Pěkné teplé dámské punčochy

28294
3.12.14 16:03

Pěkné teplé dámské punčochy

Ahoj, mate nejaky osvedceny shop, kde maji pekne, ovsem opravdu teple puncochace? Dneska jsem si vzala sukni a bylo to taaak pohodlny, ze musim proste prikoupit vicero puncoch, at muzu nosit sukni i v zime. Koupila jsem v kamennem ksefte, ale nemam moc cas litat do mesta, tak bych rada zkusila i nejaky e-shop.

A klidne davejte i tipy na zimni sukne! ;)

Diky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5593
3.12.14 17:47

Ja si pockam na odpoved. Taky bych nejaky teploucky brala. Kalhoty vzhledem k rostoucimu brisku nebudou moc pohodlne. Pockam si na typy :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
3.12.14 18:36

Ja nosim vic puncochacu naraz. Dospod nejake termo, treba z Kiku a navrch peknejsi mam neco z HM, CA. Sukne nosim normalni, akorat nosim spodnicky, bavlnene mini, nebo samodomo vyroba flisovou nebo pod sirsi sukni nosim pleteny tunel, ktery byl puvodne urceny na krk a hlavu :oops: A samozrejme poradny dlouhy vlneny kabat, poradne boty… Je mi tak tepleji jak v dzinach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
3.12.14 18:39

Dobrá diskuze, taky si ráda nechám poradit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
3.12.14 18:41

Taky shanim teple hezke punčochy, ale já zas rada kamenný obchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
3.12.14 18:48

Ja treba celou zimu nosim hlavne zimni kratasy a sukne. Nosim k nim teple puncochy, mam jich mraky, hlavne z calzedonie, v tech mi zima neni..ale ted v tehu mi ty veci jsou male, tak trpim..ale pristi zimu na to zase najedu, je mi to pohodlnejsi nez dziny v kozackach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
3.12.14 21:06

MArk ´s and Spencer bodysenzor. V teple v nich není teplo a v zimě hřejou. 3pack 299,– maj do 100den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
12.10.22 06:02

Ubehlo par let, nabidka obchodu se promenila, tak obnovuju diskusi. Doporucite neco tepleho na zimu k sukni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat