Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahuj má to někdo podobné? jsem po termínu kterej byl 25.4. a na bulovce se ted nerodí nevim kam do jiné porodnice nejdřív mi na bulovce řekly že si mám zavolat sanitu až to na mě příjde že jsou domluveni s jinými porodnicemi o dva dny později že si mám zavolat a že mě prostě odvezou tam kde bude volno a když jsem tam byla dneska na monitoru tak se divily že sem si nenašla jinou porodnici když vím že se tam u nich nerodí no co je to za jednání má to někdo podobné?
Ja teda rodim az v lete, jsem registrovana na Bulovce, ale nechci tam. Nejspis pojedu do Melniku, byla jsem tam na prohlidce a je to tam super.
No já jsem jí vybrala protože to mám nejblíž a je prej docela dobrá ale je fakt že je to tam strašný jako doktoři milý a vše občas někdo nepříjemnej ale to je všude ale to jednání skoro nic ti nepoví všichni to mají v paži
@hanulka7 jeď tam kde to máš nejblíž a nejvíc se ti tam líbí. v blízkosti je Podolí, Neratovice, Mělník… záleží odkud by si jela
Tak si radši jdu obvolat porodnice aby se mi nestalo že porodim někde venku na chodníku
Jedu z hloubětína a vážně nevim kam když oukám na ty recenze tak mě normálně mrazí
@hanulka7 no já prví rodila v Podolí a dobrý. pro druhé jsem vybrala Mělník. do Nera bych nešla a to je mám nejblíže…
@hanulka7 já bych to udělala tak, že až to na tebe přijde, tak si zavolej sanitu.. oni už Tě někam hodí
na chodníku Tě nenechají, nebuj.. ale je fakt, že je to divný přístup z jejich strany, měli by mít zajištěnou náhradní porodnici
jinak dobré recenze mají Neratovice a Mělník, tak možná zvážit tam, ale otázka, jak se tam jednoduše dostat ![]()
@martina.se no to je dost risk. oni tě odvezou tam kde je to nejblíž a to není vždy to nejlepší…
mě osobně se nejvíc zalíbil Mělník
@paola white je mi to jasné, tam šlo o reakci na poznámku, že by zakladatelka nerada rodila na chodníku
já bych taky volila tu náhradu třeba Mělník - na dojezd to není tak hrozné… ![]()
@paola white píše:
@hanulka7 jeď tam kde to máš nejblíž a nejvíc se ti tam líbí. v blízkosti je Podolí, Neratovice, Mělník… záleží odkud by si jela
A proč? Já tam rodila (sekce ) a byla jsem docela spokojená. Ale je pravda, že moje por.as. říkala, že už to tam není, co to bývalo ![]()
@paola white píše:
@martina.se no to je dost risk. oni tě odvezou tam kde je to nejblíž a to není vždy to nejlepší…
mě osobně se nejvíc zalíbil Mělník
Melnik je uzasnej ![]()
@Klára záleží jak je to dlouho. moje ségra tu rodila před 6 lety a moc si to pochvalovala. bohužel se za tu dobu vyměnil personál a k lepšímu to nebylo.
navíc mě osobně maličko vadí tyhle porodnice kde se snaží jít s alternativou do extrému tak, že nechají dítě přidusit a teprve pak začnou řešit sekci. já sama jsem velmi alternativně založená, ale očekávám od doktora že mi řekne když se bude schylovat k průšvihu. bohužel mi připadá, že tyhle porodnice tu hranici často přešvihnou ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.