými kousky a jsou bílé. A takové záchvatovité svědění

• Citovat
  • Upravit
25123
4.1.23 17:03

A zkusila jsi protikvasinkovou dietu? Je to na delší dobu a dost razantní změna stravy, ale zabere spolehlivě. Já jsem jela podle téhle knížky. A neděs se, výsledek se podaří až za několik měsíců. Bohužel je to potřeba absolvovat, jinak se to pořád vrací.
 https://www.antikavion.cz/…-1997-461346?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí