Z jakého materiálu šít oblečení pro mrně?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Z jakého materiálu šít oblečení pro mrně?
Prosím radu, za jaké látky šít pro mrně? Polodupačky, kalhoty a pod? Doteď jsem šila jen věci do bytu atd, takže klasická bavlna, ale teď netuším, z čeho
a pokud někdo aji ví, kde sehnat pěkné látky, prosím odkaz. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Sijemdetem.cz znas? Pro mimino asi ruzne uplety, jednolic, oboulic, interlock… Nebo dumlatek.cz bere moc hezke uplety, ma cely oddil detskych latek. Na mikinky pak treba fleece, medvidek, dalsi druh upletu je teplakovina zvana tez vyplnek… Pevnejsi latka na gate treba praci kord, coz je slabounky manzestr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bibi239 já právě vůbec netuším, jak se ty látky jmenují
a u nás v galantérkách samá bavlna
díky, odkazy projedu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se je tu tom přímo skupina
tady se mrkni na nástěnku https://www.emimino.cz/…ub/nastenka/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Já mám teď ráda stránky Tkadexy. Beru tam úplety, finerib na lemy, nežmolkující fleece…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jmenuje se to úplet, dělí se na jednolící a oboulící, to nemusíš zpočátku moc řešit
Na tepláčky pak výplněk neboli teplákovina. Mikroplyš na takové ty ňuňací mikinky a dupačky
Koupíš na sijemdetem, Gabinka, Mechulka, tam nakupuju já, jinak je jich mnohem víc. Je dobré, aby u látky bylo napsáno, že má atest pro děti do tří let (což výše jmenované prodávají ty látky s atestem)
a je tu i skupina „šicí klub“, kde holky poradí se vším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se www.unuodesign, tkadexa. Na tepláčky a dupačky kojenecký plyš, teplákovina, bodýčka atd. úplet, buď s elastanem nebo bez, i na Fleru či MMB je toho už docela dost, většinou uvádějí, jestli to má atesty pro děti do 3 let. A časopis doporučuju Ottobre, jednoduché střihy komplet na vše, zastoupení kluci x holky konečně spravedlivé (ne jak Burda), střihy sedí!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Etcetera78 díky - jaké zkušenosti máš s Gábinkou? objednávala jsem softshell a pořád nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Gabinka mi vždycky posílala během dvou dnů, většinou hned druhý den po objednání, ségra u ní taky nakupuje. Jestli se neozývá, tak spíš jestli není někde pryč, ale to by taky snad měla na stránce napsáno… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se jo, Ottobre na střihy je super, jak už tu padlo. Já prakticky všechno šiku podle toho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Etcetera78 no právě - přišlo potvrzení objednávky a tím to zhaslo.. no nic, budu otravovat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se není zač, když budeš potřebovat tak se tam zeptej, ta diskuse je sledována holkami z uzavřené diskuse, tj někdo ti tam odpoví spíš než v nově založené, teď před vánoci je ale méně času…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit