Bunda Quechua
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Bunda Quechua
Mam takovou zapeklitou otazku. Koupila jsem diteti v sekaci bundu Quechua, jako novou. Je to tenci bunda, se zaterem, celopropinaci na zip. Asi i jako plastenka.
Vyprala jsem ji a kdyz uschla a chtela jsem ji slozit a vsimla si, ze ma cosi v kapse. K memu prekvapeni jsem objevila dva, do vitrni casti kapsy vsite, gumove pasky na konci se sponou, ktera k sobe pasuje. Tak tusim, ze to k necemu bude, ale k cemu?
Na netu jsem objevila cosi podobneho, ale to je bunda, ktera se sklada do ledvinky, ktera mela stejne pasky, jako ta nase. Ale my zadnou ledvinku nemame a pasky jsou vsite rovnou do kapsy. Sklada se snad do te kapsy?
Je to normalni kapsa, jako ta druha na druhe strane, kde zadne pasky nejsou…
Tak babo, nebo emimino, rad…
M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Není to takový pásek se sponou na konci? To je abys neztratila klíče, normálně se na to připnou v té kapse a máš jistotu že ti nevypadnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na rukavice ne, je to jen v jedne kapse. Na klice se mi to zbytecne siroke.
Ten pasek je uplne stejny jako v odkazu na poseldni fotce, s kapsickou( nebo ledvinkou), ale my zadnou ledvinku nemame, jsou proste oba vsite do jedne kapsy. A je to bunda pro osmilete dite.
http://www.decathlon.cz/…8241320.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam doma bundu od Husky, ktera se sklada normalne do kapsy (naruby), pak zapne tim zipem od kapsy a ma pasky se sponkou jako ledvinka. Tipuju, ze to bude stejne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe taky bych řekla, že se ta bunda skládá do kapsy. Máme Quechua kalhoty pro syna, mají vzadu kapsu a rolují se samy do sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit