Bulovka nerodí, kam do porodnice?

8
29.4.13 15:38

bulovka nerodí kam do porodnice?

Ahuj má to někdo podobné? jsem po termínu kterej byl 25.4. a na bulovce se ted nerodí nevim kam do jiné porodnice nejdřív mi na bulovce řekly že si mám zavolat sanitu až to na mě příjde že jsou domluveni s jinými porodnicemi o dva dny později že si mám zavolat a že mě prostě odvezou tam kde bude volno a když jsem tam byla dneska na monitoru tak se divily že sem si nenašla jinou porodnici když vím že se tam u nich nerodí no co je to za jednání má to někdo podobné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1854
29.4.13 15:45

Ja teda rodim az v lete, jsem registrovana na Bulovce, ale nechci tam. Nejspis pojedu do Melniku, byla jsem tam na prohlidce a je to tam super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.4.13 15:48

No já jsem jí vybrala protože to mám nejblíž a je prej docela dobrá ale je fakt že je to tam strašný jako doktoři milý a vše občas někdo nepříjemnej ale to je všude ale to jednání skoro nic ti nepoví všichni to mají v paži

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
29.4.13 15:48

@hanulka7 jeď tam kde to máš nejblíž a nejvíc se ti tam líbí. v blízkosti je Podolí, Neratovice, Mělník… záleží odkud by si jela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.4.13 15:49

Tak si radši jdu obvolat porodnice aby se mi nestalo že porodim někde venku na chodníku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.4.13 15:51

Jedu z hloubětína a vážně nevim kam když oukám na ty recenze tak mě normálně mrazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
29.4.13 15:52

@hanulka7 no já prví rodila v Podolí a dobrý. pro druhé jsem vybrala Mělník. do Nera bych nešla a to je mám nejblíže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.4.13 15:52

@hanulka7 já bych to udělala tak, že až to na tebe přijde, tak si zavolej sanitu.. oni už Tě někam hodí :think: na chodníku Tě nenechají, nebuj.. ale je fakt, že je to divný přístup z jejich strany, měli by mít zajištěnou náhradní porodnici :think: jinak dobré recenze mají Neratovice a Mělník, tak možná zvážit tam, ale otázka, jak se tam jednoduše dostat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
29.4.13 15:56

Nej kamarádka byla moc spokojená v Mělníce (Mělníku?) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
29.4.13 15:58

@martina.se no to je dost risk. oni tě odvezou tam kde je to nejblíž a to není vždy to nejlepší…
mě osobně se nejvíc zalíbil Mělník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.4.13 15:59

@paola white je mi to jasné, tam šlo o reakci na poznámku, že by zakladatelka nerada rodila na chodníku ;) já bych taky volila tu náhradu třeba Mělník - na dojezd to není tak hrozné… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
29.4.13 15:59
@paola white píše:
@hanulka7 jeď tam kde to máš nejblíž a nejvíc se ti tam líbí. v blízkosti je Podolí, Neratovice, Mělník… záleží odkud by si jela

A proč? Já tam rodila (sekce ) a byla jsem docela spokojená. Ale je pravda, že moje por.as. říkala, že už to tam není, co to bývalo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
29.4.13 16:01

Dobře se rodí na Mělníku, na Nerátky se vykašlete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.4.13 16:04
@paola white píše:
@martina.se no to je dost risk. oni tě odvezou tam kde je to nejblíž a to není vždy to nejlepší…
mě osobně se nejvíc zalíbil Mělník

Melnik je uzasnej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
29.4.13 16:04

@Klára záleží jak je to dlouho. moje ségra tu rodila před 6 lety a moc si to pochvalovala. bohužel se za tu dobu vyměnil personál a k lepšímu to nebylo.
navíc mě osobně maličko vadí tyhle porodnice kde se snaží jít s alternativou do extrému tak, že nechají dítě přidusit a teprve pak začnou řešit sekci. já sama jsem velmi alternativně založená, ale očekávám od doktora že mi řekne když se bude schylovat k průšvihu. bohužel mi připadá, že tyhle porodnice tu hranici často přešvihnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková