Bunda Quechua

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35313
13.12.14 17:08

Bunda Quechua

Mam takovou zapeklitou otazku. Koupila jsem diteti v sekaci bundu Quechua, jako novou. Je to tenci bunda, se zaterem, celopropinaci na zip. Asi i jako plastenka.
Vyprala jsem ji a kdyz uschla a chtela jsem ji slozit a vsimla si, ze ma cosi v kapse. K memu prekvapeni jsem objevila dva, do vitrni casti kapsy vsite, gumove pasky na konci se sponou, ktera k sobe pasuje. Tak tusim, ze to k necemu bude, ale k cemu?
Na netu jsem objevila cosi podobneho, ale to je bunda, ktera se sklada do ledvinky, ktera mela stejne pasky, jako ta nase. Ale my zadnou ledvinku nemame a pasky jsou vsite rovnou do kapsy. Sklada se snad do te kapsy? :nevim: Je to normalni kapsa, jako ta druha na druhe strane, kde zadne pasky nejsou…
Tak babo, nebo emimino, rad… :nevim: M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2734
13.12.14 17:25

Není to na rukavice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
13.12.14 17:45

Není to takový pásek se sponou na konci? To je abys neztratila klíče, normálně se na to připnou v té kapse a máš jistotu že ti nevypadnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35313
13.12.14 18:39

Na rukavice ne, je to jen v jedne kapse. Na klice se mi to zbytecne siroke.
Ten pasek je uplne stejny jako v odkazu na poseldni fotce, s kapsickou( nebo ledvinkou), ale my zadnou ledvinku nemame, jsou proste oba vsite do jedne kapsy. A je to bunda pro osmilete dite.
 http://www.decathlon.cz/…8241320.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
13.12.14 19:00

Mam doma bundu od Husky, ktera se sklada normalne do kapsy (naruby), pak zapne tim zipem od kapsy a ma pasky se sponkou jako ledvinka. Tipuju, ze to bude stejne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35313
13.12.14 22:12

Tak to vyzkousim, to je fajn. Za par korun :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
13.12.14 22:49

@mroe taky bych řekla, že se ta bunda skládá do kapsy. Máme Quechua kalhoty pro syna, mají vzadu kapsu a rolují se samy do sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
13.12.14 23:50

Určitě se skládá do kapsy :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
14.12.14 00:17

Skoro vsechno Quechua se roluje samo do sebe :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat